Şimdi Ara

Real Madrid'i Nasıl Elerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kere Real Madrid inanılmaz güçlü bir takım değil,çok güçlü bir takım ama o kadar. Real Madrid her takım gibi belli bir kondisyonu olan belli başlı zaafları olan bir takım. Gözümüzde sanki sahaya onlar 43 kişi biz ise 11 kişi çıkacakmışız gibi bir resim getirmeye gerek yok. Futbol her maç olduğu gibi iki takımada eşit şanslar tanır.Yani onbire onbir dişe diş bir maç olacak. Tabi ki bölgesinin çok güçlü oyuncuları var fakat bu oyuncular nedense beni korkutmuyor.

    C.Ronaldo attığı sekiz golle ve kariyeri ile Messi ile birlikte en iyi forvetlerden biri fakat durdurulamaz değil.Önemli olan Ronaldoyu verkaçlarda kaçırmamak kaleyi önüne almasına ve şut çekmesine izin vermemek. İyi bir markajda çok etkili olabileceğini zannetmiyorum.Gol atabilir sonuçta Ronaldo fakat bu kesin gol atacaktır manasına gelmemeli. Benzema ve Hugain beni hiç bir zaman korkutmadı zaten çünkü her ne kadar final vuruşları olan oyuncular olsalarda tutulamayacak oyuncular değiller.

    Gel gelelim orta sahaya. Bir kere en büyük avantajımız orta sahada diye düşünüyorum. Çünkü Özil dahil orta sahalarında ikili mücadeleye ve zaman zaman etkili prese dayanabilecek çok müthiş yetenekleri yok. Her top bir kere Alonso'nun ayağına değiyor. Üzerine etkili pres ritimlerini bozacaktır. Özil'in defans arasına etkili paslarına dikkat etmek gerekir. Real Madrid orta sahası Barcelona kadar topu ayağında tutarak rakibi yoran bir takım değil. Bu şu demek oyun kurmayada atak yapmayada yeterli şansımız olacaktır.Melo Selçuk ikilisine çok iş düşecek.

    Defans hatları en tehlikeli noktaları bence. Marcelo da Ramosta sürekli hücumda oyunun içinde olan adamlar. Real Madridin en büyük kozu hızlı hücumu defansı başlatıyor zaten. Baskı kesinlikle orta sahada değil kanatlarda kurulmalıki koridorları kapatılmalı.

    Her ne olursa olsun Rolanldo 8 gol attıysa bizdede 8 gol atan bir oyuncu var boş bırakamazlar.Zaten Drogbayı boş bırakma gibi bir gaflete düşerlerse Drogba topu kaleciyle birlikte içeri sokar. Her ne olursa olsun Drogba ismi ağar basıyor.

    Aslında oyunlar başladığında bumu çok korktuğumuz Real diye kendimize soracaz. Hatta ben inanıyorum gol attığımızda hepimiz şöyle gaza gelicez; yürü be Real kimmiş rere rarara

    Tekrar ediyorum çok güçlü bir takım ama elenmiyecek bir takım değil. Bazı günler izliyorum hiç birşey yapamıyorlar özellikle deplasmanda.İlk maç skoru çok önemli ama unutmayalım 2-1 3-1 bile bitse Galatasaray İstanbulda bitti demeden bu seneki macera bitmeyecektir.Ben çok inanıyorum.Real forumlarında biri saçma sapan bir resim yapmış gelmişler koymuşlar altınada haklı demişler. Unutmayalım ki ;

    Süper kupayı o efsane Real Madridin elinden alanda Galatasaray'dı.
    Haddimizi bilemeye gerek yok burası çeyrek final yaktık gemileri
    Son sözü hep Galatasaray arması söyledi......







  • Elersin elersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatör yap elersin kardeşim
  • Alonsoyu unutmayin. Ronaldo ve Alonso en önemli oyunculari. Alonso tek bir uzun pasla atağin yönünü degistiriyor. Onu ve Ronaldoyu durdurmak cok önemli. Mesutta cok cabuk ve iyi adam eksiltiyor. Melo, Sneijder, Hamit ve Melonun perfonmanslari cok önemli olacak.

    United Reali cözmüstü, kirmizi kart olmasaydi, elerdi. Welbeck Alonsoya pres yapiyordu, Giggsi sağda kullandi, Coentrao hucumda iyi adam. Onun da kosu yolunu kapatmak lazimdi.
  • Katılıyorum iyi oyun, iyi pres şans ve hakem hatası olmaz ise desplamda güzel bir sonuçla dönebiliriz. İlk yarıyı 0-0 0-1 biterse çok iyi olur.
  • Sen o defansla ronaldoyu tutabileceğine inanıyosan adamlar o defansla burakı parça pincik ederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.