Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.477
Cevap
28
Favori
207.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
    Hocam ses yüksekliği nasıl?
    Değişmeyeceğim hocam maddi sebeb yüzünden model düşürmeyi düşündüm aöa realme 3 pro kesmedi maalesef belirttiğim durumlar sebebiyle, azcık kemer sıkarım 7 pro dan cok memnunum. Cc9 veya redmi note 8 pro güzel ama onlarda 1800 den cok daha yüksek fiyata gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Değişmeyeceğim hocam maddi sebeb yüzünden model düşürmeyi düşündüm aöa realme 3 pro kesmedi maalesef belirttiğim durumlar sebebiyle, azcık kemer sıkarım 7 pro dan cok memnunum. Cc9 veya redmi note 8 pro güzel ama onlarda 1800 den cok daha yüksek fiyata gelir.
    Dostum seni bunlar kesmez ya, one plus 7 pro diyorsun hani anca muadili birşey keser. 2. elde ben çok uygun fiyatlara lg V30+ görüyorum ekranı oled 6 inç çözünürlük güzel sn835 vs. 1800 1700 lere tonla vardı. Sıfırı da 2400 lere geziyor ha ekran kamera pil olarak sana one plus 7 pro'u ne alırsan al aratır illa ki desen ki note 10 alsam ? o bile aratır çünkü ekran delik. CC9 işte note 8 vs üzer özellikle kulaklık ses kalitesi olarak çok üzülürsün. Ben o yüzden V30+ dedim çünkü içinde güzel ES9218P dac var, birde asıl mevzusu direkt 3.5 mm, type-c'den çevirip takılıyorsan o da mesela büyük problem oluyor. Öyle dandik çevirici falan değilse mesela type-c biliyorsun digital çıkış onu 3.5mm için analog'a çeviren her çevirinin içinde aslında ufak bir dac var o da mesela kaliteyi çok etkiler. Hani öyle kulaklıktan müzik olayına takıntılıysan hani böyle içinde güzel dac olmayan her cihaz seni üzer.

• Selam arkadaşlar mi8lite cihazımı sattım şuan garantili bunu veya note 7 mi alsam yoksa garantisiz 9tmi alsam bilemedim kullanan arkadaşlar birkaç yorum yaparsa sevinirim açıkcası garantiden dolayı ailem note 7 istiyor bu firmanın yeni girmesinden dolayı piyasaya çekimserim açıkcası benimde gönlümde 9t var imei atilmis aliyim diyorum bunada karşı çıkıyorlar kullananlar fikrini belirtebilir mi?

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Evet Ben de izlenimlerimi yazayım. cihazı cuma gününden beri aktif kullanıyorum.
    Tasarımı güzel cihazın, gören herkes beğendi.
    Ekran kalitesi fiyatı segmentinde gayet tatminkâr, renkler canlı, görüş açıları değiştiğinde kalite kaybı olmuyor.
    Piyasa şartlarına göre hafif ama benim ölçülerime göre ağır bir cihaz. önceki cihazımdan 8 gram daha ağır ve beni çok etkiledi bu. ellerimin yorulduğunu hissediyorum.
    bence telefonlar 150 gramı geçmemeli.
    Ses konusunda çok eleştirilmiş ama ben ses seviyesini ve kalitesini beğendim. ortalama üstü seviyede bence. sonuçta küçücük telefon bu amfi gibi ses çıkaramaz.
    kamerası da iyi bence hatta fiyat segmentinin en iyisi diyebilirim. şarjı çok iyi gidiyor. benim gibi yoğun kullanan birine bile 1,5 gün dayanıyor. şarj süresine bayıldım.
    Sonuç olarak iyi ki almışım diyorum.😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranas -- 22 Eylül 2019; 15:41:56 >

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Üstteki mesajımı oku.

Hocam açıkcası bende mi9t alamazsam garantili realme düşünüyorum çünkü note 7 denilen cihazla 8 litenin işlemcisi aynı kamerada aynıdır büyük ihtimal 48 mp aldatmaca note 7 tek gcam kolay kuruluyor. Bu bir avantaj realme micro usb konusunda tek eksik gözüküyor. Senin yorumlarında beni biraz daha itti bu cihaza pil süresi göstermiyor ayarlarda diyorlar doğrumu siz nasıl baktınız bu sürelere hocam?

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Hocam açıkcası bende mi9t alamazsam garantili realme düşünüyorum çünkü note 7 denilen cihazla 8 litenin işlemcisi aynı kamerada aynıdır büyük ihtimal 48 mp aldatmaca note 7 tek gcam kolay kuruluyor. Bu bir avantaj realme micro usb konusunda tek eksik gözüküyor. Senin yorumlarında beni biraz daha itti bu cihaza pil süresi göstermiyor ayarlarda diyorlar doğrumu siz nasıl baktınız bu sürelere hocam?
    Mi 9t bence vasat bir cihaz. kamera olarak, ses olarak bir artısı yok. tasarımı güzel ama 190 gramın üstünde olması handikap. zira kullananlar eli acayip yorduğunu söylüyorlar. garantisiz almanı tavsiye etmem bu arada. Note 7 ye gelince kronik hayalet ekran sorunu var ve kamerası megapiksel olarak yüksek tutulmuş ama kağıt üstünde kalan bir değer. kaliteye yansımıyor. realme de pil süresi görme evet menüde yok ama android 10 güncellemesi ile ya da bir color OS güncellemesi ile eklenebilir. ayrıca marketten harici uygulama indirip bu özelliğe kavuşabilirsin.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Micro USB bana göre handikap değil. hızlı şarj özelliği olmasaydı handikap diyebilirdim.

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Note 8 pro MediaTek sayesinde vasat bir cihaz. 4500 değil 6000 pil koysa yine de kurtarmaz çünkü cihaz pili resmen içiyor.

Şuna bakarak neden alınmaması gerektiğini görebilirsin;
    Eksi Up
    87878 - eksi up
    https://eksiup.com/p/7k156375nakg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD KÖLESİ -- 22 Eylül 2019; 16:8:26 >

• Teşekkürler hocam onlarda verimli göstermiyor. Gsam a göre 19 saat ekran süresi alıyorum :)

Orijinalden alıntı: dranas

Evet Ben de izlenimlerimi yazayım. cihazı cuma gününden beri aktif kullanıyorum.
    Tasarımı güzel cihazın, gören herkes beğendi.
    Ekran kalitesi fiyatı segmentinde gayet tatminkâr, renkler canlı, görüş açıları değiştiğinde kalite kaybı olmuyor.
    Piyasa şartlarına göre hafif ama benim ölçülerime göre ağır bir cihaz. önceki cihazımdan 8 gram daha ağır ve beni çok etkiledi bu. ellerimin yorulduğunu hissediyorum.
    bence telefonlar 150 gramı geçmemeli.
    Ses konusunda çok eleştirilmiş ama ben ses seviyesini ve kalitesini beğendim. ortalama üstü seviyede bence. sonuçta küçücük telefon bu amfi gibi ses çıkaramaz.
    kamerası da iyi bence hatta fiyat segmentinin en iyisi diyebilirim. şarjı çok iyi gidiyor. benim gibi yoğun kullanan birine bile 1,5 gün dayanıyor. şarj süresine bayıldım.
    Sonuç olarak iyi ki almışım diyorum.😊
    Dediklerinize kesinlikle katılıyorum hocam. Ses konusundaki eleştiri kulaklık çıkışıyla alakalı. 3,5 mm kulaklık çıkışı açıkçası yetersiz. Kamerası bana göre üst segmentlerle yarışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 22 Eylül 2019; 19:22:52 >

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Kablolu kulaklıkla denemedim. Qcy2 kulaklıkla dinliyorum müzikleri. gayet tatmin edici bir ses elde ettim.
    Poweramp Pro sürümünü kullanıyorum onun da etkisi ile olsa gerek gayet iyi.

• cenedi kullanıcısına yanıt
    hocam yetersiz derken ses kalitesini mi yüksekliğini mi kastediyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

hocam yetersiz derken ses kalitesini mi yüksekliğini mi kastediyorsunuz?
    Evet hocam 3,5 mm kulaklık çıkışın da ses az geliyor. Çok az değil ama bana biraz yetersiz geldi. Ama daha önce de dediğim gibi kulaklık alıp deneyeceğim.

Kamera konusunda mia3 ile realme arasında gidip geliyorum, birde realme nın ülkemizde aksesuar bulunmaması bana göre dezavantaj
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.