Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
27
Favori
201.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Ben kardeşime alcam hocam bende oneplus 7 pro var, ona vermeden 1 hafta falan denerim ama

    1700 den çıkarsa gercekten rakipsiz bir cihaz olacak ben coloros cok beğeniyorum bunun haricinde snapdragon 710, widevine L1, gcam destekleyen oneplus 6t kamerası falan gercekten fiyatının üzerinde bir cihaz olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note 7 kullanıcısı olarak cihazı beğendim. SD710 çok iyi, ekran kasa orası da gayet güzel fakat bu cihaza IMX519 olmamış. Kamera olarak redmi note 7 nin gerisinde kalacağına emin olabilirsiniz.
  • Imx519 oneplus 6T de kullanılan sensör dxomark dan 98 puan almış kameranın aynısını kullanıyorlar, aksine redmi note 7 den daha iyi sonuçlar verecek, redmi note 7 stok kamera leş, gcam ile cok iyi bir düzeye geliyor, bu cihazdada gcam var bakalım ilerleyen zamanlarda görecez sonucları şimdiden konusmak erken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __nikolaus__

    Imx519 oneplus 6T de kullanılan sensör dxomark dan 98 puan almış kameranın aynısını kullanıyorlar, aksine redmi note 7 den daha iyi sonuçlar verecek, redmi note 7 stok kamera leş, gcam ile cok iyi bir düzeye geliyor, bu cihazdada gcam var bakalım ilerleyen zamanlarda görecez sonucları şimdiden konusmak erken
    DXomark ın sipariş üzerine puan verdiğini bilmeyen kaldı mı acaba? dxomark kadar leş ve yalan dolan inceleme yayınlayan tek bir firma yok emin olabilirsin.

    İlla dxomark diyorsan Mi mix 3 ün ana kamerası IMX363 ve puanı da 103 peki IMX363 kullanan başka telefonlar neler? Mi 8 Lite, GM 9 Pro, ZenFone 5, Nokia 8.1, Nokia X7, Vivo NEX, Pocophone F1, Mi 8, Mi 8 SE diye uzar gider.

    Listede ki telefonların bazıları dxomark da incelemeye bile alınmamış ama alınanlardan mesela;

    Zenfone 5: 90 puan
    Pocophone F1: 91 puan
    GM 9 pro: 90 puan

    ama aynı sensörü kullanan mi mix 3 103 puan hadi bir açıklama getir




  • Sen sadece bunun sensörle ilgili oldugunu sanıyorsan sana laf anlatmama gerek yok zaten yorarsın beni. Meizu note 8 ile pixel 2 xl dada aynı sensör var. Ama baktığım incelemelerde aynı 6T sonuclarını gördüm, ve 6T kamera olarak redmi note 7 den daha iyi. Bu arada belki bilmiyorsundur ama S10+, P30 pro, Pixel 3 xl, Mi9, Redmi Note 7 , Lg G7, Meizu 16 ve aklıma gelmeyen bir dünya telefon var son 1 senede kullandıgım, bu cihazlara çekilmiş bir dünya resim var Flickr adresimi verebilirim, cihazların ana konularında da bircok post um ve paylaştığım resimler var.

    Realme 3 pro için yorum yapmıyorum şimdilik cunku incelme izleyip ahkam kesmem, kendim kullanmam lazım. Ama şunu söyleyebilirim işin içine gcam girmezse redmi note 7 leş bir kameraya sahip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __nikolaus__

    Sen sadece bunun sensörle ilgili oldugunu sanıyorsan sana laf anlatmama gerek yok zaten yorarsın beni. Meizu note 8 ile pixel 2 xl dada aynı sensör var. Ama baktığım incelemelerde aynı 6T sonuclarını gördüm, ve 6T kamera olarak redmi note 7 den daha iyi. Bu arada belki bilmiyorsundur ama S10+, P30 pro, Pixel 3 xl, Mi9, Redmi Note 7 , Lg G7, Meizu 16 ve aklıma gelmeyen bir dünya telefon var son 1 senede kullandıgım, bu cihazlara çekilmiş bir dünya resim var Flickr adresimi verebilirim, cihazların ana konularında da bircok post um ve paylaştığım resimler var.

    Realme 3 pro için yorum yapmıyorum şimdilik cunku incelme izleyip ahkam kesmem, kendim kullanmam lazım. Ama şunu söyleyebilirim işin içine gcam girmezse redmi note 7 leş bir kameraya sahip
    Dostum boş yapma ya..

    IMX519 üzerinden dxomark ı örnek göstererek 6T de aynı sensörü kullanıyor şeklinde yorumu yaptın. Bende sana aynı sensörü kullanan bir sürü cihaz referans gösterdiğin sitede farklı kalitede fotoğraflar çekiyor, farklı puanlar alıyor diye örnek gösterdim bu kadar basit.

    6T de aynı sensörü kullanıyor yani haliyle sensör kaliteli gibisinden bir yere getirmeye çalıştın işte ama işler öyle yürümüyor.

    Zaten dxomark ı örnek göstererek bu işlerden ne kadar anlamadığını kanıtladın. Aslında benim sana cevap bile vermemem lazımdı.




  • Ya Allah aşkına git redmi note 7 konuna birbirinizi pohpohlayın mutlu olun, yaşın kadar cihaz kullandım bunlar arasında piyasanın en iyileri var hala bana laf yetiştirme peşinde.

    Şunun şurasında 1 hafta falan var cihazın çıkmasına, iki cihazın resimlerini exif bilgilerine kadar paylascam merak etme. Note 7 de mevcut hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın Türkiye çalışanları leş , şikayet etmek lazım ana firmaya ingilizce olarak , türkçe site açıyorsunuz destek birimi kuruyorsunuz ama hem facebook da hemde mail olarak hiçbir mesaja geri dönüş yok.
  • Bu geleceğine realme X veya realme x youth edition çok daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site tekrar erişime açılmış ama satın al butonu yine çalışmıyor. Lansmans yada satış tarihi de ortada yok.
  • gelsin bakalim..rekabet olur..xiaomi den sonra iyi bir alternatif..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu yurt dışında araştırdım. Batarya problemi olduğunu yazıyorlar. Batarya çabuk bitiyormuş. Ne derece doğru bilemem.gsmarena yorumlar kısmında da batarya problemi ile ilgili yorum yapmışlar.
  • akman7322 kullanıcısına yanıt
    süre belirtilmiş mi? Batarya kapasitesi yüksek çünkü. Ben de ısınma problemi var diye okudum sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrimsel

    süre belirtilmiş mi? Batarya kapasitesi yüksek çünkü. Ben de ısınma problemi var diye okudum sanırım.
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9669&idPhone2=9345
    Burada realme 2 pro 3500 olmasına rağmen daha yüksek çıkıyor battery test
  • Ağustos ortasında 4GB + 64GB versiyonu 1799 TL'den, 6GB + 128GB versiyonu 2199 TL'den satışa çıkıyor.
    Lansmana özel 100₺ değerindeki indirim kuponunuzu almak için:https://realme.com.tr/satinal/realme-3-pro
  • Güzel cihaza benziyor, piyasa da iyi alternatif olur
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı bence güzelmiş, artık bundan sonra redmi note 7 düşünsün.
  • 19 ağustos satış tarihi.
  • micro usb olmamış...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda 2bin lira altına telefon alacağım. Redmi note 7 vardı aklımda ama sanki bu telefon daha öne çıkıyor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.