Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
31 Misafir (22 Mobil) - 9 Masaüstü22 Mobil
5 sn
47.082
Cevap
90
Favori
1.293.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen beleş penaltiyla mac aliyorlar. Zaten ispanyol ve ingiliz hakemler busene leş otesiler. Real madrid hakem destegiyle kralin adamlari olarak ikinci olur, barca hakemle birlikte bunlari 5 ler yine. Anca top ceviriyorlar. Arda zaten alverci, arnold real madrid topcusu degil. Real dedigin takim city barca vs gibi top cevirmez devamli pozisyon bulmasi lazim, farki buydu, bos bos top ceviriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Yani. Realde çok kalas var çoğu düz topçu. Barça çok rahat 4 sallar yine.

Yav ben barcayi messiden beri net izlerim 1.kere bile böyle boş oynamaz skora yatmaz hele ossasuna gibi rakibe. Real böyle mıymıy en az 100 mac sayarım oynayıp kazandığı.

Realde elemanlar koşmuyor bile geriye düşecek te oynayacak adamlar. Tempo yapacak.

Barça her maç ölümüne koşuyor pozisyon kovalıyor.

O yüzden Barça dünyanın en büyük takımı. Kimse reali fazla izlemez hele ronaldo benzema modric sonrası.

Su an mbbabe dışı adam yok. Vini felan tamamen çöp.

Real yine arsenal gibi takımdan 3 yer gelir

• İnsanların kaçırdığı şey, bütün büyük takımlar yazın klupler dünya kupası oynadı. Yaz kampları, tatil dönemleri herkesin eriştiği aşamaya göre ötelendi. Hiçbir takımın kısa vadede hazır olmayacağı bir gerçek.

Ardından başta hoca olmak üzere maçı yorumlamak gerekirse,

Xabi, Real Madrid'i rocky balbao sisteminden yani sürekli dayak yiyip gol arama sisteminden çıkarmak istiyor. Takımın topu tutmasından anlaşılıyor zaten, onun dışında sahipsiz toplar ve kaybedilen toplarda herkesi savaşırken görmek istiyor. Arda 88 dakika adamını kovaladı, baskı yaptı kafa topuna çıktı. Lakin takımın yaratıcılık eksiği hala çözülebilmiş değil. Ama iyi sinyaller alıyorum oyundan.

Arda'yı başa alayım, mücadelesi gerçekten yükselmiş. Belki de 2 sene sonra ilk defa Real Madrid seviyesinde oynayacak bir fizik kapasiteye erişmiş durumda. Geçen sene ilk 11 başladığı maçlarda bu kadar pres ve koşu yapmadan 50. dakika pili bitiyordu. Lakin parlaması için bu yetmez, büyük bir eşiği geçti ama daha fazla dikine oynaması gerek.

Vini, geçen sene çok kötüydü bu sene daha kötü olacak izlenimi veriyor. Spiker ve yorumcu dahil xabi oyun sistemi ile alakalı diyor ama besbelli kafası sahada değil. İkilem çözülmez yada kafasını toplamazsa en fazla 1 aya ıslıklanır.

Alvaro Carreras, beğendim. İlk defa izledim ama mendy'den sonra en azından oyunun iki tarafını oynamaya çalışması bile yetti. İleri çıktığında da dönüşlerde problem yaşamadı her defasında rakibini karşıladı.

Dean Huijsen, değerlendirmek için çok erken ve bu maç kıstas değil. Gördüğüm sıkıntı, kafa toplarını öylesine vuruyor gibi takıma kazandırmak adına değil sanki.

Franco Mastantuono, yine değerlendirmek için erken lakin bende olacak adam izlenimi verdi. Bu arjantinliler farklı tip oyuncular, yavaşlarının bile ani hızlanması var. 2 pozisyonda hızlanması hoşuma gitti, misal Arda'da yok bu özellik. Rotasyonda Arda'nın arkasına yerleşir bana kalırsa.

Mbappe, takımın hala en iyisiydi. Burada anlamsız bir şekilde sevilmiyor ama onsuz takımın pozisyon üretebilmesi %90 düşüyor. Keşke vini filanda onun kadar oynasa.

Özetle takımı ne beğendim ne beğenmedim hala tartmak için doğru zamanı ve doğru rakipleri bekliyorum. Geçen sene ki rezilliklerden sonra acı eşiğim yükseldi. Rakibi en azından kendi yarı sahasına hapsedip bir oyun şeması oluşturmaya çalıştık. Geçen sene evimizde bile ossasuna gibi takımlara Allahını seven defansa gelsin sistemindeydik. Mallorca rezillikleri filan unutulacak gibi değil.

Acil olarak ise Vini ve Rodyrigo bilmecelerinin çözülmesi gerek. Yapılabiliyorsa da bir 8 numara bu takıma şart.

• Yine maçı izlemeden sadece sporx den maçı takip edenler gelmiş. Penaltı %1 milyon penaltıydı, olması için mbappeyi balta ile parçalaması mı lazımdı. Mbappe çok güzel oyuna geitrdi, topu aniden çekti adama penaltı yaptırdı. Barcelona müthiş mi oynadı, ilk yarı rakip 9 kişi kaldı öylesine takıldılar sahada.

• fluox kullanıcısına yanıt

Yaw bırak nesi penaltı adam ayağını kapatıyor. Ayağı değdi diye penaltımı olur. Dokundun mu at kendini, klasik mbappe işte cenk in madrid şubesi. Maçıda 90 dakka izledik çok şükür bir cacık olmaz bu oynatılan futboldan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Ağustos 2025; 2:40:56 >
  • Dk 35 Real gol atmak için can çekişiyor.
    Yazık takım ne hale gelmiş. Barça bu real kadrosuna 6 tane atar.

• vini ve mbappe yine topları heşlemeye devam ediyor

• vini pas vermeyecek zannettim hayret gol oldu

• şimdi valverde iyi Tchouameni iyi , bellingım ile camavinga gelirse arda nasıl oynayacak. soru işareti

• Real Madrid'de son 7 sezonda bir maçta 8 ve üstü kilit pas atan oyuncular:

• Toni Kroos (1 Ekim 2019, 19 Aralık 2021)

• Luka Modrić (10 Mart 2024)

• ARDA GÜLER (24 Ağustos 2025)

ya arda niye kilit pas veriyorsun 50 yaşına kadar yan pas ver biz zaten sana en iyisi deriz 50 yaşında yan pas veriyor diye

• city

liv

juve

benfica

marsilya

olympiacos

monaco

kairat

liv deplasmanı dışında sıkıntılı bir maçımız yok bence,ilk 4'te oluruz gibi sakatlıklar çıkmazsa.

• arda bu sahada gezinme ile ne bellingham ı ne de camavingayı kesebilir

• arda ceza sahasının dışında bekliyor bu yanlış, geriye gelmeli top almalı adam kaçırmalılar araya top atmalılar, ve kendisi oyun kurmalı. sanki 35 yaşına gelmiş çok hizmetleri olmuş artık kendini inzivaya çekmiş bir oyuncu izlenimi veriyor

• yok hacı bu vini ile olacak iş değil adam topları içine eidyupor

• vini gol attı ama bu topların gol olacak 5 ini heşliyor birini gol atarsa o da olur sa atıyor

• arda ceza sahasının içinde bekliyor , fizik az, kafa zor atar kısa, ama bu forvette beklemek işi arda için çok yanlış olsa gerek.

• Abi nerenizle izliyorsunuz maçı, top rakipteyken adam markajında top peşinde koşuyor. İlk yarım saat kötü gözüktü ama dakika 30'dan sonra pasları olsun yarattığı tehlike olsun yok etti rakibi.

• Vini gol attı, ama her gol fırsatının beşini boşa harcıyor ve sadece biri şans eseri gol oluyor — çünkü bu çalım atma tarzıyla elde edebileceğiniz tek şey bu. Çalım atma futboluyla Mallorca'nın savunmasını bile geçemiyorsan, Barcelona veya PSG'nin savunmasını nasıl geçeceksin? Bu çalım atma oyunu gerçek futbol değil. Takım bu oyunu bir an önce bırakmalı ve ayak pasları, koşular, kısa paslar ve üçgenler oluşturarak oynamalı. Çalım atma, Madrid'in Mallorca'ya karşı maçlarını kazanmasını sağlayabilir, ama Şampiyonlar Ligi'ni gerçekten kazanmasını sağlayacak mı?

• Vini'nin performansının düşmesinin 2 etkeni var, birincisi ve en önemlisi kontrat meselesi ve Perez'in rest çekmesi. İkincisi ise Vini en iyi döneminde real madrid topun arkasında oynuyordu, kroos ve modric'in harika pasları ile 50-60 metre koşularla teke teklere çok rastlıyordu. Şimdi ise xabi ile Real topu tutan, oyunu karşıya yıkan bir formata evrilince artık 2 kişi geliyor önüne bazen 3. İşin özeti, kontrat meselesi acil çözülmeli yada satılmalı. Yüz mimikleri de çok mutlu olmadığını gösteriyor zaten.

• real de vini mbappe arda (maalesef), rodrigo brahim düşündüğünüz gibi real oyuncusu değil real biraz üst segment. mesela milan gibi takımlara ben daha yakıştırıyorum bunları.

• 
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.