Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.454
Cevap
91
Favori
1.242.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bale satılmalı hiç kimse sakatlanmıyor bir tek kendisi sakatlanıyorsa sorunu kendisinde aramalı.
  • RvP > Bale

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle müzmin sakat adamı da zor satarlar zaten de, satın kurtulun arkadaş ya.



    Hatta iyi para verirlerse, yanında Benzema yı da verin de bitsin bu çile ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale'e hormonu fazla basmışlar anlaşılan.Şimdi vücut arıza veriyor sürekli.Zaten insan dışı fiziği vardı öyle kasları yapmak için hile hurda olsa gerek.
  • 12/13 sezonu dahil olmak üzere 4-5 yıldır tek bir Real Madrid maçı kaçırmamıştım en dandik takımlarla olan maçları izlemek için çevremde bir çok kişiyi ekiyordum ilk defa bu sene neredeyse hiç bir maçı izlemedim, ben bu kadar kötü futbol oynayan bir Madrid hatırlamıyorum, skor olarak söylemiyorum yenersiniz yenilirsiniz ama Zidane denen adam Real Madrid'i günden güne bitirdi, müthiş futbolcu olan insanlar berbat teknik direktör oluyor cidden en başarısızlardan biri olan Mourinho, Madrid'de bence alayından daha aktif ve seyir zevki olan futbol oynatıyordu ha ondada hep finallerde yarı finallerde bir şekilde kaybettik..
  • Bale'a yazık oluyor. Vücudu daha fazla müsade etmiyor futbol oynamasına. 1 ay sonra iyileşir, 3 maç daha oynar ve ardından aynı şekilde sakatlanır. Çok erken ama mantıken futbolu bırakmalı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 13 Kasım 2017; 1:31:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon oynadığımız futbol Benitez'in oynattığı futbola çok benziyor o zaman da iyi oynamıyorduk ligde berbattık. Tek farkı o sezon CL'ye daha iyi başlamıştık. Cidden anlamıyorum Zidane o yedek kulübesinin yeterli olacağını falan mı düşündü. Türkiye Ligi'nden ilk 4 sıradaki takımların yedek kulübesini koysak bizimkilerden daha kaliteli bir kadro ortaya çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Bu sezon oynadığımız futbol Benitez'in oynattığı futbola çok benziyor o zaman da iyi oynamıyorduk ligde berbattık. Tek farkı o sezon CL'ye daha iyi başlamıştık. Cidden anlamıyorum Zidane o yedek kulübesinin yeterli olacağını falan mı düşündü. Türkiye Ligi'nden ilk 4 sıradaki takımların yedek kulübesini koysak bizimkilerden daha kaliteli bir kadro ortaya çıkar.

    Birader... Kim varmış eksik 9 numara hariç ? Siz istediniz diye güneş doğmaktan vazgeçmeyecek be iyi gün taraftarları geveze barcalılara meze ediyorsunuz bizi!
  • Bale sezon sonu Premier Lig yolcusu büyük ihtimale Manu Tottenham ve Chelsea istiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Bilmediğin konular hakkında yorum yapmasan daha iyi olur. Kim varmış eksik 9 numara hariç diyorsun. Ramos'un yanındaki stoperi söylemem eksik kimin olduğunu ortaya koyar mı? Hadi git önce Real Madrid maçlrını izle nickini Real Madrid koyup 40 yılda bir gelip burda insanlara sataşma.

    Sayalım Ramos'un yanındaki stoperleri. Birisi Raphael Varane, Zidane'ın alt yaş kategorisinden beri özel olarak takip edip kulübe getirdiği ve sakatlanmadan önce dünyanın en iyileri arasında olan bir adamdı. Hala kariyerinin zirvesinde değil bile. Diğerine geçelim, Nacho Fernandez. Kulübün en versatil oyuncusu ne zaman görev verilse eksiksiz yerine getirdi ve getirmeye de devam ediyor. Sonuncusuna geçelim, Jesus Vallejo. Geçtiğimiz sezon Boateng'in Hummels'in yer aldığı bir ligde Bundesliga'nın en iyi kadrosuna seçilmiş ve yaş grubunda İspanya'nın en iyi stoperi unvanını almış bir oyuncu. Çok rahatsız olduğun yedeklere geçelim, sol bek yedeğin Theo Hernandez. Orta alandaki alternatiflerin Mateo Kovacic,Dani Ceballos ve Marcos Llorente. Sağ bek alternatifin Achraf Hakimi. Hepsi dünyanın herhangi bir takımında olsa as kadroyu zorlayacak adamlar. Ama senin zihniyetindeki adamlar zamanında Isco'nun Asensio'nun gelişine de ağlayıp Özil gitti abi yaaaaaaa diye ağlıyorlardı. Pek şey yapmam.

    Son cümlen içinde şunu yazayım, sen daha televizyon başında Real Madrid yensin Ronaldo gol atsın abi diye dua ederken biz İspanyollarla Türk Telekom'da deplasman yapıyorduk arslanım. Üslubunu düzelteceksin.




  • Kral ligde olmasa bile gollere devam ediyor.

    ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Bana oynadığı 1 tane iyi maç söyle. Geçeceksin bu isim üzerinden takımın yeterli futbolculara sahip olduğu algısını. Diğer habere de yazdım aklın almıyorsa söyleyeyim. Şuan Bale isim olarak ilk 10 futbolcudan biri fakat yeterli mi? Hayır.

    Yani senin argümanını tek cümleyle çürütebilmek zor değil.

    Nacho ve Varane gibi nerede duracağını bilmeyen, pozisyon bilgisinden yoksun olan insanları isim üzerinden büyütüp takımın hiçbir pozisyonu eksik değilmiş algısı yaratma. Bunu en azından benim gibi 2002'den beri nerdeyse 1-2 maç haricinde Real Madrid maçı kaçırmamış biri için yapma. Komik duruma düşüyorsun. İkisini toplayalım Pepe'nin yarısı etmez. Bir de hücumda bu 2 isim özellikle Varane istenilen katkıyı veremiyorsa oynamasının hiçbir manası yok. Eksik bölge açığının da ortaya çıktığını kanıtladık mı? Evet.

    Şuan Navas'ı arıyorsak da bana yedek kulübesi yeterli falan deme. Sahiden söyle sen kimin yan hesabısın? Kendi takımımın konusunda ne yorum yapacağımı sana mı soracağım?

    Son cümleyle aslında bir Real Madrid düşmanı küçük çocuk olduğunu kanıtladın. Sakın burdaki taraftarları Ronaldo hayranı çakma Realli diye yaftalama katalan kulübünün taraftarı. Birdaha da kapasitenin yetmeyeceği adamlara karşı ezbere yorum yapma. Hala Mesut diyorsun birilerinden duyup. Sana göre Isco ve Asensio şuan çok iyi futbolculardır futboldan anlamayan fakat anladığını iddia eden şahıs.

    Yolda elimi cebime koymuş yürüyordum, bildirim gelince mesajını gördüm ve kahkahadan Aghahowa gibi ters taklalar açmaya başladım. 2002'den beri neredeyse 1-2 maç harici Real maçı kaçırmayan adam Isco kötülüyor ahahaha bana birkaç tane saysana Isco'nun kötü oynadığı maç ? Ya utan utan her şeyden önce Asensio ne yapsın gözüne girebilmek için senin ?

    Bana iyi oynadığı 1 tane iyi maç söyle dediğin isim Varane ise hakikaten pes artık zaten başka bir şey demiyorum. Yakın tarihte Messi'yi faulsüz durdurabilen ender oyunculardan biriydi tineri fazla kaçırdın anlaşılan. Ayrıca geçeceksin Bale isim olarak en iyi 10 futbolcudan biri saçmalığını bu bile kapasiteni ortaya koyuyor.

    Nacho'ya hava hakimiyeti yok de, Varane'a agresif değil de ama pozisyon bilgisinden girme ya. Sana pozisyon bilgisi nedir anlat desem lise zamanı cinsel döküman arşivlerinde sakladığın pozisyonları söylersin. Pepe geçen sene takımda en az oynayan futbolculardan biriydi ve 2 kupa kazandık şu takıma güvenmeyip arkasında durmamak nankörlüktür başka bir şey değildir.

    Ayrıca evet bana soracaksın.




  • Sana sormuyorum ve kaybol diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Spam olacak ama dur sen şu soruları bir yanıtla.

    1-Yenilen gollerin sorumlusu 9 numara mı?
    2-Modric olmasaydı o çamur attığın Mesut hakkında ağzını yayarak konuşabilecek miydin? (İlk ağlayan sen olurdun Mesut niye satıldı diye) (Ayrıca takım başarıların yarısını anca kazanırdı belki daha azı)
    3-Kadroyu ilk 11'den ibaret falan mı sanıyorsun? Madem kadro yeterli Kiko Casilla, Achraf Hakimi, Theo Hernandez, Lucas Vazquez gibi isimler hakkında ne düşünüyorsun? (Lig maçında, CL'de oynadılar)
    4-İsim olarak abartarak anlattığın Varane ve Nacho yüzünden kaç maç kaybettiğimizden haberin var mı?
    5-Yedek kulübesi hakkındaki düşüncelerini alalım?
    6-Çok övdüğün Isco'yu kaç yıldır izliyorsun?
    7-Girona maçında takımın oynadığı futbolu gördün mü?

    Ben Ronaldo hayranı çakma Realli bir taraftarım fakat sen daha haberin olmadan balıklama atladığın için gerçek Real Madrid taraftarısın. Gidip her maçı stadyumda takip ediyorsundur.

    1- Hayır değil, bu tarz bir soruyu da sen sorardın anca.
    2- Ahahahaha Mesut döneminde ne kazanmış takım ya doğru dürüst ? Mesut varken CL alamadık hatırlatırım.
    3- Hepsi de gayet yeterli oyuncular. İyi zamanda bu adamların arkasında duruyorsunuz kötüyken durmuyorsunuz,nankörsünüz. Hakimi'ye Zidane bile takımın en iyisi dedi sen hala kötüle aynen kamki.
    4- Sıkıntı yok Zidane yüzünden de kaybettiğimiz maçlar oldu Ronaldo da kaybettirdi Di Stefano da hiç önemli değil.
    5- Tarihin en derin kadrosu.
    6- Kariyerinin başından beri. Senin koyun gütmüşlüğün kadar benim Isco izlemişliğim var.
    7- Gördüm.

    Mesut duyarı da kastığına göre kesin Zonguldaklı falansındır. Sadece acıyorum sana komik şey.




  • Aynen Zonguldaklıyım. Sen de herkese çomar diyen kesimdensin değil mi?

    Anca gördüm falan diye sesin kesilir. Çünkü daha ne izlediğinden haberin yok. Soru 5'e verdiğin cevapla futboldan anlamadığını zaten kanıtladın. Seni daha fazla kaale almaya gerek yok. Seni ignoreluyorum bundan sonra kuyruk acını ortaya koyup yarım yamalak futbol bilginle nickimi her yere bulaştırma bazı kesimin yaptığı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 13 Kasım 2017; 22:6:57 >
  • Real Madrid kullanıcısına yanıt
    bullpower7 real madrid taraftarı değildir,ronaldo aşığıdır.Ronaldo yarın başka bir takıma transfer olsun real madrid i anında bırakır.Bu yüzden tartışma bence bu elemanla.Bloklu zaten bende,mesajlarını gördükçe iyi ki bloklamışım diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

    bullpower7 real madrid taraftarı değildir,ronaldo aşığıdır.Ronaldo yarın başka bir takıma transfer olsun real madrid i anında bırakır.Bu yüzden tartışma bence bu elemanla.Bloklu zaten bende,mesajlarını gördükçe iyi ki bloklamışım diyorum.

    Kral merhaba vallahi rakibin kalitelisini özledim be. Tavsiyeni dinledim ve engelledim bu trollü.
  • Devam beyler

    ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Devam beyler

    ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆


    Öndeki abi Poşettino mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.