Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.477
Cevap
28
Favori
207.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Enes bey gerçi Oppo A5 2020 modeli ülkemizde satışa sunuldu ama Realme-5 4/128 lik modelini getirseniz iyi olmaz mı? Ben alırdım mesela

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

Enes bey gerçi Oppo A5 2020 modeli ülkemizde satışa sunuldu ama Realme-5 4/128 lik modelini getirseniz iyi olmaz mı? Ben alırdım mesela
    Güzel olur, keşke gelse. Mi A3'e nal toplatır bence ...
    Özellikle pil konusunda çok iyi sonuç verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıkıl -- 15 Ekim 2019; 11:57:29 >

• 5 Pro'nun fiyatı çok iyi fakat X2 pahalıymış ya. Galiba Mi 9T'den de daha pahalı. Bari 4/64'lük bir versiyon daha olsaymış. Onu şöyle 230 €'ya çıkarsalar efsane olurdu. Hatta bana kameralar da lazım değil. Onları da çıkarsınlar. Amoled ekran ve 730G yeter bana.
    Edit: Aslında X2'nin 6/64'lük versiyonu da varmış ama nedense Avrupa'ya getirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 15 Ekim 2019; 15:36:14 >

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

5 Pro'nun fiyatı çok iyi fakat X2 pahalıymış ya. Galiba Mi 9T'den de daha pahalı. Bari 4/64'lük bir versiyon daha olsaymış. Onu şöyle 230 €'ya çıkarsalar efsane olurdu. Hatta bana kameralar da lazım değil. Onları da çıkarsınlar. Amoled ekran ve 730G yeter bana.
    Edit: Aslında X2'nin 6/64'lük versiyonu da varmış ama nedense Avrupa'ya getirmiyorlar.
    Bende gozume x2yi kestirmistim...ama anlasilan oppo k5 e avrupa icn rezerve etmsler..4 ve 6 gb icn ...ama olsun..gelsin belki alirim...almazsam realme 5 pro kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıkıl -- 15 Ekim 2019; 17:24:4 >

• tıkıl kullanıcısına yanıt
    realmeturkey kullanıcısına yanıt
    hocam 730 neyse de keşke amoled ekran olsaydı. 200 lira daha verip amoled ekran opsiyonlu 5 pro alabiliyor muyuz? @realmeturkey

• Kvk garantisi eklenmesi iyi olmuş. Telefonda yazılımsal sıkıntı var mı? Operatörler cihazı büyük ihtimalle tanımıyordur. Volte 4.5g vb sıkıntısı var mı? Banka uygulamaları falan problem çıkartıyor mu? Ben yine önceki mesajları okuyacağım ama ayrıca sormak istedim

Edit: önceki yorumlara baktım pek fazla görüş yazan olmamış. Şuan için cihazda söylenen tek eksik kulaklık ses kalitesinin yetersiz kalması. Geri kalan her şey için iyi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2019; 3:37:6 >
  • Volte ve 4.5 G de sıkıntı yok hocam. Banka uygulamaları ve bil cümle uygulamaları çalıştırmada sıkıntısı yok. Hatta banka uygulamalarında ekstra güvende hissettiriyor. Şöyleki uygulamayı açtığınızda Telefon güvenlik taraması yapıp ödeme risk taraması gibi birşey yapıyor, taramadan geçen uygulamadan sonra üst çentikte güvenlik işareti çıkıyor. Banka uygulamaları telefonu tanıyor, direk realme 3 telefonunuzda aktif edildi mesajı geldi uygulamaları kurduğuöda. Operatörde tanıyordur sanırım.

• N11 den %10 indirim kuponu aldım. 11 Kasım da fiyat şuanki gibi 1750 olursa 175 lira indirimle 1575 e gelir. Öte yandan redmi note 8 pro için 225 lira kupon alınabiliyor. Böylelikle oda 2275 e denk geliyor.
    Redmi note 8 de 1800 e geliyor. Bu durumda realme 3 pro almak çok mantıklı çünkü note 8 den iyi işlemcisi var, note 8 prodan geri kalır yanı yok.

Umarım ithalatçı stoklar bitene kadar değil devamında da malının arkasında durur. Bu yüzden olsa gerek kvk ile anlaşma sağlanmış.

Redmi Note 8 deki işlemci bu cihazı çok aratmaz, veya note 8 pro daki işlemci bu cihazdan çok daha iyidir ama mtk hala benim için soru işareti.
    Benim için asıl soru işareti Samsung isocell sensörler. Redmi Note 7 de çok kötü değildi ama hala bir Sony imx performansı verebilir mi? Yoksa yüksek sayılardan oluşan bir balon mu?
    4,5 kamera da koysan da sensör yada yazılım kötüyse bi halta yaramıyor, buna örnek 1 kamerası olan Google pixeller hala piyasanın en iyisi.
    Kamera yazılım konusunda xiaomi çok iyi değildir. Bir de sensör kötü çıkarsa vay halimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 16 Ekim 2019; 18:34:9 >
    Note 8 deki snapdragon 665, 660 a güç olarak çok benzer sadece yenilikler barındırıyor. Note 8 prodaki mtk işlemci snapdragon 730 kadar iyi. Sen niye volte aktif edemedin birde başka sıkıntı yaşadın mı cihazda?

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

N11 den %10 indirim kuponu aldım. 11 Kasım da fiyat şuanki gibi 1750 olursa 175 lira indirimle 1575 e gelir. Öte yandan redmi note 8 pro için 225 lira kupon alınabiliyor. Böylelikle oda 2275 e denk geliyor.
    Redmi note 8 de 1800 e geliyor. Bu durumda realme 3 pro almak çok mantıklı çünkü note 8 den iyi işlemcisi var, note 8 prodan geri kalır yanı yok.

Umarım ithalatçı stoklar bitene kadar değil devamında da malının arkasında durur. Bu yüzden olsa gerek kvk ile anlaşma sağlanmış.
    İndirim kuponunu nasıl aldığınız hakkında vs. Bilgi alırsam çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.