Şimdi Ara

realde 3110c 149 ytl taksitle...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Eğer öyleyse süper fiyat valla. Ama ben göremedim sitesinde. Nerden öğrendiniz? Hemen alırım 12 taksit üstelik.
  • sitede veya broşürde yok. üstüne üstlük bide bilgisayara baktılar.. 149 ytl... hemen aldım... dikkatliyimdir fiyatlar konusunda... n82 yi 700 küsür fiyattan alanlar içinde haberi ben vermiştim söylemesi ayıp...
  • bu 3110 nedir acaba...???????????
  • bu fiyata nerden aldınız süper fiyat...

quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

sitede veya broşürde yok. üstüne üstlük bide bilgisayara baktılar.. 149 ytl... hemen aldım... dikkatliyimdir fiyatlar konusunda... n82 yi 700 küsür fiyattan alanlar içinde haberi ben vermiştim söylemesi ayıp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

bu 3110 nedir acaba...???????????

nokia telefon
  • Telefon gerçekten çok güzel ama gidip bakmak lazım bide eli boş dönmek var tabii :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teyit edilirse gidip alınabilir aslında..
  • teknosa fiyatı 285 iken bu nur nimet sayılır valla...
  • Ankaradaki mağazalarında geçerli değilmiş kampanya. Ben hem etlik hem de bilkent mağazalarını arayıp sordum. Ankaradaki arkadaşlar heveslenmesin boşuna. Adana'dan benim için alabilecek bir arkadaş varsa bir tane almak isterim.
  • Tühh bende yarın ilk fırsatta gidip alacaktım. Çok saçma ama Ankara farklı Adana farklı fiyat. Malasef alamayacağız o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Ankaradaki mağazalarında geçerli değilmiş kampanya. Ben hem etlik hem de bilkent mağazalarını arayıp sordum. Ankaradaki arkadaşlar heveslenmesin boşuna. Adana'dan benim için alabilecek bir arkadaş varsa bir tane almak isterim.

Bilgi icin tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Ankaradaki mağazalarında geçerli değilmiş kampanya. Ben hem etlik hem de bilkent mağazalarını arayıp sordum. Ankaradaki arkadaşlar heveslenmesin boşuna. Adana'dan benim için alabilecek bir arkadaş varsa bir tane almak isterim.

Bilgi icin tesekkurler

Rica ederim.
  • Gecenin bu saatinde bu topic'i yeni okuduktan sonra arkadaşla aramızda gerçekleşen, şu replikle teşekkür etmek istiyorum haberi veren arkadaşa.... Her ne kadar bulunduğumuz yer itibariyle işimize yaramayacak bir fırsat olsada sağolsun haber vermiş. Yararlanacak olan muhakkak birileri vardır.

Arkadaş - "Ganka koş sıcak fırsat var!!!!"
    Ben - Nerde ve nede?
    Arkadaş - Realde nokia 3110c 149 gaymeymiş!
    Ben - Napcan olum o kadar telefonu nokia shop mu açacan bizim eve boşver!
    Arkadaş - Fiyat süpermiş alalım lazım olur ganka, olmazsada satarız!
    Ben - İyi git hemen al kalmaz malmaz neme lazım!
    Arkadaş - Bu saatte açıkmıdır?
    Ben -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 19 Nisan 2008; 4:04:49 >
  • arkadaşlar bu adana reale özgü olsa özel broşürle reklem yapmaları lazımdı. çünkü bayaa bayaa fırasat bu... ilginç bende anlamadım bu işi ama karlı çıkan benim...
  • Adana Real'de kalmamış.....................
  • konya realde yok bu promosyon...
    nerede geçerli
  • valla bişi anlamadım. sadece bana mı denk geldi bu durum. şu an telefonu fathere verdim, işime yaramadı ama ucuza aldım işte... artık sıcak fırsatlık hali kalmamış demekki.. konu silineybıl artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.