Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.475
Cevap
91
Favori
1.243.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rövaşata gol olsaydı enfes olurdu çok güzel oturmuştu ayağına
  • Gareth Bale'in sozlesmesi 2022'ye kadar uzatildi.

    Iddialara gore Bale, yeni sozlesmeyle birlikte takiminin en cok kazanan oyuncusu oldu. Bale, senelik 23 milyon euro kazanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Gareth Bale'in sozlesmesi 2022'ye kadar uzatildi.

    Iddialara gore Bale, yeni sozlesmeyle birlikte takiminin en cok kazanan oyuncusu oldu. Bale, senelik 23 milyon euro kazanacak.

    Mesut özilin suçu neydi adamı yolladılar hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gitmeseydi, biz ne kadar gönderdiysek kendisi de o kadar gitmek istedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

    adam gitmeseydi, biz ne kadar gönderdiysek kendisi de o kadar gitmek istedi.

    benim aklımda kalan yıllık ücretine zam istedi Real vermedi gitti doğal olarak. bugünkü real madrid ortasahasını cebinden çıkartır mesut özil.
    Baleye yapılan/verilecek ücreti görünce insan neden mesut özilede zam yapmadınız diye soruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan-1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

    adam gitmeseydi, biz ne kadar gönderdiysek kendisi de o kadar gitmek istedi.

    benim aklımda kalan yıllık ücretine zam istedi Real vermedi gitti doğal olarak. bugünkü real madrid ortasahasını cebinden çıkartır mesut özil.
    Baleye yapılan/verilecek ücreti görünce insan neden mesut özilede zam yapmadınız diye soruyor.

    Mesut Özil forma rekabetinden kaçtı. dedi zidane. o zamanlar td bile değildi. Mesut tembellik ediyordu. son senesinde düşüşe geçti. özel hayatına da dikkat etmedi.
    mesut dünyanın en iyi serviscisi bana göre ama onunla 3 senede 1 lig, onsuz 3 senede 2 CL kazandık. şu an kadroda olsa şans bulur mu. ilk 11'de bulamaz. casemiro takımın değişmezi. kroos ve modric dünyanın en değerli 3 ortasaha oyuncusundan ikisi. mesutu bu sistemde hiçbir yere sıkıştıramıyorsun. yoksa direnç azalır.
    ki bana göre mesut kadar iyi servisci olmasa da ondan daha skorer ve en az onun kadar kaliteli olan james bile 11 yüzü göremiyor. kısacası mesut real madrid'de misyonunu tamamlamış bir futbolcuydu. iyi hizmetleri dokundu ama ayrılık lazımdı




  • Şu Bale'dan nasıl kurtuluruz diyordum adamla asırlık sözleşme imzaladık, Isco, Bale, Benzema, Kroos bu 4'lü nefretim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut gitmeden üç beş gün önce kesinlikle gitmiyorum demişti. Isco o ara çılgın atıyordu, ben de baya hayran olmuştum Isco'ya. Hepsinden iyi oynuyordu. Kaç maçı da şapkadan tavşan çıkararak kurtardı o sezon hatta, şimdiki gibi vurana dek 20 kere topu düzeltmiyordu. Sonra Mesut'u kesti bir maç. Mesut rekabete girmektense çekti gitti. Isco da yerle bir oldu ilginç şekilde.
    Asıl hata Di Maria. Di Maria gittiği sezona dek çok kötüyken ortaya çekilince baya coştu ama adama hakkını vermektense James'i ona tercih ettik. Şimdi de James'i harcıyoruz.
    Kaka, Di Maria, James Mesut'tan çok daha ağır harcandılar/harcanıyorlar. Mesut'un tek yapması gereken forma yarışına girmekken yapmak istemedi bunu. Özel hayatında da baya cozutmuştu o ara.
    Ayrıca Mesut baya kötü bitiricidir, son haftalar şaşırtıcı oynasa da. Bu nedenle çok sıkıntı yaşatmıştı takıma. Dortmund'dan 4 yedikten sonraki rövanşta daha 10. dakikada mı ne kaleciyle karşı karşıya kalıp auta vurmak gibi efsane şeyler yapmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Muhtemel 11
    1 Navas
    2 Carvajal
    5 Varane
    6 Nacho
    7 Ronaldo (C)
    8 Kroos
    11 Bale
    16 Kovacic
    21 Morata
    22 Isco
    23 Danilo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, giden oyuncunun arkasından küfretmek ya da ağıt yakmak normal de Mesut 2013 yazında gitti takımdan. 3,5 sezon oluyor. ADM gideli de 2,5 sezon oluyor.
    Bu oyuncuların ya da takımınızın şu anki haline bakarak -hâlâ- ağıt yakmanın anlamı yok bence. Adamları iyi de fiyata sattınız üstelik. Zarar da etmediniz. Kabahatli arıyorsanız bu oyuncuların gidişinden sonra doğru hamleler yapmayan yönetimdir.

    Ki bu oyuncular da her maç harikalar yaratmıyor. Harikalar yaratınca manşete çıkıyorlar, o zaman iç geçiyorsunuz. Size saç baş yoldurtan performanslarından kurtuldular mı sanıyorsunuz? Gene var öyle maçları. Sadece sizin favori takımınız için oynamadıklarından artık ya izlemediğinizden görmüyorsunuz ya da o kadar batmadığından farketmiyorsunuz.

    Bir de şu an Mesut dünyanın en iyi forvet arkası oyuncularından biri, belki de 1.si. Buna bakarak iç de geçirmeyin fazla. Şundan dolayı diyorum, alınmaca gücenmece yok, Real Madrid genç bir oyuncunun kendini geliştirmesi için ideal bir kulüp değil. En bariz örneği Cambiasso'dur benim için. 22'sindeydi geldiğinde adam. Bekleneni veremedi ve gitti, Inter'de tarih yazdı adam. Benzer şekilde Walter Samuel. Hani bunlar Real'de komple bekleneni verememiş isimler ve Mesut'un Real'deki gelişim çizgisi bu isimlerden iyiydi ama Mesut RM'de kalsaydı muhtemelen bugün bu kadar iyi olmayacaktı. Hem kulübün yapısı, hem ciddi miktarda taraftardan gelen baskı, hem medya baskısı. Bunlar gelişen oyuncuların potansiyellerine ulaşmalarına engel genelde sizde. Genç, potansiyeli yüksek diye takıma getirdiğiniz oyunculardan kaçının takımda kaldığını düşünürseniz bu demek istediğimi gayet rahat anlarsınız.

    Özetle; önünüze bakın beyler artık.




  • Yapmayin gozunuzu seveyim Mesut ve Alonso'nun gidisi Madrid'i bu hale dusurmustur bununen yakin ornegi United'dir orta saha cokunce takim bitti resmen bakin yoklari oynuyorlar İbra geldi Mou geldi bi halt yok suanlik yani orta saha bozulursa tum dengeler bozuluyor gerci cokunce degilde emekli olunca Allah'tan Ronaldo gibi mucize varda Madrid 3 senedir iyi gidiyor.(orta saha gittikten sonra)

    Mesut Mou'nun takimda ki beyniydi Alonso da orta sahada ki anahtardi Mou gittiginden beri Madrid bana zevk vermiyor burda bi ozel elestiri yapin Ronaldo evet bi macta 5 gol atmiyordu ama 1 gol atiyordu zevk veriyordu El Clasicolarin Madrid ustunlugune dondugu maclari hatirlayin ve en onemlisi CL maclarini hatirlayin takim futbol oynuyordu tam anlamiyla.

    Futbol oynama olayi Mou'yla bitti bence Mesut Alonso kalsa nasil olurdu Ancelotti ve Zidane donemlerinde farkli olurdu lakin o eski gunlerdeki futbolu azda olsa oynayip maclari kurtarirdik Mesut ve Alonso Madrid icin buyuk kayiptir Orta sahada ki isimleri gorunce soyleyecek kelime bulamiyorum hic bir zaman Madrid seviyesinde olmayan oyunculardir kisa ve oz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    biten takım son 3 senede 2 kez cl kazandı *mesut ve alonso varken yarı finali geçemedikleri kupa*
  • Ya burda Mesut'a saydırıp Bale gibi James gibi saçma adamları övmeniz beni bitiriyor, Özil Real futbolcusudur topu gevelemez yârım pas dediğimiz olayı yapar o kadar seri yani, Bale falan hikaye Real'in sağ kanadına kimi alırsan al onun kadar istatistik yapar bakmadan ortaya topu gönder Ronaldo atıyor zaten sanada asist yazılıyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Afonso54 Aynen öyle hocam. Şu Mesuta giydirdikleri kadar bale efendiye bi giydirmediler. Bu sene başındaki 2-3 iyi oynadığı maç dışında geldiğindendir adam akıllı bi halt yediği yok. CL'de ne yaptı bu şampiyonluklara ne katkı sağladı hatrı sayılır? Ligde Neymar ve Suarezin geçtiğimiz yıllarda yarattığı farkın 10da 1ini yaratamadı. En çok ta Mesutun topu gevelemeden pası iletmesi konusuna katılıyorum. Son derece teknik ve artistlik yapıp durmadan isco kroos gibi top harcayan biri değil. James o kadar övdükleri kadar iyi olsaydı şimdiye formayı kapardı bu kadar sürede. Koskoca Zidane eşşek değil yani James gibi oyuncuyu bilerek oynatmasın adam beğenmiyorki az şans veriyor.

    @CR7_35 katılıyorum hocam. Şu 2 yıldır CL'yi almamızın tek sebebi de Bayern Barca'nın Şampiyonlar liginde ağır mallaması ve finallerde de birilerinin çıkıp kötü oynadığımız maçı kurtarması. Grup aşamalarında iyiydik ama o kadar da gömmeyelim de oynadığımız oyun falan yok ortada Mesut Alonso Di Maria gittiğindendir.




  • Bale 1. dakikada şahane yazdı bu arada.

    Edit Akbayram: Maçı hiçbiriniz mi izlemiyor nan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 2 Kasım 2016; 23:04:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale Messi'den sonra mevkisinde dünyanın en iyi oyuncusu. Bu mevkisi de 2. mevkisi. Adam Madrid'de uyum sağladı buraya. Ronaldo solda oynuyor diye. Herkes de Ronaldo'yla Bale kadar geçinemez yani. Bale'in olgunluğu ve az olan egosu da son 3 senede iki CL kazanmamızda etkili. Joker bir oyuncu. Tam 5 mevkide oynayabiliyor, oynadı bu güne kadar. Şu an piyasa değeri 90 milyon euro ve Manchester United defalarca kez 115 milyon euro civarı teklifler yaptı. Tekniği, fiziği, hızını geçtim defansa da fazlaca yardım eden bir oyuncu.

    Mesutu 15'e aldık 50'ye sattık. Bale'i 100'e aldık, satsak fazlasına satarız. Mesut'un 30 kişilik listesine giremediği Ballon d'or da muhtemelen ilk 6-7 oyuncudan biri olacak. Avrupa'da yılın futbolcusunda zaten finale kaldı. Decima yaptığımız senede de hatırlarsanız 2 finalde de üstünlüğü getiren golleri atmıştı. Mesut'un Madrid'de o çapta yaptığı en kritik iş herhalde Camp Nou'da Ronaldo'ya yaptığı asisttir. Mesut 2-3 haftadır gol atıyor diye yine anılmaya başlandı da Arsenal'de de leş zamanları oldu. Zaten hep aynı noktada kalsa Arsenal her sezon aynı yerlerde oynamazdı. Kusura bakmayın da Bale Tottenham'da daha fazlasını yapıyordu bundan. Her sene Arsenal'le başa baş gidiyorlardı. Bale'in ayrıldığı ilk sene 10 puan fark Arsenal'den, geçen sene toparlayabildiler. Arada bariz bir kalite farkı var. Sol kanat haliyle gol krallığına oynadı adam EPL'de.

    Real aradıysa Alonso'yu aramıştır. O da 33'üne gelmişti. Hata olan Alonso gittikten sonra yerine DMC almak yerine 2 playmaker tipi MC ile yerini doldurmaya çalışmak oldu. Şimdi Casemiro koyuldu tabii ama Alonso kalitesinde değil.




  • Bale clde ne yapti denmis ilk senesinde finalde galibiyeti getiren golu 2. Senesinde yari finalda city i eledi finalde en iyi oyuncunuzdu, premier lige soksan bi sene gecmeden 3. Lige duscek takima gol atti diye ozili bale dan iyi yaptilar adam gecen sene marttan sonra casper a donusmustu gene 2014 dunya kupasinda yedek kalmasiyla almanya iyi oynamaya basladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha 2 yi attık.

    Benz attı, bale zor pozisyonda güzel asist yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de gayet güzel bir gol yedik.

    2 olunca bizimkiler hemen gayri ciddi oldular, umarım şöyle bir maçta puan kaybetmeyiz.

    Ha bu arada takımın en kötüsü yine Ronaldo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeeey ronaldo salla tane şunlara ikinci yarı.




    bu saatte cl maçı mı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.