Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (72. sayfa)
1 Mobil
-
-
Ağ ayarlarını resetleyin diye bir yorum gördüm bir yerde ama tam olarak problem bu değildi. akşam deneyeceğim.
Araç modeliniz nedir, ben clio 4 de necvox cihazda problem yaşadım. Eski telefonumda bir sıkıntı yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 6 Nisan 2023; 16:22:33 >_____________________________ Hayat kısa, gezmene bak... -
Yanlız değilsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gelen yüzlerce ssden 7 saat kadar götürdüğünü anlayabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar bir de bu telefonun ekranı çok kir tutuyor diğer telefonlarım da böyle bir şey yoktu
Ürün elime ulaştı genel itibari ile kasa çok güzel bir hissiyat veriyor daha henüz açamadım cihazı su yeşilini almıştım kenarlardaki metal hissiyatı arka taraftaki iz bırakmayan mat hissiyatı gerçekten premium bir cihaz aldığınızı anlıyorsunuz geçeceğim Cihaz Xiaomi Mi 9 lite halen çok memnunum alan pişman Olmaz almayan çok şey kaçırmış olur bu şartlarda bu cihaz Bulunmaz nimet..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhat-72 -- 6 Nisan 2023; 16:25:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:(((
Yaa kaç gündür uğraşıyorum inan ki, Hatta farklı modellere bakmaya başlamıştım. Bir daha deneyeyim dedim, bi baktım farklı Bi ekran geldi şaşırdım bende :) eninde sonunda almayı başardım :) Kısmet işi kardeşim
Hayırlısı olsun hocam hangi rengi aldınız
Yeşil aldım, umarım üzmez. Kardeşim media market sayfasına sürekli bak. Şu an yok gözüküyor ama iki gündür bir tane bir tane koyuyorlar reklam için. Onu denk getirmen lazım
Dacia Duster
Böyle reklam mı olur :D sitelerinden logosundan soğudum. Çelik renginden bi tane alayım . Daha da yanlarından geçmem 😁
Mesela bende uygulaması yüklü değildi ama sırf bu telefon için uygulamasını yükledim, benim gibi kaç kişi vardır kimbilir:)
bu bluetooth olayı büyük bir problem, ben yolda çok zaman geçirdiğim için gerektiğinde telefon görüşmelerini bluetooth üzerinden sağlıyorum.
_____________________________ Hayat kısa, gezmene bak... -
MediaMarkt Muhtemelen tek tek açıyor telefonları o da anlık gidiyor biraz önce ödeme ekranından döndüm :/
_____________________________ -
Bu ayarları bir deneyin.
Açık olan ayarlar
-Parmak izi
-Yüz Tanıma
-120hz
-QHD
-Dolby Atmos
-Karanlık Mod
-Otomatik Parlaklık
-Ekran rengi modu – Harika-
-Otomatik ekran kapatma 2 dk.
-Gelişmiş Akıllı Hizmetler
Kapalı olan ayarlar
-Wi-Fi asistanında Çift wi-Fi ile hızlandırma kapalı
-Passpoint kapalı
-5G kapalı
-Yazdırma Hizmeti kapalı
-Doğal tonda görüntüleme kapalı.
-Görüntü netleştirici kapalı.
-Video rengi iyileştirici kapalı.
-Parlak HDR video modu kapalı.
-Cihazımı bul kapalı.
-Konum ayarlarında kablosuz ağ ve BL tarama kapalı.
-Google Konum Doğruluğu kapalı.
-Konum geçmişi kapalı.
-El ve Telefon hareketleri kapalı.
-Kaldırınca uyandır kapalı.
-Güç tasarrufu kapalı.
Ve bu cihaz daha 5-6 günlük. Düşünün batarya açıldıkça daha ne kadar iyi olacağını.
Aynen katılıyorum toz çekme makinesi gibi iyi bir kılıf ve kırılmaz cam ile değiştireceğim
Bu siteye göre iki büyük güncelleme daha alacakmış telefon. Benim daha ilk güncellemem gelmedi :))

Konuya gcam APK atılmıştı ama bulamadım maşallah konu o kadar gereksiz mesajlarla doluki satın alma başlığı olmasına rağmen ana konu mesajlarının 3/2 di aldım,alamadım,almak üzereyim,inşallah alırımla dolu nerde eski Forum ahalisi interneti ve klavyesi olan herkes heryere herşeyi yazıyor.
APK link paylaşacak varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 6 Nisan 2023; 16:48:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt