< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (466. sayfa)

-
-
Gt7 mi gt6 mı ? Gt7 yeni geldi hocam daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavye hatası gt2 yazacaktım
Ha tamamdır gt6 yada gt7 yse yeni hemen ne ara gitti diyecektimde gt2 miş
Benim gt2 proda aynıydı 2 senede batarya cortladıdı garanti ücretsiz değiştirdi bataryayı şimdilik kullanıyorum bakalım :)
hocam ne şikayet ile verdiniz de ücretsiz değiştirdiler? Değişim sonrası telefonunuzun kozmetiğinde veya oturmamasında problemler var mı? Hangi il'de yer alan serviste hallettiniz? Teşekkürler
-
Ekranın kenarları (özellikle üst kısmı) sarardı diye servise gönderecektim. Meğerse ekran koruyucu yüzündenmiş. Bu sorunu yaşayan varsa ekran koruyucusunu kontrol etsin
-
Hocam batarya kötü, çok az ekran süresi alıyorum şarj dayanmıyor vs diye yazdım kvk kartala yolladım. Ücretsiz değiştirdiler ancak ellerinde batarya tutmuyorlar yurtdışından istiyorlar 2 hafta sürdü bana gelmesi çanakkaledeyim ben süre biraz sıkıntılı yani yedek telefon yoksa eğer.
bunu sabit mesajda yazmıştım hocam, pili kötü olan herkes şansını denesin
-
Hala cihaz değişim yapıyorlar mı acaba? Yakın zamanda cihaz değişimi yapan duymadım hiç.
Benim ekranda yeşil çizgi ve ghosting vardi. Pilde malum çok sıkıntıydi. Her iki sorunu bildirmeme rağmen ekranı değişti verdiler. Şimdi eşimin telefonunuda ghosting ve pil sorunu nedeniyle teslim edeceğim bakalım ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 24 Şubat 2025; 16:49:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen gün birisi değişimin olmadığını söyledi ama tek kişi olduğu için henüz güncellemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X