Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.491
Cevap
232
Favori
700.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonda kurulu Facebook programı aşırı şekilde şarj tükettiğini tespit ettim. Kullanmadan bile şarj tüketiyor. Sildim fark ettirdi tüketimde. Bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isınma konusunda You Tube'da Hintli bir adamın yaptığı test vardı.Samsung Galaxy S 23 Ultra ile.

Dereceleri oyunlara girip ölçmüştü.Hemen hemen dereceler aynı idi.37-38 maksimum ölçümler vardı.41-42 değerler bana şimdi garip geldi..40 Bin TL lik telefon ile karşılaştırılması bile bu telefon için yeter..

• ruaF1912 R kullanıcısına yanıt

Sanırım söylenti, Kaynağınız 1 Gün sonra Açıklama yapmış. ( Söylenti olduğunu Kabul etmiş )

Daha sonra Gsm Arena 'da Oppo Ceo'su açıklaması var. Adamlar Operasyonu daha da genişleteceğiniz ürün gamı ile demişler üzerine.

Hatta Oppo ve Oneplus aynı servis noktalarına hizmet verecek diye de eklemiş .

Ben ilk mesajımda dediğim gibi 1.5 sene sonra Avrupa'dan çıkacak olsalar dünya yatırımı yapmazlar Türkiye'ye.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te!
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te!gsmarena.com
    Oppo and OnePlus officially decline rumors about leaving Europe
    https://www.gsmarena.com/oppo_and_oneplus_officially_decline_rumors_about_leaving_europe-news-58037.php

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te!
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te!gizchina.com
    Update: Oppo and OnePlus are not leaving Europe after all
    https://www.gizchina.com/2023/03/28/update-oppo-and-oneplus-are-not-leaving-europe-after-all/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖNEMLİ HATIRLATMA !!!

Tüm GT2 Pro sahiplerine önemle hatırlatıyorum Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! 

Özellikle batarya süresi kısa olduğunu düşünenler daha da doğrusu tüm kullanıcılar;

Daha önce birkaç arkadaş bununla ilgili mesaj atmıştı. Android 13 güncellemesinden sonra bataryayı 2-3 saat şarj etmekle ilgili. Ben de çok dikkate almamıştım. Zaten güncellemeden sonra sistem mesajı da çıkıyormuş ama ben kaçırmışım.. Bunu yapayım dedim ve sonuç İNANILMAZ !!! Batarya süresi 2 kat arttı desem kesinlikle abartı olmayacak. Özellikle bekleme sırasında batarya tüketimi neredeyse yarıya belki daha azına indi.. Herkese tavsiye ediyorum, bir şekilde batarya kalibrasyonu yapıyor cihaz. Yöntemi de şu şekilde;

Cihazı batarya "0" olana kadar kullanın.. Kendiliğinden kapansın.. Sonra şarja takın.. Kendiliğinden bir süre sonra açılacak.. Açılmasını bekleyin. Açıldıktan sonra açılış tamamlansın, widget'lar vs herşey görünüp ekran geldikten sonra tekrar kapatın... Sonrasında 3 saat boyunca kapalı şekilde şarj edin.. Bu kadar.

Bunu yaptıktan sonra şarj süresi abartısız 2 kat arttı diyebilirim. Belki sizin cihazınız kendi kalibrasyonunu yapmıştır, özellikle uzun süreler alanlar..

Aşağıda ekran ve bekleme süresi; Sanki cihaz Gen1 değil de Gen2 gibi oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 10 Nisan 2023; 9:11:18 >

• Reason kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler,

Cihazı sıfırlayıp mı "0" kadar şarjı bitirelim yoksa herşey yüklü halde mi bunları yapalım?

Benim batarya süreleri kötü değil ama var ise bir kalibrasyon yapılmış olsun hiç değilse.

Aynı zamanda bana bu tür uyarı gelmemişti..

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt

Cihazı sıfırlamanıza vs gerek yok..

Bu sadece batarya kalibrasyonu. Verilerle ilgili değil.

Teşekkürler Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! 

• telefonum android 12 de, ara ara güncelleme kontrolü yapıyorum ama herhangi bir güncelleme gözükmüyor. android 13 neden gözükmüyor bende

• Merhaba hiç kullanmadığım için bilmiyorum kusura bakmayın.

İkinci sim card'ı nasıl takıyoruz.Ben sim kart yuvasını çıkarttım bir adet yuva gördüm.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Arkalı önlü simkart yuvası.

Hocam bu bilgiye ve yapılması gereken akışa nereden ulaştınız. Telefona özgü değilse, standart bir batarya kalibrasyonu sanırım. Ama bir tam pil döngüsüne mal olur ve sadece pilde sorun oluştuğunda yapılması önerilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdc E kullanıcısına yanıt

Android 13 kurulumu yapan 2 arkadaş birkaç gün önce buraya mesaj attılar, kurulum tamamlandıktan sonra ekrana şöyle bir mesaj geldi diye, "Ekran kapalı şekilde 1-3 saat telefonunuzu şarj edin" benzeri. Tam ifade bu olmayabilir. Ben de bir mesaj ekrana geldiğini hatırlıyorum, onaylayıp geçmiştim, dışarıda yapıyordum güncellemeyi..

Bu sistem mesajını referans aldım sonuç olarak..

• szm428 S kullanıcısına yanıt

Burda gt 2 pro 30 dk diğer cihazlar 60 dk kalmış testte. Bence pek adil olmamış hocam. Yanlış bilgi verebilir.

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben juzdan uygulamasından vs basvuru yapmadım. Kişiye özel sanırım vade farksız taksit uygulaması. Tek çekim yaptım sonra taksitlendirme için juzdandan basvuru yapayım dedim ,zaten taksitlendirme yapılmış basvuru yapamazsınız dedi 1 2 gün sonra 6 taksit olduğunu gördüm. Sizinki Tek çekmiş düzelmez sanırım Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te!

• Kilit ekranında, sol üstteki, hayatevesıgar yazısını nasıl kaldırabiliriz

• 01010011 0 kullanıcısına yanıt

NFC 'yi Enpara 'ya bağlayarak sorunsuz alışveriş yapabildim.

• erdc E kullanıcısına yanıt
    Bir tam pil döngüsüne mal olur ne demek? Pilin ömrü azalıp zararı mı olur bu şekilde?

• Ekran çözünürlüğünü 2kdan 1080e çektim yine aynı ekran süresini aldım. Bir de 2k ve 120hz deniyim

• doganozlu D kullanıcısına yanıt
    Lithium pillerin sürekli tam boşalıp tam doldurulması pilin ömrüne zarar vereceğinden %20 ile %80 arası şarj edilmesi öneriliyor. Ama kalibrasyon için tam boşaltıp doldurma önerilen bir yöntem. Sadece sıklıkla yapılmasının doğru olmayacağını belirtmek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.