Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sozman1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.279
Cevap
237
Favori
678.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme veya format sonrasında indexleme dediğimiz şey olur, sistem kendini optimize eder, ve 1 haftaya kadar sistem yerine oturur, şarj ile ilgili problemler bundan kaynaklıdır, acele etmeden güncellemenin keyfine varın, kullanın gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu o kadar az kullanmama rağmen bende de yeşil çizgi çıktı. Bu kadar standart kronik bir sorun olması çok şaşırtıcı.

Para iadesi alan arkadaşlar nasıl bir yol izledi? Hiç uğraşmadan para iadesi almak istiyorum.

• Pili çok kötü durumda olan arkadaşlar Realme Türkiye ve KVK ile iletişime geçebilirsiniz. Birkaç kişi ücretsiz olarak pil değişimi yaptırdı.

İlk mesaja ekledim bu bilgiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Ocak 2025; 12:18:33 >
  • kontratak kullanıcısına yanıt

ilk mesajda var

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Media markttan alanlarda oluyor mu yeşil cizgi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Yok😁

• Merhabalar benim telefonda da durup dururken sag tarafta dikine yesil cizgi olustu cihaz mediamarktan alinma simdi bu cihazin servisini hangi firma veriyor garanti devam ediyor birde ellerinde ekran mevcutma para iadesi falan derlerse isimiz var 12 bin gibi komik bir rakam gececek elime

Ben Media Markt'tan almıştım.

• Realme millete resmen tuzak kurmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt

Saatli ışın kılıcı Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! Zamanı gelince mutlaka ortaya çıkıyor.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 30 Ocak 2025; 9:58:40 >

• Bizde kaderimizi bekliyoruz ne zaman çıkar diye,
    Nisanda garanti bitiyor..

aldığı yerin önemi yoktur bence :)

• mtyg kullanıcısına yanıt

tabi canım uzak duracaksın bu tip markalardan millet 15-20 ayda bir telefon mu değiştirecek hanesine eksi olarak yazıldı,

birde burada hala savunan ayrancılar var onları da anlamak güç

• kontratak kullanıcısına yanıt

bundan böyle sende bir star wars sun :)

• Arkadaşlar komik misiniz :) amoled panel sorununu markadan, satıcısından, dagiticisindan falan bilmissiniz. Arkadaslar amoled panele sahip bir çok marka ve modelde bu sorun var, bu kadar kafanızı yormayın bence, bu cihaz yerine alacağınız cihazda da muhtemelen bu sorunu yaşama ihtimaliniz olacaktı.

• wrngdoer kullanıcısına yanıt

Voltaj regülasyonunu cihaz doğru yapamıyor muhtemelen ve benim gibi cihazı hiç yıpratmadan çok az kullananların bile bu sorun başına geliyor. Bu kadar fazla kişi bir cihaz modelinde özdeş sorun yaşıyorsa o sorun "herhangi bir" sorun değildir, cihazın kendisiyle alakalıdır.

Bundan önce yaygın bir sorunu LG G4'te yaşamıştım. Yalnızca DH'de yüze yakın kişiye THH için yardımcı olmuştum, ben dahil yüzlerce kişi hakkını almıştı. LG G4'ten beri kullandığım cihazlardan yaygın ve çözümsüz bir soruna sahip ilk cihaz bu oldu. Çok büyük bir değişim olmazsa bundan sonra Realme ürünü kullanmam.

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

May the force be with you Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! 

• Ben değişim aldım realme 12 pro+ 256 GB cihaİ kargo ile KVK bana yolladı cihazı aldığım gibi 18 bine okuttum yeri e poco x7 pro 256 aldım şimdilik sorunsuz tertemiz cihaz , gt2 pro köpek gibi kasildiyordu ekranda bunu görüyordum cihaz isiniyordu vs bunların hiç birini şimdilik yasamadim

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt

En mantıklısını yapmışsın hocam. Bende bugün teslim aldım pil ve ekrandaki yeşil çizğiden dolayı teslim etmiştim. Sadece ekran değişip teslim ettiler. Tekrardan çıkmayacağının garantisi yok. Nisanda garantide bitecek. Keşke stoklarda ekran yokken değişime verseydik.

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.