Şimdi Ara

Realme 6 Pro mu P40 Lite mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangisini almalıyım dostlar benim beklentilerim uzun süre kullanabilmek ve kamera performansı.Oyun oynamam.Zorlayıp 3500 e de çıkabilirim bana ne tavsiye edersiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger761 -- 15 Ekim 2020; 18:4:27 >



  • Bu ikiliden batarya ve performans konsunda p40 lite önde.Kamerada ise bu fiyat segmentindeki çoğu cihazdan benzer performans alırsınız.Hepsi güzel foto çekiyor fakat iş video konusuna geldiğinde hepsi tökezliyor.

  • Realme 6 pronun video testleri başırılı duruyor eis güzel gibi ama sen ne düşünürsün ?

  • danger761 kullanıcısına yanıt

    İşlemciler belli,kapasiteleri belli.eis hiçbir zaman ois'in yerini tutamaz,o yüzden ois destekli cihazlar video konusunda çok daha başarılı işler ortaya koyuyolar.Zaten diyafram açıklıklarına bakarsanız bu segemntteki çoğu cihazın f 1.8 ile 1.9 arası gidip geldiğini görürsünüz zaten ana kameralarda hep 48,64'lük benzer modüller kullanılıyor,yani p40 lite'da alsanız,relame 6 pro'da alsanız hatta ve hatta note 9 pro'da alsanız çektiğiniz videolar yine benzer olacak.Burada tek etken kamera yazılımlarına dikkat etmek işte bu markadan markaya değişiklik gösterebiliyor ki burada da relame ve redmi alt markalar sonuç olarak,p40 lite ise lite olmasına rağmen huawei çatısının altında bir ürün,ben bu konuda p40 lite'ı bir tık daha önde görüyorum,yinede karar sizin eğer beğendiyseniz alabilirsiniz 6 proyu,dedğim gibi devasa bir fark yaşamıycaksınız kameralarda.

  • eşimde realme 5i var, 1700 tl almıştım o fiyat için guzel bir cihaz, 6 proyuda baya incelemiştim ama p40 lite kesinlikle çok daha kaliteli bir cihaz google olayına takılmayın, amoled ekran olsun derseniz mi note 10 lite ve oppo reno 4 lite olabilir, oppo yazdıklarınıza göre işlemci yazıf ama 164 gr ince ve zarif bir cihaz,

    belki fiyatı bir miktar düşebilir, bütceniniz aşmasa reno 4 derdim ama çok pahalı bence bu paralara çıkınca ois bir cihaz almak mantıklı. umarım gonlunuze gore birşey bulursunuz. Ben iphone 6 kullanıyorum, bu telefonların tugla gibi olmasından oturu kafama gore cihaz bulamadım. yeni iphone 12 mini guzel hafıf kucuk ama belki szi buyuk cihaz tercih ediyorsunuzdur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.