Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
89
Favori
1.284.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real Madrid forveti zaten 25-30 gol atar o ölçü olmamalı bence. Ronaldo varken santrafor öne çıkamaz ama her maçı izlemeye çalışırım Real'in Benzema nın lay lay lom bir hali var açıkçası. Maç kazandırdığı takımı bir üst seviyeye çıkardığı yok.

Lewa oyun içinde çok daha iyi.

Ama Ronaldo da gitse belki iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yapmayın ronaldo 3 4 yıl daha bu düzeyde oynar robot gibi fizik en iyi nereye gidiyo benzema yerine lewa yada morata 10 numara 5 yıldız olur benzema yavaş ve gerçekten bireysel anlamda maç kazandırma yetisi yok
  • rmd1 R kullanıcısına yanıt
    Güzel bir konuya değindin. Bireysel anlanma Benzema nın maç kazandırma yetisi Real Madrid sisteminde sıfır ama Lewa kazandırabilir. Ronaldo nun sakatlık yaşadığı dönemlerde çok işe yarar. Ayrıca Benzema nın hala iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Beğenmediğimiz Higuan işlevsizi bile İtalya da neler yaptı. Benzema çok daha gazlasını yapabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende benzema gitsin istemiyorum muhtemelen öyle olcak ya lewa eklencek yanına ya morata
  • arkadaşlar orta poga modric kroos hem direnç hem yetenek forvet ronaldo ya lewa ya morata ve bale benzema olmasında lewa morata taze kan yetenekli bitirici daha hızlılar en azından bizi kimse yenemez net 10 maç yapsak 9 bizde kimle yaparsak vız gelir şimdi casemiro ve benzema yetenek olarak sikletimizi düşürüyolar tamam oyun içinde iyiler ama yetenek sınırlı pogba ve lewa veya morata bizim eksik yapboz parçamızı tamamlarlar yeni sezon kadro

navas

carvajal ramos varane marcelo

pogba modric kroos

bale lewa ( morata da olabilir ) ronaldo varmı şuan bunların yerini alabilcek mevkilerine göre daha iyi futbolcu
  • Pogba yerine Sissokko ve Kanteyi alsınlar işler huzur içinde çözülsün.
  • hala pogba diyen var.kroos basganı da satmayalım bu adam bir tek bizde uyum saglayamiyor baska takimda milli takimdaki gibi patlayacak saniyorum

• Juventus yönetimi Real Madrid'in Morata'nın opsiyonunu kullanacağını açıkladı.
  • Morata h.o.

• Bakalım kampa katılacak mı yoksa direk Arsenal'e mi geçicek?
  • fluox kullanıcısına yanıt
    kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

kim?

Morata. Ya takımda kalacak ya da Arsenal'a satılacak .

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Burda Benzema'yı Higuain'in üstünde tutan kimse hatırlamıyorum. Hatta Higuain yedeğe çekildiğinde hepimiz rahatsızdık.

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Forum kitlesini bilemiyorum. Kendi Madridli çevremden bahsetmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 21 Haziran 2016; 21:48:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    benzemayı arsenala satıp moratayı oynatalım.kimse benzemadan daha kazma olamaz.

higuain i de hiç sevmezdim, ağlak adam motivasyonu hep yerlerdeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

benzemayı arsenala satıp moratayı oynatalım.kimse benzemadan daha kazma olamaz.

higuain i de hiç sevmezdim, ağlak adam motivasyonu hep yerlerdeydi.

Lewa gelecekse gitsin Bennzema. Ama Morata as oynayacaksa kalsın. Morata bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz.

ya kardeşim benzema gibi biri 2009 dan beri 11 de oynuyor.adam 2 sene sonra resmen 10 senedir realde oynamış olacak.

bu salağa daha fazla katlanamıyacağım.

Benzema her türlü iyi morata dan. Ben morata nın üst düzey olmadığını hiçbi zamanda en üst seviyeye cıkacagını düşünmüyorum.

• Arkadaşlar morata benzemadan daha iyi mücadele ediyo en azından gol ortalamasıda bence benzemadan fazla olur juvede 15 gol attı realde modric kroos olası pogba ronaldo bale yanında en aşağı 25 30 gol atar Zaten azıcık yetenek azıcıkta benzemada olmayan hırs hız mücadele bitiricilik koy Realde 25 golün altına inmezsinki bizi çıldırtan benzemal oyunda yok gibi düşük oynuyo atarsa ne ala atamazsa 1 kişi eksik oynuyoz morata benzema kalsın görelim ikinci devre görmeden morata 11 kapar daha da kimseye bırakmaz benzema tek yol kapı

• Morata yedeğe geliyor beyler. Geçen sene yedek santra**** yoktu. Benzema sakatlanınca saçma sapan sistemde kimse kendi yerinde oynamıyordu.

Geriye ön libero kaldı. James bu gazla yedek kalmaz. 11 de de oynayamaz.

James'i satıp ön libero alalım. Pogba değil. Ön libero. Pogba gelecekse Kroos gider.

Bir de stoper alalım. Şu Pepe gitsin artık. Almasak bile yüksek potansiyelli Jesus var. Varane 11 başlasın o rotasyon yapsın.

CDM almayan adam değildir.
  • 
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.