Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.959
Cevap
90
Favori
1.284.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tlhGS

Messi: "Şu aralar herkes Ronaldo'nun ne kadar iyi oynadığını konuşuyor ama o senelerdir hem kulüpleri hem de ülkesi için mükemmel oynuyor."

Kaynak: @footbaLLove

Fake değilse, Messi'nin bu tavrı hoşuma gidiyor. Her ne kadar Barça taraftarları nefret etmemi sağlasalarda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

@Vaudeville

Valla çok büyük ihtimalle alacak gibi duruyor ama benim için hiç farketmez, zaten bi önemi de yok, umarım Gala'ya falan gitmez yada gidersede alsın ödülü Ribery'e falan versin veya satıp gelen parayı yardıma dağıtsın.

@Fernando Hierro
    Aman hocam hiç bahsetme, anarsın gelir şimdi yine kafa ütüler, 1-2 komik oluyor eğleniyoruz da fazlası sıkıyor, kafa açıyor, zaten nickini de değiştirmişti en son Akhenaton yapmıştı.

Abi her şeyden önce ben şahsen Ribery'nin almasını destekliyorum. Aksi halde Messi'nin senelerdir yaptığı haksızlığı Ronaldo yapmış olacak. Ribery gerçekten olağanüstü bir sezon geçirdi, hak ediyor.

Onun haricinde, ödül zaten gazozdan ibaret olduğu için çok umrumda da değil yani. Bize kupa getirsin o yeter.

Yalnız şaka maka, Zidane'dan beri izlediğim en iyi oyuncu olması bir yana Ronaldo benim nezdimde gelmiş geçmiş en iyiler arasında ilk 5'e hatta ilk 3'e girer gibi duruyor. Gerçekten gün geçtikçe anlaşılıyor yaptıklarının ne kadar olağanüstü olduğu. İnşallah daha yepyeni başarılar ve La Décima ile taçlandıracak bu yeteneğini.

• ronaldonun suanda sakatlanması cok kötü oldu ş.liginde messinin rekorunu kırması için büyük bi fırsatı var elinde
  • Takım hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

-Portekizli yıldızımız Cristiano Ronaldo hatırlanacağı gibi Almeria maçında sakatlanmıştı,oyundan alınmıştı.Maç sonu kasığında çekme olduğu ve tedbir amaçlı oyundan alındığı söylendi.Punto Pelota,AS,Marca gibi gazetelerde çeşitli haberler çıktı 3 hafta falan yok diye,kulüp tarafından resmi açıklama yapıldı . Metin şu şekilde : Cristiano Ronaldo bugün Sanitas La Moraleja hastanesine gitti,fazla önemli bir şeyi olmadığı belirtildi,onun hakkında ileride karar verilecek tarzı.Yani Galatasaray maçı için net bir şey yok,hafta sonu ki Xativa maçında kendisi zaten cezalı olduğu için oynamayacak.Bence bu maç 2.yarı dahil olur oyuna,ben oynamasını istiyorum çünkü şu an elinde muazzam bir fırsat var,rekor kırabilir.Gerçi bazı Türk Real Madrid taraftarları Galatasaray'a 6-7 atalım diye oynasın istiyor da neyse. Dediğim gibi maça Bale-Isco-Jese-Benz gibi bir şey çıkarız.2. yarı CR dahil olur veya Carlo'nun insiyatifi doğrultasında yedekte de olabilir.Di Maria uzun süredir gözükmüyor ortada baya form tutmuştu halbuki,ben GS maçında ona da şans verilmesinden yanayım.

Luka Modric Galatasaray maçında kart cezalısı yok.Coentrao da sakatlığı sebebiyle yok.

Kulubümüz başkanı Florentino Perez Manchester City başkanı ile görüştü.Aguero için bir araya gelindiği tahmin edilen yöneticiler 60M-Casillas konusunda el sıkıştılar.

Galatasaray maçına şöyle çıksak fena olmaz.

Casillas
    Carvajal-Nacho-Varane-Arbeloa
    Illarra-Alonso
    Jese-Isco-Bale
    Benz

Morata,DiMa ve CR de sonradan girer diye düşünüyorum.

Hocam siz ne diyorsunuz bu Aguero-Casillas takasına forumumuzun City li taraftarları olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 25 Kasım 2013; 22:05:58 >

• Agüero'yu vermeyiz bu bir. İkincisi, Agüero'da çok mutluyum diye açıklamalar yapıyor sürekli. Tabii belli olmaz bu işler, bir anda gidebilir. Giderse şahsen takas istemem, para karşılığı giderse daha iyi olur. Casillas'ı da izleyemedim uzun zamandır ama 2 teknik direktörde kestiğine göre sıkıntılı bir durumu var. Sizde kalabilir Casillas.

@Fernando Hierro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Takım hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

-Portekizli yıldızımız Cristiano Ronaldo hatırlanacağı gibi Almeria maçında sakatlanmıştı,oyundan alınmıştı.Maç sonu kasığında çekme olduğu ve tedbir amaçlı oyundan alındığı söylendi.Punto Pelota,AS,Marca gibi gazetelerde çeşitli haberler çıktı 3 hafta falan yok diye,kulüp tarafından resmi açıklama yapıldı . Metin şu şekilde : Cristiano Ronaldo bugün Sanitas La Moraleja hastanesine gitti,fazla önemli bir şeyi olmadığı belirtildi,onun hakkında ileride karar verilecek tarzı.Yani Galatasaray maçı için net bir şey yok,hafta sonu ki Xativa maçında kendisi zaten cezalı olduğu için oynamayacak.Bence bu maç 2.yarı dahil olur oyuna,ben oynamasını istiyorum çünkü şu an elinde muazzam bir fırsat var,rekor kırabilir.Gerçi bazı Türk Real Madrid taraftarları Galatasaray'a 6-7 atalım diye oynasın istiyor da neyse. Dediğim gibi maça Bale-Isco-Jese-Benz gibi bir şey çıkarız.2. yarı CR dahil olur veya Carlo'nun insiyatifi doğrultasında yedekte de olabilir.Di Maria uzun süredir gözükmüyor ortada baya form tutmuştu halbuki,ben GS maçında ona da şans verilmesinden yanayım.

Luka Modric Galatasaray maçında kart cezalısı yok.Coentrao da sakatlığı sebebiyle yok.

Kulubümüz başkanı Florentino Perez Manchester City başkanı ile görüştü.Aguero için bir araya gelindiği tahmin edilen yöneticiler 60M-Casillas konusunda el sıkıştılar.

Galatasaray maçına şöyle çıksak fena olmaz.

Casillas
    Carvajal-Nacho-Varane-Arbeloa
    Illarra-Alonso
    Jese-Isco-Bale
    Benz

Morata,DiMa ve CR de sonradan girer diye düşünüyorum.

Hocam siz ne diyorsunuz bu Aguero-Casillas takasına forumumuzun City li taraftarları olarak
    Nacho bek değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

Nacho bek değil mi

Stoper de oynayabiliyor.Çok yönlü bir savunma oyuncusu diyebiliriz .
  • Tabi ki gitmez,imkansız demek mümkün değil futbolda herşey mümkün, transferdede öyle. Sonuçta Real Madrid gibi bir klüpte oynamak her oyuncunun hayali. Ama Agüero son 1 aydır bu sorular ne zaman sorulursa: 'Ben takımda çok mutluyum,kalmak istiyorum, iddaalar asılsız' diyor sizlerde biliyorsunuz. Ama başta Pellegrini olmak üzere klüp yönetiminin Agüero'yu çok ciddi bir teklif almadığı sürece bırakacağına ihtimal vermiyorum. 60M Agüero için gerçekten az. Pellegrini onu Dünyanın en iyi 3. oyuncusu olarak görüyor, klüp taraftarları ve bizlerde öyle. o fiyat 75-80 lere çıkmadığı sürece ben Agüero'yu bırakacağımızı hiç sanmıyorum. Ama daha öncede söylediğim gibi herşey mümkün, inşallah gitmez

• Cristiano yarınki maçta kesin olarak oynamayacak, hafta sonu Valladolid maçında da dinlendirilmek isteniyor ama kendisi oynamak istiyorum demiş o da hafta sonu netleşir.

Yarın sağ açıkta Jese veya Di Maria oynayacakmış, umarım Jese ile başlarız.

az önce NtvSpor'da basın toplantısı yayınlandı Marcelo'yu sinirlendirdiler salak saçma sorularla.
  • Bugün niye bu kadar sessiz burası ya herkes uyuyormu daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Bale'yi sol kanatta deneseydi Carlo, ayrıca Jese henüz tam olgunlaşmamış durumda Di Maria beynini evde unutmadığı sürece 1. alternatiftir
  • -Allah'ını seven defansa gelsin

Eray

• Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Casemiro; Bale, Isco, Jese; Benzema
  • Beyler burada mısınız toplanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Casemiro; Bale, Isco, Jese; Benzema

Benzema yedek başlıyor Di Maria oynuyor.

Bale - Isco - Di Maria

----------Jese---------

böyle oynayacağız galiba.
  • Carvajal yine mi yedek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 27 Kasım 2013; 20:53:10 >
  • Real Madrid kullanıcısına yanıt
    Baleyi bi sol kanat görseydik.
  • Bazı yerlerde Bale forvet diyorlar ama hiç zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morata oynasaydı keşke.
  • Bale sağ mı sol kanat mı?
  • 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.