< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! (116. sayfa)

-
-
Isınma konusunda You Tube'da Hintli bir adamın yaptığı test vardı.Samsung Galaxy S 23 Ultra ile.
Dereceleri oyunlara girip ölçmüştü.Hemen hemen dereceler aynı idi.37-38 maksimum ölçümler vardı.41-42 değerler bana şimdi garip geldi..40 Bin TL lik telefon ile karşılaştırılması bile bu telefon için yeter..
-
Sanırım söylenti, Kaynağınız 1 Gün sonra Açıklama yapmış. ( Söylenti olduğunu Kabul etmiş )
Daha sonra Gsm Arena 'da Oppo Ceo'su açıklaması var. Adamlar Operasyonu daha da genişleteceğiniz ürün gamı ile demişler üzerine.
Hatta Oppo ve Oneplus aynı servis noktalarına hizmet verecek diye de eklemiş .
Ben ilk mesajımda dediğim gibi 1.5 sene sonra Avrupa'dan çıkacak olsalar dünya yatırımı yapmazlar Türkiye'ye.
gsmarena.com
Oppo and OnePlus officially decline rumors about leaving Europehttps://www.gsmarena.com/oppo_and_oneplus_officially_decline_rumors_about_leaving_europe-news-58037.phpgizchina.com
Update: Oppo and OnePlus are not leaving Europe after allhttps://www.gizchina.com/2023/03/28/update-oppo-and-oneplus-are-not-leaving-europe-after-all/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bilgi için teşekkürler,
Cihazı sıfırlayıp mı "0" kadar şarjı bitirelim yoksa herşey yüklü halde mi bunları yapalım?
Benim batarya süreleri kötü değil ama var ise bir kalibrasyon yapılmış olsun hiç değilse.
Aynı zamanda bana bu tür uyarı gelmemişti..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı sıfırlamanıza vs gerek yok..
Bu sadece batarya kalibrasyonu. Verilerle ilgili değil.
-
Teşekkürler
telefonum android 12 de, ara ara güncelleme kontrolü yapıyorum ama herhangi bir güncelleme gözükmüyor. android 13 neden gözükmüyor bende
-
Merhaba hiç kullanmadığım için bilmiyorum kusura bakmayın.
İkinci sim card'ı nasıl takıyoruz.Ben sim kart yuvasını çıkarttım bir adet yuva gördüm.
-
Arkalı önlü simkart yuvası.
Hocam bu bilgiye ve yapılması gereken akışa nereden ulaştınız. Telefona özgü değilse, standart bir batarya kalibrasyonu sanırım. Ama bir tam pil döngüsüne mal olur ve sadece pilde sorun oluştuğunda yapılması önerilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 13 kurulumu yapan 2 arkadaş birkaç gün önce buraya mesaj attılar, kurulum tamamlandıktan sonra ekrana şöyle bir mesaj geldi diye, "Ekran kapalı şekilde 1-3 saat telefonunuzu şarj edin" benzeri. Tam ifade bu olmayabilir. Ben de bir mesaj ekrana geldiğini hatırlıyorum, onaylayıp geçmiştim, dışarıda yapıyordum güncellemeyi..
Bu sistem mesajını referans aldım sonuç olarak..
Burda gt 2 pro 30 dk diğer cihazlar 60 dk kalmış testte. Bence pek adil olmamış hocam. Yanlış bilgi verebilir.
-
Kilit ekranında, sol üstteki, hayatevesıgar yazısını nasıl kaldırabiliriz
NFC 'yi Enpara 'ya bağlayarak sorunsuz alışveriş yapabildim.
-
Bir tam pil döngüsüne mal olur ne demek? Pilin ömrü azalıp zararı mı olur bu şekilde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran çözünürlüğünü 2kdan 1080e çektim yine aynı ekran süresini aldım. Bir de 2k ve 120hz deniyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lithium pillerin sürekli tam boşalıp tam doldurulması pilin ömrüne zarar vereceğinden %20 ile %80 arası şarj edilmesi öneriliyor. Ama kalibrasyon için tam boşaltıp doldurma önerilen bir yöntem. Sadece sıklıkla yapılmasının doğru olmayacağını belirtmek istedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X