Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
13
Favori
52.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • andios kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz belgesele ulaşamadım,.link veya IMDb iletmeniz mümkün mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkanuzum E kullanıcısına yanıt
    Video daha denemedim deneyip haberdar ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Night_Fox41 N kullanıcısına yanıt

    gcam versiyonlarını deneme imkanınız oldu mu? bir de bazı yorumlarda yine görmüştüm "mikrafon" kelimesini, doğrusunun "mikrofon" olduğunu sanıyordum ama şimdi şüpheye düştüm.

  • didici D kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler ederim. Hızlı yazarken yanlış yazdığımı fark etmemişim. Doğrusunu yazarım. 3. Parti uygulamaları denemedim ki telefonun kendi uygulaması önemli olan temel olarak işlevsel değil. Siz 6 pro kullanıyor iseniz denediniz mi hiç ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night_Fox41 N kullanıcısına yanıt

    https://forum.xda-developers.com/t/google-camera-port.4068307/ adresindeki wichaya'nın apk'sını kurdum ve ayarlarını yükledim, ama zaten bende normal uygulamada da sizin dediğiniz sorunları gözlemlememiştim, videolarda ses sorunu yoktu, o yüzden sordum, acaba kamerayı ilk başlattığınızda uygulamanın istediği izinlerle ilgili bir sorun mu çıktı?

  • didici D kullanıcısına yanıt

    Hayır izinlerle ilgili bir sorun yoktu ki daha sonra Realme Destek hattını aradığımda birlikte telefonu fabrika ayarlarına sıfırladık. Eğer telefonun uygulaması ile çektiğiniz örnekler varsa paylaşabilir misiniz ?

  • Night_Fox41 N kullanıcısına yanıt

    7 pro var dediğiniz problem bende de oldu. Gcam kurdum sorun devam ediyor. uzaktaki sesi dalgalı alıyor yada hiç almiyor. Fabrika ayarlarına sifirladiniz mi. Kronik sorun gibi duruyor. Ne yapacz bilmiyorum açıkçası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h@mza H kullanıcısına yanıt

    Evet. Fabrika ayarlarına sıfırladım. Realme Destek Hattına'da ilettim problemi, kronik bir sorun. Sizde kullanan arkadaşlarda Realme Destek Hattına bu sorunu iletsin çünkü bir an önce kendi hatalarını fark etmeleri gerekmekte. 6 pro ve 7 pro'da da aynı kronik sorun mevcut.


    Az önce bende GCAM uygulaması ile denedim sorun devam etmekte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night_Fox41

    Kendi çektiğim örneklerle size göstereyim, realme 6 pro'nun kronik kötü mikrofon kalitesini, gürültü engelleme özelliğinin yanlış çalıştığını;


    Bu video'da piyanoyu çaldığım halde ses 11'sn ye ye kadar gelmemekte o süreden sonra gelen seste kopuk kopuk, yükselen ve tekrar alçalarak kendini kapatmaya çalışan bir ses olarak görünmekte bu sebeple hiç bir şekilde video çekilememekte. Kötü çevresel ses kaydediyor ve bu bariz şekilde belli 5 senelik telefonlar bile bu telefondan çok daha iyi ses kaydı almakta ve daha gelişmiş kayıt özellikleri mevcut.




    Diğer video örneği ile devam edelim; Bu videonun ilk saniyesinde çocuk sesi gelmekte ve fark ederseniz aniden ses yok olmakta. Aslında bu video'da arkada deniz ve çocuk, doğa sesi olmasına rağmen ses kesik kesik gelmekte ve işlevsel olarak çalışmamaktadır. Videonun ilerleyen kısımında vapurun siren sesini iyi dinleyin, ses aniden yükselip alçalarak yok olmakta video bütünlüğü ile hiç bir alakası olmayan bir şey ortaya çıkmakta.



    Yine aynı şekilde, doğa ve kuş sesi olmasına rağmen video tamamiyle sessiz, kötü mikrofon sebebiyle veya gürültü engelleme algoritmasının yanlış çalışması sebebiyle video tamamiyle sessizdir. Sizce bir telefon ne kadar iyi bir şekilde video kaydediyorsa kaydetsin, anlamlı bir şekilde çevresel sesleri kaydedemiyorsa bunun bir önemi var mıdır ? Sessiz veya kopuk kopuk anlamsız film izlemeye benziyor.




    Bunun ciddi bir kronik sorun olduğunu düşünmekteyim ki kötü mikrofon sebebiyle çevresel sesleri kaydedemiyor bir de üzerine gürültü engelleme algoritmasının sorunlu bir şekilde çalışması ile işler çekilmez boyuta geliyor. Forumda ki arkadaşların bu durumu hala fark edememesi çok garip ben aldıktan bir gariplik olduğunu anladım.


    Sizde örnekler çekip yüklerseniz veya Realme Destek hattına bu şikayetleri iletirseniz ne kadar çözüm olur bilemiyorum ama bu durumdan bir an önce kurtuluruz. Çünkü zar zor durumda telefon alıyoruz ve aldığımızda da bir özelliğin ki temel bir işlevsel özellik kayboluyor. Kimse böyle bir durum yaşamak istemez.


    *Düzenleme: Kelime hatası.



    Alıntıları Göster
    Ben videoda sorun ne anlamadım. Son videoda hiç ses çıkmadı bende. Geminin olduğu videoda ses kesilir gibi oluyor. Kesinlikle böyle birşey yaşamadım realme 6 pro ile. Günde 5 10 video çekiyorum bizim ufaklığın ve uzaktaki akrabalarına gönderiyorum. Sesin kesilmesi donanımsal değilde yazılımsal gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • andios kullanıcısına yanıt

    Telefonun kendi uygulaması ile çektiğiniz videoları atabilir misiniz ? Yada dışarıda bir iki video çekebilirseniz, sorunu anlayabilirsiniz. Çok net bir şekilde telefonun ses kayıt sorunu olduğu açık. Mikrofondan dolayı çevresel sesleri çok zor algılıyor. Bu sorun hem donanımsal hem yazılımsal, öte yandan 7 pro kullanan kişilerde aynı sorunu yaşadıklarını dile getiriyor. Youtube'da ki fenomenlerin telefonu ballandıra ballandıra anlatmalarına rağmen, böyle bir sorundan bahsetmemeleri benim aklımda çok kötü şüpheler uyandırıyor. Realme Destek hattına'da ilettim sorunu, sadece telefonu fabrika ayarların sıfırlamak ile yetiniyorlar.

  • Night_Fox41 N kullanıcısına yanıt

    Sıfırladım bende ama sorun devam ediyor.

    Destek hattına bende yazdim. Cevap gelirse paylaşırım. Gürültü engelleme ile ilgili bir problem olabilir belkl. Ama çözümü vardir insallah. Bakalım ne cevap vereckler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night_Fox41 N kullanıcısına yanıt

    daha önce oturduğum yerden bir kaç video çekmiştim, şimdi video çekip dediklerinizi bir bir denemek istedim, pcde müzik açıp telden video başlattım ve telefon elimde odanın kapısından antreye çıktım, hem kendi kamerası ile hem de gcam ile denedim, siz haklısınız, ses kaynağından 5mt uzaklaştıktan sonra ben müziği net duyduğum halde 2 uygulama da müzik sesini kaydetmemiş, yaklaşık 5. metreye kadar ses devam edip birdenbire kesiliyor REALME 6 PRO #ANA KONU 


    napcaz şimdi, bunun bir ayarı olması gerekir hiç mantıklı değil

  • Arkadaşlar merhabalar TT kullanıyorum verinin hızlı tükendiğini farkettim data kullanımında bir çok kez internet.04 45mb adında bir çok kez 45 MB gidiyor sanırım bunu Chrome yapıyor ekşi sözlüğe giriyorum mesela 10mb gidiyor sizde durum nasıl acaba Chrome uygulamasını kaldıramıyorum da sinirim bozuldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çesna kullanıcısına yanıt

    Chrome'da herhangi bir sitenin bildirimlerini açtınız mı? Olmadı uygulama ayarlarından chrome'un mobil veri kullanımını durdurun, opera, firefox v.b. başka tarayıcı kurup deneyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: didici

    Chrome'da herhangi bir sitenin bildirimlerini açtınız mı? Olmadı uygulama ayarlarından chrome'un mobil veri kullanımını durdurun, opera, firefox v.b. başka tarayıcı kurup deneyin.

    Chrome mobil veriyi devre dışı bıraktım tavsiye ettiğiniz tarayıcı var mı hocam onu deneyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çesna kullanıcısına yanıt

    opera beta ve chrome kullanırım genelde, firefox da fena değil, yani benim telefonda chrome, opera, firefox beta, firefox focus, opera beta, opera mini, opera mini beta kurulu, 2 si aktif diğerlerinde farklı sekmeler açık oluyor(sahte facebook hesabım gibi :) ), arada onları da kullanıyorum

  • Nasıl alıştıysam ben realme de de samsung internet tarayıcısı kullanıyorum :))

    REALME 6 PRO #ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 29 Ekim 2020; 23:0:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andios

    Nasıl alıştıysam ben realme de de samsung internet tarayıcısı kullanıyorum :))

    öyle deme hocam bence android tarafındaki su an en iyi tarayıcı vivaldi ve pure browser ile birlikte.Ben galaxy s5 çıktığında ilk alanlardandım o zaman android tarafındaki en kötü tarayıcı idi chrome süperdi ama samsung gerçekten o kadar güzel hale getirdi ki tarayıcıyı su an bence en iyi tarayıcılardan biri chrome ise en kötü tarayıcılardan bence




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 30 Ekim 2020; 1:11:28 >




  • Brave ve Edge browser'lar benim de favorim

  • REALME 6 PRO #ANA KONU
    Dün 22:00 gibi şarj etmiştim 1 saat oyun var pubg + mobil legends full mobil veri parlaklık çoğu zaman otodan çıkartıp arttırdım karanlık modda realme 6 modeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.