< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (129. sayfa)

-
-
İyi bir haberim var.. Bilgisayarınızla kolayca paylaşım yapabilmeniz için..
Windows 10 ve 11 için Google Nearby paylaşım beta proğramı açıldı, Türkiye dahil.. Denedim, sorunsuz, çok iyi çalışıyor.
Daha önce Connect yazılımını da vermiştim, ama bu direkt Android-Windows özelliği, çok daha kolay kullanımlı.
Eğer bilgisayarınızın WiFi ve Bluetooh özelliği varsa aşağıdaki proğramı indirerek kullanabilirsiniz.
Amacı android'in direkt paylaşım özelliğini bilgisayarınıza da getirmek. Yani Mac'deki AirDrop gibi.
android
The New Nearby Share Beta App for Windows | Androidhttps://android.com/better-together/nearby-share-app/
-
Rus rom 'una geçtiğinizde yüklü olan uygulamalar silindi mi acaba?
-
35 uygulama ile normal tabi bende 200 den fazla uygulama var 🤦🏻 Neleri debloat ettiniz peki benim gördüğüm arka planda çalışan uygulamalar yok pek. Hint romlarında çok var ama Global rom temiz gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akşam deneyeceğim,
volte wi-fi arama olarak mı geçiyor hat ayarlarında volte olarak yazmıyor çünkü
-
Sağolun hocam.
-
Volte kapanmıyor diye biliyorum.
-
Cihaz ve özellikleri süper ama şu cihaza Realme Uİ hiç ama hiç yakışmamış yazılım ile ilgili bir çok sorun var misal parmak izi simgesi ekran kapalıyken görünsün istiyorum ama kayboldu şuan görünmüyor üstelik ayarlarda açık şekilde bilen varmıdır başına gelen yada..
-
telefonu hareket ettirince görünür olması lazım, en azından bende öyle
-
Uygulama yönetiminden bakıp kullanmadığım gereksiz gördüklerimi sildim silinmeyenleri devre dışı bıraktım.Chrome Google Facebook gibi uygulamalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hareket ettirirsen görünüyor ama kimisinde de sabit yanıyormuş ben de anlamadım.
-
bir müddet hareket ettirince görünür oluyordu ama şuan kayboldu hiç bir şekilde ekran kapalı iken görünmüyor..
-
Benim dün şarj takmadan önceki durum böyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
volte kapatma ayar yok sanırım, karşı tarafta var ise onu kapatıp bir de onu deneyeceğim.
-
Arkadaşlar ekran kapalı iken bildirim gelmiyor. neden acaba
-
MediaMarkt’an mı aldınız? Mm’den aldıysanız site üzerinde sipariş durumu ne diye gözüküyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hiçbirşey değişmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi arama kullanan var mi acaba? Bildirim cubugunda gözükmüyor bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X