Şimdi Ara

realist arkadaşlar bakar mısınız az biraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

her konudan az biraz bilgim var en azından hepsinin mantığını bildiğimi düşünüyorum çalışmayı hiç sevmiyorum ondan çok az çalışıyorum günde en fazla 50 soru (çoğu zaman 5-10 soru) hızlanmak istiyorum ama okul vs. çok yoruyor lys denemelerinden matematik 15-20 net geometri 3 net fizik 6-7 net kimya 6-7 net biyoloji 10 net yapıyorum ama hiç önemsemeden girdim sınavlara şimdi inanarak bi hardcore çalışmaya başlasam diyorum ne yapabilirim sizce ? mf4 net tahmini istiyorum.

he bi de şu finalin çözümlü soru bankasını bitircem onun mat netlerine etkisi ne olur ne yaparım bitirirsem (matematik 2 - Hasan Büyükyavuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarkemal -- 29 Nisan 2014; 14:56:44 >

• geometri ve fizik kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguky

geometri ve fizik kas

Şuan mat fizik götürüyorum kanka matdan da eksiğim var bayağı. Geo ve fizik 20 net için ne kadar süre çalışmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefin ne ona göre bir şey söyleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bleed-mrt

hedefin ne ona göre bir şey söyleyebiliriz.

41+ mat
    19 geo
    21 fizik
    21 kimya
    11 biyoloji

Ygs1 275 mf4 ham hedef: 345+

• quote:

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

quote:

41+ mat
    19 geo
    21 fizik
    21 kimya
    11 biyoloji

hevesini kırmak istemem ama şu an 15 20 net yapan birinin son 1.5 kala 41 net hedeflemesi, 2013 benzeri bir sınavda, pek mümkün değil. aynı şekilde şu an 3 neti olan birinin 19 20 net yapması ,zor bir sınavda, pek mümkün değil. fen derslerinin de 6 7 netlerden 20 li netlere gelmesi de aynı şekilde.

kesinlikle hevesini kırmak istemem ama gerçek bu.
    sen yine de çalışmaya devam et. bu sene olmazsa seneye olur.
    insan, ideali için, on yılları için bir yılını verebilmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

quote:

41+ mat
    19 geo
    21 fizik
    21 kimya
    11 biyoloji

hevesini kırmak istemem ama şu an 15 20 net yapan birinin son 1.5 kala 41 net hedeflemesi, 2013 benzeri bir sınavda, pek mümkün değil. aynı şekilde şu an 3 neti olan birinin 19 20 net yapması ,zor bir sınavda, pek mümkün değil. fen derslerinin de 6 7 netlerden 20 li netlere gelmesi de aynı şekilde.

kesinlikle hevesini kırmak istemem ama gerçek bu.
    sen yine de çalışmaya devam et. bu sene olmazsa seneye olur.
    insan, ideali için, on yılları için bir yılını verebilmeli.

Bi sene boş durmak bana göre değil be usta olduğu kadar eyvallah yorum için ama nedense inanıyom ya özgüven %100

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat 25 geo 5 fkb dende 15 e yapsan çekersin bi yerlere ama dedigin netler imkansıza yakın
  • Mat 15-20'den 41'e çekmen bana göre imkansıza yakın bir şey. Keza geometri de. Biyoloji olabilir ama mesela. Fakat mat çok çok zor. Çünkü adamlar kalıplaşmış soru sormuyor. Sınavda çıkan türev, integral, fonksiyon, hatta polinom soruları için bile konuların mantığını çok iyi özümsemiş olman gerek. 41 için de bu saydığım konuşarı yapman şart. Bu konulardan birini bilmeden girip 41 yapmak imkansız gibi bir şey.

• sen çalış da, en kötü seneye için temelin olur
  • her konudan bilgisi var adamın arkadaşlar es geçiyorsunuz orayı. mantığını biliyorsan konuların sürekli pratik yaparak sınava kadar 35 40 çıkarabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

her konudan bilgisi var adamın arkadaşlar es geçiyorsunuz orayı. mantığını biliyorsan konuların sürekli pratik yaparak sınava kadar 35 40 çıkarabilirsin bence.

Eyvallah babuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.