Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.953
Cevap
90
Favori
1.284.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17141715171617171718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Bu piyasa değeri bile Ronaldo'nun farkını ortaya koyuyor. Sorsak en kaliteli futbolcular Real Madrid'de derler bizim futbolcular yaşlandı derler Ronaldo dışında Real'den ilk 10a girebilen kimse yok.

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

An itibariyle durum bu. Çöp takım+Messi vs Uzay takımı+Ronaldo olayı biter artık

belki başkan da kızıp 2 tane bomba patlatır

İyi de o olayı çoğunlukla real taraftarları ve barca haterleri çıkardı. ( kadromuzda çöpler de var orası ayrı)

sezon başı süper kupada reale 2 maçta da yenildikten sonra takıma denilmedik bırakılmadı üstelik bu maçların birisinde ronaldo da oynamayınca çoğu kişi barca bitmiş bu sene ilk 3 yapamaz kadrosu ağır çöp vs diyordu.

Bu piyasa değerinin artmasının en büyük sebebi Valverde oyunculardan muazzam verim aldı Lig+CL de yenilgisiz gittik hali ile oyuncuların piyasa değeri de arttı. Dalga geçilen Çinden geldi diye küçük görülen Paulinhonun verdiği katkı ortada.

Realin de şuanki durumunun baş sebeplerinden biri Zidane takıntılı bir şekilde 4312 oynatıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 28 Aralık 2017; 4:28:49 >

• Bunu kim uydurmuş?

3-0 sona eren maçın ardından soyunma odasına giren Ronaldo, takım arkadaşlarına, “Bu ödülü hak etmiyorum ve geri göndereceğim” dedi. Arkadaşları yıldız oyuncuyu kararından döndürmek istedi ancak Ronaldo üzgün bir şekilde Bernabeu’dan ayrıldı.

France Football Dergisi’nin şefiyle temasa geçen Ronaldo, "Tarihin en iyisi olduğumu söyledim ama tüm gezegen bir kez daha şahit oldu ki en iyisi Messi. Ödülü göndermek istiyorum çünkü bunu hak etmiyorum" ifadelerini kullandı. Derginin şefi ‘hayatımda böyle bir şey duymadım’ diyerek Cristiano Ronaldo’nun itirafını dile getirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfa Real Madrid sayfası en çok kullananlar Messi fanboyları, en çok konuşulan konu Messi çok iyi abi ya .s.s. beyler gidin Barcelona sayfasına birbirinizi istediğiniz kadar tatmin edin baydınız artık, CRISTIANO RONALDO tarihin görüp görebileceği en büyük futbolcu Di Stefano'dan George Best'ten Puskas'dan Eusebio'dan Cruyff'dan bile daha büyük Maradona, Messi gibi medya şişirmelerini saymıyorum bile buraya hadi yallahh köyünüze..
  • Messi fanboylarının anlamadığı bir şey var. Ürettikleri argümanlar sürekli değişiyor Ronaldo sürekli bunların argümanını çürütüyor fakat Messiniz bizim argümanımızı yıllardır çürütemedi. Barcelona dışında iş yapamıyor. Ve bu ileride üzerine kabus gibi çökecek en iyi futbolcu olarak anılmasını engelleyecek. İleride belki itiraf eder Barcelona'da kalmakla hata yaptım diye.
  • http://www.hurriyet.com.tr/amp/sporarena/cristiano-ronaldo-tarihin-en-iyisi-messi-odulu-geri-gonderecegim-40692703

Gerçek değildir tabi ama doğru karar olurdu

• Ronaldo sene sonu ayrılabilir. Haber değil de bir tahmin. Gerçi her sene aynı haberden çıkıyor ama bu sene olabilir.

İspanya'da bilirkişi hapis cezası olmalı demiş. Öyle bir şey olursa zaten gitti demektir. Olmasa dahi gidebilir. Şöyle ki;

Ronaldo'nun sürekli futbolu burda bırakmak isterim ama başkana bağlı başkana bağlı deme sebebi gönderilme korkusundan değil elbette. Başkana zam mesajı veriyor. Haklı mı, yaşı dolayısıyla riskli olsa da haklı. Neymar 35, Messi 45 milyon kazanırken Ronaldo'nun 34 milyon euro kazanması biraz haksızlık onun penceresinden. Dünyanın en çok kazanan sporcusu bir de öyle düşünün. Adam dünyanın en popüler sporcusu, son 5 senede 4 kere en iyi oyuncu ödülünü almis ama kulübünden az kazandığını düşünüyor.

Başkan da geçen sene yeniledik her sene yenileme yapamayız diyor. Ki Real Madrid son 2 sezonda herkese zamlı yenileme yaptı. Bence düşüşün etkilerinden birisi de bu. Transfer takımı bozabilecegi gibi rekabeti de arttırır. Bizde rekabet azaldı, herkes zam aldı köşeye çekildi. Başkanın da kızgın olması normal.

Başkan'in Ronaldoya söylediği şu: sen sözleşmeyi düşünme sene sonu oturur konuşuruz. Uzatmayı düşünen adam bu sene de uzatır. Burdan anlaşılan su ki bu senenin neticesine göre Ronaldo ayrılabilir.

Eğer sezon kötü geçerse ve Ronaldo da performansını arttiramazsa baskan direkt sepetlemez ama zam vermez. Ronaldo zam verin yoksa giderim noktasina getirirse de 180 milyonu getir ayrıl diyecektir.

Bu sebeple forvet transferinin yaz sezonuna bırakılmış olma ihtimali de var. Ronaldo ayrılırsa hem kallavi bir forvet hem de Hazard'ı alırız gibi duruyor.

• Bu arada Katalan basınının yaptığı ballon dor haberi tek kelimeyle: gülünç

Bizim Türkiye'deki karadeniz yerel basını gibiler. Durup durup garip haberler yapiyorlar.

• O kadar isim söyledik Kane Icardi Hazard Salah Neymar vs. de gelse havaya ucacagim adam Griezmann. Keşke gelse tam cuk oturur. Sözleşmesindeki 100 milyon maddesi kalktı diyorlar ama keşke olsa. Gerçi Zidane'a sorsan Benzema>Griezmann der

• Bende bloklu olan troll arkadaşlardan biri 15 gün cezayı yemiş ne yapıyorlar ediyorlar bir şekilde saçmalayıp ceza almayı başarıyorlar tebrik etmek lazım. Gerçi bu kadar tahriklerle, taşkın yorumlarla 2 günden fazla kalmamaları lazım yine iyi ömürleri var. Keşke yavaş yavaş yok olsalar da düzgün bir tartışma ortamı görebilsek.

Asıl konuya gelecek olursak taraftarlar Neymar'dan çok Kane'i istiyorlarmış. Marca gazetesinin oylaması sonucunda %34 Kane çıkarken %23 Neymar çıkmış. Gerçi 100 binden fazla kişi ile yapılmış bu oylama ne kadar sağlıklı bir bilgi verir bilemem. Kane gelirse oyun tarzı bakımından ne kadar faydalı olur bu konu sürekli kafamı kurcalıyor. Neymar gelirse de sistemden vazgeçip serbest oyun tarzına dönmek zorunda kalırız gibi hissediyorum. Yani 2 durumda da kafamda bazı sorular var. Griezmann ise bana göre yeterli değil. Ben beğenmiyorum onu. Simeone'nin daha önce Costa gibi parlattığı bir futbolcu olarak görüyorum. Yani potansiyelinin çok fazla olduğunu düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse. Hazard gelemez zaten ona çok ihtimal vermiyorum. Mbappa 25lerine gelmeden zaten olmaz onun da ihtimali yok. Sanki Dybala gelecekmiş gibi bir his var bakalım. Aslında o da düşük bir ihtimal. Artık Perez zar atıp hangisini alacak göreceğiz.

Haberi verirken eksik vermeyelim ek bir şey daha söyleyelim. Söylediğim haberde bu sene hiçbir kupa kazanamayacağımızı düşünenlerin oranı %42. Copa del Rey kazanırız diyenler %25, CdR+UCL diyenler %18, sadece UCL %11. Yani taraftarların çoğu da bu sezon benim gibi karamsar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 29 Aralık 2017; 3:44:14 >

• Ben de genel olarak, futbolcu almanın tek çare olmadığını düşünüyorum. (Benzema gitsin tabii o ayrı.)
    Çünkü James ve Morata dışında takımdan ayrılan temel oyuncu yok. Asıl problemin Zidane ın hücumda oynatmaya çalıştığı taktikten kaynaklandığını düşünüyorum.

Yani Kane i alıp, Benzema nın yerine koyacaklar ve her şey aynı kalacaksa bence pek bir şey değişmez.
  • 2017 yılında La Liga'da en çok kafa golü atan futbolcular:

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

Morata ayrılmasına rağmen birinci olmuş. Marcelo ve Carvajal gibi ortacılar varken daha çok atabilirdi de.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Real MAdrid kulüp geleneğidir takımda her zaman ispanyol oyuncular bulundurur.En iyilere sahip olurken de.Yıllarca guti çok ahım şahım topçu diye mi oturdu sanıyorsunuz.Arbeloa kendine nasıl yer buldu vb.

Real Madrid her dönem yıldızlar topluluğu ve Takımın ruhunu taşıyacak İspanyol oyunculardan kuruludur.İllaramendi gibi bir adam gelişir as olmasa bile yedek olur diye aldık.Hiç bir şey olmadı.Sergio canales Estaban Grenero Pedro Canales bunların amacı hep buydu yakın dönemden aklıma gelenler.
  • Ramos varken İsco'ya gerek yok. İlla İspanyol futbolcu lazımsa zaten kaleciden başlayabilirler. Çünkü İspanya Milli Takım'ı kaç senedir hemen hemen aynı kadro ile oynuyor hücum hattında da doğru dürüst futbolcuları yok. Zaten İspanya takımında İspanyol futbolcu bulunmaması tuhaf olur da her bölgede de Milliyetçilik duygusuyla İspanyol futbolcu oynatmamak gerek. Yoksa işin ayarı kaçıyor ve başarısızlıklar ardı ardına geliyor.

Ayrıca kadroda yine bulunsun ama ilk 11de bulunmasın kastettiğim oydu. Hak ediyorsa oynasınlar çünkü İsco'nun artık saçma sapan her dandik ödülü kazanmasını (benim için değeri yok ama yedek kulübesinde durmasını falan tuhaf karşılıyorlar) ve bu tarz şeylerden beslenmesini kabullenemiyorum. İsco geldiğinden beri şu takıma ne verdi? Benzema'nın yarısı kadar bile katkısı olmadı. Ancak hala takımda iyi bir noktada bulunuyor hiç hak etmemesine rağmen. Bütün eleştiri okları Benzema'nın üzerinde. Eğer 10 numarada İsco oynayacaksa biz daha çok başımızı taşlara vururuz.

• Mebasta kullanıcısına yanıt
    Elalem, dünya dışı Messi'nin kariyeri boyunca attığı kafa golünü tek sezonda atıyor ne kadar ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Elalem, dünya dışı Messi'nin kariyeri boyunca attığı kafa golünü tek sezonda atıyor ne kadar ayıp.

Boşa laf atma Dos Santoscuğum. Bu konuya bir daha asla girmemeye karar verdim. İlla canın bana laf etmek istiyorsa başka konudan gir.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum şuan Ramos Carvaljal hali hazırda var ilk 11 için yedeklerde biraz daha fazla olmalı ispanyol o da tamam.İsco olayı beni de çıldırtıyor ilk geldiğinde çok heyacanlıydım ancak 2014 sezonunun başı(Yani lik geldiği sezön)Felaket başladı İlk haftalarda deli gibi puan kayıpları.İsconun milletten rol çalışı Özelikle Ronaldonun pozisyonunu elde etmeye çalışması.Benzema forvet isco oyun kurucu isco iki gol atıyor Benzema ona iki assist yapıyordu çok saçmaydı.Hiçbir maç nerdeyse 3-4 golden faszla atamıyorduk.

Ancelotti baktı böyle olmuyor aldı iscoyu 11 den di mariayı orta saha yaptı takım ivme kazandı cl yi aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 29 Aralık 2017; 22:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

O kadar isim söyledik Kane Icardi Hazard Salah Neymar vs. de gelse havaya ucacagim adam Griezmann. Keşke gelse tam cuk oturur. Sözleşmesindeki 100 milyon maddesi kalktı diyorlar ama keşke olsa. Gerçi Zidane'a sorsan Benzema>Griezmann der

Benzema'yı ben çok savunurdum da cidden Real Madrid seviyesinde oynamıyor son yıllarda. Real Madrid'in ilacı Pochettino dahil Tottenham'ın ileri üçlüsüdür.
  • quote:

Hocam adamın boyu 1.68 falan acımasız olmuş bu yorum

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    Acımasız değil gerçekler, adamlar sürekli 1.85 Ronaldo'nun Messi gibi dribbling yapmasını bekliyor, ama ben kafa golü ters ayak sürat falan deyince adamın boyu kısa nasıl yapsın diyor ergenler, kardeşim düşük boy demek müthiş bir ballance demek Messi'yi hem düşüremezsin hem top tekniği yüksek olduğu için çok seri adam geçiyor adam geçerken de izleyiciye pek göz zevki vermiyor sadece vücut çalımı yani kendi açımdan böyle, yoksa Messi tabiki kafa golü çok atamaz, herkesin alanı farklı, Ronaldo'da Messi gibi seri adam geçemez, Ama Messi'de çivi gibi topu kaleye çakamaz, istisna goller iki futbolcunun da vardır olacaktır o başka yani işin aslı benim amacım Messi'yi aşağılamak değil Ronaldo'yu vurdukları yerden onları vurmak.
  • quote:

Acımasız değil gerçekler, adamlar sürekli 1.85 Ronaldo'nun Messi gibi dribbling yapmasını bekliyor, ama ben kafa golü ters ayak sürat falan deyince adamın boyu kısa nasıl yapsın diyor ergenler, kardeşim düşük boy demek müthiş bir ballance demek Messi'yi hem düşüremezsin hem top tekniği yüksek olduğu için çok seri adam geçiyor adam geçerken de izleyiciye pek göz zevki vermiyor sadece vücut çalımı yani kendi açımdan böyle, yoksa Messi tabiki kafa golü çok atamaz, herkesin alanı farklı, Ronaldo'da Messi gibi seri adam geçemez, Ama Messi'de çivi gibi topu kaleye çakamaz, istisna goller iki futbolcunun da vardır olacaktır o başka yani işin aslı benim amacım Messi'yi aşağılamak değil Ronaldo'yu vurdukları yerden onları vurmak.

Benim içinde messi daha iyidir mesela ama ronaldoyuda çok severim, o yüzden ikisinide izlemenin keyfini çıkarıyorum. Mesela hem barça hem real maçlarını asla kaçırmam, ingilterede manchester united sempatim vardır ama bu sene cityi izlemekten çok daha fazla keyif alıyorum. Bu kıyas işlerine çok girmemek lazım, futbolcuyu değilde futbolu sevmek daha önemli ve mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 17141715171617171718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.