Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.026
Cevap
89
Favori
1.287.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değil de neden Ronaldo hala gol atamıyor beyler bildiğim kadarıyla forvet oynuyor gol atamamaya devam ederse takım nasıl kazanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Şu Isco kendini takımın lideri falan sanıyor veya kaptanı bir havalar istediği gibi topu kullanmalar disiplin 0 en sevmediğim oyuncu tipi bu tip, istediği kadar yetenekli olsun ilk 18'e yazmam, ayrıca Hakimi gerçekten güzel oynuyor umarım iyi futbolcu olur..

+1 hatta +10000000000

Şu adam bu takımın oyuncusu değil diğer oyuncuları baltalamaktan başka bir işe yaramıyor.Ne zamandır bir ağız tadıyla BBC izleyemiyoruz deli olucam.Bıktım bu adamdan.
  • ŞL'de otomatiğe bağladı ligde golu yok bakalım geriden gelip yapar mı bir şeyler zor 5 maçlık ceza çok kötü oldu.

Lig kariyeri düşüşte CL kariyeri yükselişte Avrupa daha önemli golü atıyor birileri boşver.

İvme yakalasa makineye bağlayacakta beklemedeyiz.

• Lig Barça'da gol krallığı Messi'de daha da bırakmazlar orayı geçiniz bu sezon umarım 0 çekmeyiz en azından 1 kupa ile tamamlarız.
  • Ronaldo'nun ligde gol atmamasi su an buyuk bir sorun teşkil etmiyor. Gol atamama sebebi kendiyle alakali degil cunku, pozisyona sokulamiyor. Gecen sene ilk devrede boyleydi ama kendisinden dolayiydi. Sene basi kampi geciremediginden ayakta zor duruyordu durum daha kötüydu ama ikinci yari toparladi. Şimdi oyle bir durum yok, diri ve pozisyon kovaliyor.

Onemli olan takimin ideal sistemine donmesi. bu takim 4-3-3 oynar. Zidane de bu hatasindan donsun artik, İsco askindan dolayı santrafor aldırmadı, Benzema yokken Ronaldo'yu tek koyar arkasina İsco koyarim diye. Oyle oynadikca Ronaldo bundan fazlasini veremez.

İsco istedigi kadar gol atsin, takima katkisi BBC uclusunun ceyregi etmiyor. Isco gibi oyuncularin Real Madrid icin bir onemi yok. Real madridde bekler modric bale hepsi dribling yapabilen oyuncular. İsco boyle adamlarin olmadigi takimda kendisi uzerine sistem kurulunca yildiz olabilecek tipik bir 10 no.

10 no artik futbolda ölü mevki. Kanatlar ya da merkez oyunculari oyun kuruyor. 10 no mevkisi kullanissiz durumda. Oyun kurucu kanatlarin ve ortasahalarin degeri de bu yuzden katlaniyor. Bizde İsconun yaptiklarini Modric zaten yapabiliyor. İsconun cok iyi calim atmasi beni ilgilendirmiyor. Madrid'de yetenek sorunu yok ki, aksine isco hizli ataklari öldürüyor, seri paslaslamalara zarar veriyor. Madrid icin konusuyorum, yoksa yetenekli oyuncu.

gecen sene isco benzema ronaldo oldugu icin Ronaldo cok yalniz kalmiyordu, isco bale ronaldo oldugunda yine bir nebze bale besledi dortmund deplasmaninda. ama isco asensio ronaldo yaparsan ronaldo dimdizlak kalir orda. ceza sahasında cogalamadiktan sonra oyunu istedigin kadar orda oyna, yalanci baski yapmis olursun. nitekim isconun yapmasi gerekeni ronaldo yaptı golu attirdi.

sende modric oyunu fazlasiyla kurabilecek oyuncu, isco fuzuli. 5 ortasaha koyuyorsun oyle olunca Ronaldo yalniz kaliyor. Ronaldo tek santrafor oynamaz elli kere soylendi. ya 4-3-3 oynarsin kanat olur ya 4-4-2 olur. ha son espanyol macindaki kadro mecburiydi ama bu mecburiyeti yaratan da zidane, yedek santrafor aldirmadi.

BBC ayni anda oynamaya baslayinca Ronaldo yine golleri atmaya baslar sikinti edecek bir sey yok. Bale Ronaldo birlikte oynadi mi Bale Ronaldo'ya her mac 2-3 golluk pas birakiyor zaten. Altin ayakkabi cok onemli de degil. Ronaldo'da 4 tane var. Zaten almadigi daha iyi. Ronaldo enteresan birisi, bir seyler kazandikca daha cok elestiriliyor. Cok gol atar altin ayakkabi alirsa niye cok gol attin diye elestirilir. Cok gol atmasin CL finallerinde vurup gecsin yeter bize

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Isco'yu çok gömmüşsün bence. Vaktinde savunurdum, o zaman takımda yeri var derdim ama Real'de yeri olmayan adam Benzema bence bir süredir (geçen sezonun başından beri).

Casemiro, Kroos ve Modric üçlüsünün yeri sabit zaten. CR ve Bale'in de. Son oyuncu ya Isco ya da Asensio olmalı bence. Ha, Benzema topsuz oynamayı ve alan boşaltmayı bilen bir oyuncu. Isco ve Asensio ayaklarında topla hareket etmeyi bilen oyuncular, taktiksel açıdan fark yaratır. Ona bir şey diyemem. (Isco neyse de Benzema için Asensio'yu yemezsiniz umarım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Isco'yu çok gömmüşsün bence. Vaktinde savunurdum, o zaman takımda yeri var derdim ama Real'de yeri olmayan adam Benzema bence bir süredir (geçen sezonun başından beri).

Casemiro, Kroos ve Modric üçlüsünün yeri sabit zaten. CR ve Bale'in de. Son oyuncu ya Isco ya da Asensio olmalı bence. Ha, Benzema topsuz oynamayı ve alan boşaltmayı bilen bir oyuncu. Isco ve Asensio ayaklarında topla hareket etmeyi bilen oyuncular, taktiksel açıdan fark yaratır. Ona bir şey diyemem. (Isco neyse de Benzema için Asensio'yu yemezsiniz umarım.)

Benzema'yi sevmem de sisteme daha uygun. Ronaldo merkez santrafor olarak verimli olamiyor. Bir santrafor yaninda kesinlikle olmali. Bu Benzema olur baskasi olur onemli degil. santrafor olmayinca butun defans oyunculari Ronaldoya odaklaniyor, gol imkani sadece ortasahalara doguyor. bu sene atilan 11 golun 8 i ortasahalardan zaten sanirim. dedigim gibi isco, modric'i olmayan bircok takimda oynar ama real madrid'de 11 icin fuzuli.

asensio ise cok daha potansiyelli ve monte edilmesi gereken bi oyuncu. ronaldo veya bale olmadiginda 1. secenek onu kanada koymak olmali, 10 numarali sisteme donmek degil

• http://skor.sozcu.com.tr/2017/10/04/cristiano-ronaldo-ballon-dor-odulunu-satti-665009/amp/

ADAMLIK böyle bir şey sanırım

• ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

"Adamın dibi"....

Tarihin en iyisi olmak böyle bir şey işte

• -Ronaldo orta doğuda gol atamıyorsun diye hakaretler uçuşuyor sana
    +hemen şu parayı al bağış yap yine en iyisi desinler çabukk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

• Kalitesiz taraftar grubuna sahip değiliz bu bile yeter. Boşuna kralın takımı demiyorlar taraftarları bile rakip takımın boş beleş taraftarı değil. Asaletimiz yeter. Boşa zorlamayın anlamıyorlarsa bloklayın geçin.
  • O Üstteki iki yorum bana yapıldıysa söyleyeyim; ben Barça Taraftarı değilim, Juventus taraftarıyım.

Şurada 2-3 yoruma bakıp, 150 milyona yakın insanın karakter analizini çıkaran adamlar var. He bir sizin taraftar kitleniz efendi, diğerleri tinerci ve uyuşturucu kaçakçısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 4 Ekim 2017; 23:11:34 >
  • Aynen bizim taraftarlar efendi şurda rakip takım taraftarın konusuna girip de tahrik eden hiç kimseyi göremedim burdan. Haydi şu klasik yorumlarını bana karşı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Aynen bizim taraftarlar efendi şurda rakip takım taraftarın konusuna girip de tahrik eden hiç kimseyi göremedim burdan. Haydi şu klasik yorumlarını bana karşı yapma.

Kardes su adama cevap verme, O buraya gelip trollük yaptigini zannediyor, kimsenin onu sallamadiginin farkinda bile degil. Birak eglensin gitsin..
  • Bu sene Navas ve Casemiroyu 15-16daki performanslarinda goruyorum. Gecen sene cok elestirmistim, Navas bir ara bayagi yumurtluyordu, Casemiro da siradan bir kasap rolundeydi faul faul faul. Ama bu sene eski formlarina donduler. Ozellikle kaybedilen Betis macinda Casemiro muhtesem top oynadi.

Ortasaha olarak sorun yasamiyor Real Madrid. 3 tane birbirini tamamlayan oyuncusu var. Delici Modric, pas dagitici kroos ve kesici Casemiro. Bekler zaten dunyanin en iyileri. Defans da bazen SOS verse de "cok daha iyileri su takimda var" diyemeyecegin Ramos-Varane. Takimin yasayacagi tek sorun bitiricilik sorunu. O da onceki yazimda dedigim gibi sistemle alakali. Ronaldo'nun yalniz kalmamasi, Bale'in su sakatlik sorunundan kurtulmasi ve Benzema'nin hic degilse ligde 20 cl de 5 gol atmasi lazim.

• İleri uç olayı gerçekten kabak tadı verdi artık. Sezon başında bu konuda bence büyük yanlış yaptılar.

Dün Harry Kane haberleri gördüm, sezon sonunda alacak bizim takım diye. Tabii asparagas mı gerçeklik payı var mı, göreceğiz.
  • Zamanında bazı konularda cevaplarını verip susturduğum adamlar bana karşı cephe almış. Nasıl cevaplar verdiğimi bile ezberlemişler. Amacım tahrik olsa tarihizin belirli dönemlerinden ve o dönemde elde ettiğiniz başarılardan bahsederim. Dün Ronaldo ile ilgili bir haber gördüm ve  bunu;

"Messi denen bücürük, Ronaldo'nun tırnağı olamaz. Ayrıca Ronaldo, Messi'yi yer,......." yazılı yorumu yazan ve o tarz yorumlara en az 10 beğeni getiren ergenlerin anlayacağı dilden yazdım. Burası öyle ergenlerle dolu

Alın bir örnek daha:
    hizliresim.com
    Screenshot_20171005-085333 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/7yXJja

Bunu paylaşır paylaşmaz çektim sonra 10-12 beğeni aldı.

Şu konuda "müdavim" olarak ciddiye alıncak 2 bilmedin 3 adam var. Ben böyle bir ortamda ciddi muhabbet yapamam kimse kusura bakmasın. Blok özelliği var forumda. Kullanın, kullandırın. Ben kalavar denen çocuğu ve bir başka ağır Messi haterı vardı "Tarihin en büyük balonu" diyen. Onları bile bloklamadım. Çünkü Umrumda değil yazdıkları. Anca forumdaki aşırı islamcı ve arap aşığı kişileri blokluyorum.

Şimdi sizin konuda daha koymadığım ve bir sürü beğeni alan düşük zeka ürünü ve kalitesizce yorumlar var. Şurada bir kaç ergenin yaptığı yorumları ve beğenileri baz alıp, Dünya da 150 milyona yakın Real Madrid Taraftarını kalitesiz olarak değerlendirsem sizden ne farkım kalır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 5 Ekim 2017; 10:11:58 >

• Çocuğun beyninde hasar oluşmuş sana diyoruz ki farklı takımların konularına gidip tahrik eden yok diye az düzgün okusaydın böyle saçma sapan uzatmazdın yorumunu neyse senle tartışmaya değmez bloklamak en mantıklısı.

Kendi takımımın konusunda ne yazacağımı sana sormayacağım. Şimdi gidip diğer takımın konusunda Ronaldo'ya neler deniyor utanmadan hala burda yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Ekim 2017; 11:24:59 >
  • Barcelona ve biz ATM deplasmanina gidecegiz. Onlar orda puan birakir biz kazanirsak El Clasico evimizde, puanlari yaklastirma sansi olur. Yok onlar kazanir biz puan kaybedersek 9-10 puandan lig donmez

• 
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.