Şimdi Ara

real world puan kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VakıfBank Worldcard ile 17 Mayıs – 10 Haziran 2015 tarihleri arasında Real’de yapacağınız toplam 200 TL ve üzeri alışverişe 20 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir, her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya Taksitli işlemler, iade işlemler, Worldpuan ile yapılan işlemler ve BusinessCard’lar dahil değildir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 2 Temmuz 2015 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 13 Temmuz 2015‘tir.
    Kampanya katılımı için REAL yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya gazete, dergi, kontör, tÜtün mamulleri ve alkollü içecek alışverişlerinde geçerli değildir.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

bu kampanya kapsamında farklı günlerde 100+100 tl alışveriş yapsam 20 tl world puan kazanamazmıyım.

realdeki arkadaşlar tek çekim diyor.anlatamadımda
    realin müşteri hizmetlerini aradım bir şey bilmiyorlar.

• O olurmu bilmiyorum ama Bugün 200 tllik alışveriş yaptım 2 tane 50 tllik indirim çeki verdi alt limiti 100 tl 200 tl ye 20 word puan artı her yüz tlye 10 tl puan olunca toplam 500 tllik alışverişe 400 tl ödeyip ayrıca 40 tl word puan ( milplus sahibi olduğum için bu daha önemli malum yazın tatile gidecez ) 360 tlye geliyor ki buda % 28 indirim demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL'lik alışveriş kombosu

2 Tane 100 TL'lik alışveriş yapılır.
    Mayıs kampanyasından 10+10 wordpuan kazanılır
    Real kampanyasından 20 TL wordpuan kazanılır, toplam 40 wordpuan
    Realin 17. yıl dönümünü kampanyasındanda 50+50 çek kazanılır.
    Topalam 400 TL'lik alışveriş 260 TL'ye gelir. Milplus kullananlar için 400 TL'lik alisveris 180 TL dir. Bence güzel bir kombo

• asilmavi kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız 10 +10 u hediye çeki ile birlikte kullanmak için 100 değil 150 tllik alışveriş yapmak gerekir yani toplam 500 alışveriş 400 ödeme 40 tl word puan yani 360 olur

• Arkadaşlar tek çekim demiyor.toplamda anlıyorum ben.şimdi bankaya soracam

• Yada 300 TL lik alışveriş yapılır 230 tl ödenir.
    Edit: 220 TL ödenir mayıs ayı kampanyasında ilk 100 TL den sonra ki her 100 TL üzeri alışverişe 10 TL World puan veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartsmart -- 19 Mayıs 2015; 21:01:36 >
  • Hakiki Kombo ve Çarpan 3 Etkisi

I. Gün 100 TL alışveriş yapılır. 50 tl lik çek alınır, wp kazanılmaz.
    II. Gün 100 TL alışveriş yapılır. 50 tl lik çek alnır, 10 wp kazanılır.

Toplam 200 Tl olduğu için ayrıca 20 Wp kazanılır.

III. Gün 150 TL alışveriş yapılır. 50 tl çek kullanılır. 10 wp kazanılır.
    IV. Gün 150 TL alışveriş yapılır. 50 tl çek kullanılır. 10 wp kazanılır.

500 Tl lik alışverişe 400 tl ödenir 50 wp kazanılır.

Platinumla da 3 le çarparsın tadından yenmez. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merikop M kullanıcısına yanıt
    real çeki kazanımı 24 mayıs son
    çeklerin kullanım aralığı ise 25-31 mayıs senin komboyu şöyle düzenlersek

20 Mayıs 100 tl alışveriş ( 50 tl çek kazanımı world puan yok çünkü ilk alışveriş sonrası puan kazanımı)
    21 Mayıs 100 tl alışveriş ( 50 tl çek kazanımı 20 tl real kampanyası world puan + 10 tl mayıs world puan kazanımı)
    25 Mayıs 150 tl alış veriş 50 tl çeki kullan 100 tl öde ( 10 tl world puan)
    26 Mayıs 150 tl alışveriş 50 tl çeki kullan 100 tl öde ( 10 tl world puan)

toplamda 500 tl lik alışverişe 400 tl ödedik 50 tl world puan kazandık
    yani 500 tl lik alışveriş 350 tl ye gelir
    buda alınan ürünlerde %30 indirime tekabül eder
    2 katı 3 katı olayı bende yok orasınıda olanlar hesaplasın
  • Yapi kredi dahilmi acaba

• Çok güzel hesap yapmışsınız arkadaşlar, ürün fiyatlarındaki bindirimlerden de bahsetseydiniz keşke.Yeni katalog 28 mayıs'a kadar geçerli ve tüm ürünlere %15 bindirmişler. Bindirmedikleri ürünlerden 5 tane almaya kalktığınızda ise size toptancı muamelesi yapıp kasada rezil ediyorlar.

Edit:http://www.real.com.tr/insert/Firsat_Brosuru.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cameler11 -- 20 Mayıs 2015; 12:22:11 >

• daha önceki fiyatları ne idi bilmiyorum ama sabah iki tane ayrı markete ( altunbilekler ve akyurt ) yolum düştü fiyatlarını hatırladığım bir kaç ürünle kıyasladığımda aynı hatta daha ucuz
  • merikop M kullanıcısına yanıt
    Platinumla da 3 le çarparsın tadından yenmez

Vakıfbank artık sadece milpus kartında değerli kullandırıyor.
  • Tekel var mi realde

• Hocam bende mil plus platiunumu kastettim zaten.

Market piyasasını iyi takip ederim. Real satıldıktan sonra üzerine yapışmış olan pahalı yaftasından kurtulmaya çalışıyor. Mağazanın tamamını gezdiğinizde eş değer, daha ucuz fiyatlar bulabiliyorsunuz. Gebze Center da tutunamayan Kipa'nın yerine Real açılacak olması da izleyecekleri politikayı az buçuk gösteriyor zaten
  • cumartesi ve pazar günü real de 100 er Lira harcama yaptım.

cumartesi günü vakıfkart sitesinden kampanyalara baktığımda real kampanyası yoktu. sms atmadım

kampanya şartlarında harcama yapmadan diye bir şey görmedim.

Acaba SMS i şimdi göndersem kabul olur mu. Birde parçalı alışverişde toplam 200 TL ye ulaşılırsa kabul olurmu
  • Bu tekel , tütün olayını nasıl takip ediyorlar. Ben 200 lira toplamda alışveriş yapsam, içinde tekel olsa nasıl anlayacaklar bunu. Pos cihazı ile alakalı bir durum mu ?
  • hocam ben aldım tekel ürünü problem yok ama sen işimi garantiye alayım diyorsan önce müşteri hizmetlerine gidip 200 tl lik hediye çeki al daha sonra sigarayi o çeklerle al ben öyle yapıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

Yapi kredi dahilmi acaba

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. ama kampanya worldcard.com.tr de yayınlanmadığına göre yapıkredi kartlarının dahil olmadığını düşünüyorum.

yapıkredi kart sahiplerine haksızlık yapılmış
  • yapıkredi dahil mesaj attım onay mesajı geldı alısverısımıde yaptım ç....
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

cumartesi ve pazar günü real de 100 er Lira harcama yaptım.

cumartesi günü vakıfkart sitesinden kampanyalara baktığımda real kampanyası yoktu. sms atmadım

kampanya şartlarında harcama yapmadan diye bir şey görmedim.

Acaba SMS i şimdi göndersem kabul olur mu. Birde parçalı alışverişde toplam 200 TL ye ulaşılırsa kabul olurmu

bence smsden öncekiler kabul olmaz, çünkü sistemi genel olarak banka lehine işletiyorlar.

200tL içinse tek harcama değil toplam demiş, (zaten yukarıdaki hesap yapan arkadaşlar da 100'erden kampanyaları birleştirme hesabına girmişler)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.