Şimdi Ara

Realme 15 ve 14 serisi için güncelleme desteği uzatıldı: Hangi modeller faydalanacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realme 15 ve 14 serisi için güncelleme desteği uzatıldı: Hangi modeller faydalanacak?
    Realme, Realme 15 ve Realme 14 serisindeki birçok model için yazılım güncelleme politikasını değiştirerek bir yıl uzattı.

İşte uzatılmış güncellemeden faydalanacak modeller

Uzatılmış güncelleme desteği, 15 serisinden Realme 15 ve Realme 15 Pro ile 14 serisinden Realme 14T, Realme 14 Pro ve Realme 14 Pro+ modellerini kapsıyor. Bu modeller artık realme GT serisiyle benzer şekilde üç Android işletim sistemi güncellemesi ve dört yıl güvenlik güncellemesi alacak. Realme bu modeller için iki Android işletim sistemi güncellemesi ve üç yıl güvenlik güncellemesi sözü verilmişti.

Bu kapsama dahil edilen tüm modeller Android 15 ile piyasaya sürüldü ve artık Android 18'e kadar güncelleme ve 2028'e kadar güvenlik güncellemeleri alacaklar. Ancak bu uzatılmış güncelleme Realme 14x için geçerli değil.

Ayrıca Bkz.Honor Play 10C büyük batarya ve düşük fiyat ile geliyor

Realme Ürün Pazarlama Müdürü Francis Wong, bu uzatılmış güncelleme politikasının gelecekteki tüm "Number Pro", "Number" ve "Number T" serisi cihazlar için de geçerli olacağını söyledi. P Serisi için ayrıntıların yakında açıklanacağını da sözlerine ekledi.

Bu yaklaşımın ardından, Realme P3, P3 Pro ve P3 Ultra ile birlikte yakında çıkacak olan Realme P4 serisinin de aynı genişletilmiş güncelleme desteğine sahip olması bekleniyor.

Kaynak:https://c.realme.com/in/post-details/1953712610557857792

• Tam atılım yaptığı zamanlar markanın ülkemizden çekilmesi hiç iyi olmadı.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Bazıları çekilecek bazıları da devam edicek diyor konuyla ilgili tam bir bilgi kirliliği var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt
    4 aydır yeni model gelmiyor. çekileceğinin göstergesi bu. ama rekabetçi bir marka idi çekilmesi iyi olmayacak.

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Realme,Oppo ve Vivo ülkemizde talep gören ilgi çeken markalar değil.Zarar edeceklerine çekilmeleri daha iyi ben Honoru çok takdir ediyorum.3-4 senede ülkemizde hem orta segment hem de amiral gemisi telefonlarında çok büyük pazar payı yakaladı.Bbk grubu üreticilerinin düşünmesi lazım biz nerede hata yaptık diye.Honoru örnek almaları lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt
    honor güzel modeller yapıyor onda hemfikirim ama vivo ve realmeye tutulmuyor dersen ona katılmam. 2024 de en çoks atılam android markaları arasında bu 2 marka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.