Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ryzen3600 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.181
Cevap
216
Favori
775.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Sayfa: önceki 1...254...506507508509
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Realme'nin sitesinde yedek parçalar bölümünde şarj kablosu da vardı. İsterseniz kendileriyle iletişime geçip nereden temin edeceğinizi sorabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerek yok. Ttec'in, Baseus'un c type kabloları var bilinen sitelerde. N11 vs . Supervooc şarj ediyorlar. Ben aldım kullanıyorum yedek olarak. Bı sıkıntı yok. Syrox felan almayın tabi. Superdart ya da supervooc için şarj başlığı orijinal olsa yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 4 Mayıs 2026; 20:45:49 >
  • Emrecndm E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler varmış sitede aklıma gelmemişti, mail attım dönüş olacak mı bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

amazon
    Baseus CoolPlay Serisi Hızlı Şarj Kablosu USB to Type-C 100W, 2m, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CWZC2188?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
    Realme den mailime dönüş yaptılar arayıp adresimi aldılar. Orijinal kablo olması çok daha iyi olur. Ödemeyi nasıl yapıcaz dediğimde tekrar ulaşacaklarını söylediler beklemedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 6 Mayıs 2026; 23:41:59 >

Orijinalden alıntı: tanerturk17

Yesil cizgi icin once telefonu aldigim yere vatana gittim, musteri hizmetleri garantisi bittigi icin servis gonderimi yapamayacagini ve benim gondermem gerektigini belirtip bana BDH bilişim diye bir servisin telefon numarasini verdiler, ama numara cagri merkezi otomatik sesli yanit,kesinlikle canli birine baglanamiyorsunuz ve sirasiyla 1-7-4 tuslamalarini yaparak asla baglanamadim. Servise garanti kapsaminda da vatana telefor vermistim ve Ankara KVK da yapilmisti. Vatana bunu sordugumda Realmi leri artik BDH bilisime ginderdiklerini belirttiler.
    Neyse ben BDH bilisime ulasamayinca Realme cagri merkezini aradim, basimdan gecen deneyimi anlattim ve BDH bilisimi sordum. Bana kendi servislerinin oldugunu soyledi. Daha once KVK ya gondermistim dedim, KVK ve BDH yesil ekran ile ilgili bilgilendirildi, telefonda darbe,catlak,kirik vs. yok şartlarini saglamak kosulu ile not olarak ucretsiz ekran degisimi ve irtibat bilgisi eklememi belirterek ister KVK ister BDH bilisim icin ucretsiz kargo kodu oaylasti bana. ben daha once ankara KVK dan memnun kaldigim icin yine Ankara KVK ya yurtici kargo ile gonderdim, Aras kargo ile de gonderim var, aşagiya kargo kodlarini paylasiyorum.
    KVK ankara Yurtiçi kargo 9002731
    KVK Aras kargo 909208601536
    BDH bilisim yurtici kargo 940512797
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler merhaba. Şu an telefonda bir şarj sorunu yaşıyorum. Şarja takınca şarj oluyor deyip hemen kesip tekrar şarj oluyor diyor ve sürekli sanki adaptörü tak çıkart yapıyor gibi oluyor. Batarya bu yüzden bitti. ChatGPT ye sordum rsetle aç dedi düzelir eski tip şarj aleti ile dene dedi eski bir Huawei şarj aleti ile şarj oldu. 2 gün sonra yine aynısı oldu ve tel sürekli şarj oluyor kesiyor oluyor kesiyor hale geldi. Eski adaptör işe yaramadı. Bu sefer çok eski usb li olan bir adaptör ile normal şarj olur gibi yaptı. Eski tacaç şarjlı powerbank la biraz şarj ettim. Biraz doldu batarya. Sonra powerbank bitince normal kendi adaptörü, Samsung 45 w ve başka hızlı şarj adaptörleri ve kablolar taktım yine olmadı. Bunu nasıl çözeceğim? Bil bilginiz varmı?

• Merhaba.Ya pil bitik. Ya da şarj kablonun baş kısımlarında kopmadan dolayı temas sorunu var.Ya da telefonu düşürdüysen ya da şu aldıysa şarj soketi çıktı ya da oksitlenme yaptı. Çünkü diğer şarj başlıklarında da aynı sorunu yaşamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 11 Mayıs 2026; 20:26:32 >
  • goliath47 G kullanıcısına yanıt
    Pil iyi bitik değil. Hem adaptörünü hem kabloyu çeşit çeşit denedim. Asıl sorun eski zayıf adaptörle ve power bank la şarj olup normal kendi tipi adaptörle olmaması. Soket çıksa oksitlense diğerleri ilerde olmaz.

soketin içini ince kürdanla/iğneyle bir temizleyin

birde onu deneyim.

şu an eski bir adaptör daha buldum.preonun şarj aletini.onunla oluyor.

bakalım düzelecekmi ?

• Telefonu tam 3 yıl civarı kullandım batarya %50 gitti arka cam kendiliğinden çatladı. ekranda zamanla 5 yeşil çizgi çıktı. cihazın başına gelmeyen kalmadı bildiğin. cihazımı yeni değiştirdim ama ekran olarak hala gt2 pro yu arıyorum. Ekran fiystları ateş pahası 8k civarı ekranı var bilginiz olsun yenş telefon almak çok daha mantıklı geldi.Bataryanın bu kadsr cabuk gitmesini ısınma sorununa bağlıyorum. 3 yılda 5000 den 1800 lere indi tahmini batarya inanılır gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 14 Mayıs 2026; 18:16:27 >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt

bataryayı hangi uygulama ile test ettiniz

• Merhabalar arkadaşlar, Realme GT2 kullanıcısıyım. Teknik servis haricinde, bataryayı, dışarıdan temin eden oldu mu? Blp887 model batarya, her iki telefon için uyumlu. O yüzden bu konuya yazıyorum, teşekkürler. 😊

Ben daha önceki telefonuma İzmir'de bir n11 satıcısından batarya almıştım. Orijinal değildi ama çok iyi çıkmıştı. Epttavm'de realme gt2 için aynı satıcının gt2- gt2 pro bataryası da sattığını gördüm. Kefil olamam. Ama adamın bataryaları iyi çıkıyor. Bı bakın isterseniz.
    www.pttavm.com
    PTTAVM: Tkgz - OPPO REALME GT2 - BLP-887 Batarya Pil Orijinal Sıfır
    https://www.pttavm.com/tkgz-oppo-realme-gt2-blp-887-batarya-pil-orijinal-sifir-p-1359443714

Benim bataryam şu an iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 15 Mayıs 2026; 20:39:29 >

• goliath47 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun hocam. O satıcıya mesaj attım şimdi, üretim tarihini öğrenmek için, şayet yeni tarihli ise, oradan alıp, şehrimde 300 liraya montajını yaptırırım inşallah. 😀 BDH iletişimden bir fayda yok kimseye...

• Şarj sorunum devam ediyor. telefonun soketini temizledik.

kasayı açtık acaba düşmeye bağlı soketmi diye düşündüler değilmiş.

bilmem ne filmi olabilir denildi sipariş geçtiler parça geldi onlada olmadı.

sorun anakart kaynaklı denildi.şimdi yeni bir işlemciyi nasıl bulacam ?

telefon eski şark aleti ile gayet güzel şarj oluyor.ama başka şarj aletleri ile olmuyor hala.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.