Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.450
Cevap
90
Favori
1.242.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Esperanza

    ercan taner demin barselona maçını anlatırken messiyi öve öve bitiremedi nasıl bi kompleksse 5 dakikada bir bu ödülü messi 4 kez üst üste kazandı, son yıllarda gördüğümüz en yetenekli futbolcu geçen sene 60 gol atmasına rağmen ödül ronaldoya gitti filan diyip kendini tatmin etti

    Maçı anlatan kişi Fikret Engin sesi Ercan Taner'e oldukça benzediği için karıştırman normal zaten çok kişi karıştırıyor.

    Bay Tahmin'de falanda izlediğim kadarıyla net şekilde bir taraf seçmişliği yok her futbolcunun hakkını veriyor.

    Yalnız bugün kendisini tebrik ettim önce R.Sociedad - Santander maçını anlattı sonra Levante - Barca şimdide Milan - Udinese maçını anlatıyor ara vermeden 3 maç anlattıyor adam dünde 2 maç anlatmıştı sanırım yarında maçlar var

    Acun iyi para veriyordur umarım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Real Madrid


    quote:

    Orijinalden alıntı: La Esperanza

    ercan taner demin barselona maçını anlatırken messiyi öve öve bitiremedi nasıl bi kompleksse 5 dakikada bir bu ödülü messi 4 kez üst üste kazandı, son yıllarda gördüğümüz en yetenekli futbolcu geçen sene 60 gol atmasına rağmen ödül ronaldoya gitti filan diyip kendini tatmin etti

    Maçı anlatan kişi Fikret Engin sesi Ercan Taner'e oldukça benzediği için karıştırman normal zaten çok kişi karıştırıyor.

    Bay Tahmin'de falanda izlediğim kadarıyla net şekilde bir taraf seçmişliği yok her futbolcunun hakkını veriyor.

    Yalnız bugün kendisini tebrik ettim önce R.Sociedad - Santander maçını anlattı sonra Levante - Barca şimdide Milan - Udinese maçını anlatıyor ara vermeden 3 maç anlattıyor adam dünde 2 maç anlatmıştı sanırım yarında maçlar var

    Acun iyi para veriyordur umarım

    sesi değil tonlaması, isimleri okuyuşu bile aynı, hani senin mesajı görene kadar direk gözümün önünde ercan taner vardı 2 saattir




  • Kadro kısmı değişsin ana kısımda.Alayı gitti ordakilerin.Ayriyetten Real'e her zaman büyük sempati duydum.Barca'ya ise fener gözüyle baktım derbilerinde hep Real'i severim kısacası.Futbol tarihinin en pahalı 4 transferini onlar yaptı.Ronaldo'da kaptı zaten yılın futbolcusu ödülünü.Çok iyi oldu.Messi'yide severim ama Ronaldo ayrı be Adam harbi king Bu arada şu Mesut'u verip Isco-Illara.'nın alınmasıda çok saçmaydı bence.Mesut gibi oyuncuyu vermemeleri lazımdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    Kadro kısmı değişsin ana kısımda.Alayı gitti ordakilerin.Ayriyetten Real'e her zaman büyük sempati duydum.Barca'ya ise fener gözüyle baktım derbilerinde hep Real'i severim kısacası.Futbol tarihinin en pahalı 4 transferini onlar yaptı.Ronaldo'da kaptı zaten yılın futbolcusu ödülünü.Çok iyi oldu.Messi'yide severim ama Ronaldo ayrı be Adam harbi king Bu arada şu Mesut'u verip Isco-Illara.'nın alınmasıda çok saçmaydı bence.Mesut gibi oyuncuyu vermemeleri lazımdı.

    Hocam hoşgeldin seni görmek güzel konumuzda Mesut ve Kaka'nın ayrılıp Isco'nun gelişi ilk bakışta saçma görünüyor itiraf etmeliyim , ama Isco bana göre büyük bir potansiyel vaat ediyor. Bencil olma işini çözerse yıldız bir futbolcu olacağından eminim ileride. Tabi transfer işleri benden sorulsa Isco yerine Götze veya Draxler'i alırdım o ayrı Illarra'nın maliyeti fazla ama güveniyorum şu ana kadar çok iyi oynuyor.




  • H.bulduk.Yıllardır hayranı olduğum Real'i artık daha yakından takip edicem.Son zamanlarda yoğundum iyice, biraz geri kaldık galiba.Mesut konusuna gelince bana kalırsa elinde hali hazırda bulunan müthiş bir yeteneği verip, henüz gelecek vaat eden oyunculara bu parayı vermek bence tamamen mantıksızlıktı.Arsenal'de görüyoruz zaten neler yaptıklarını.İlk gittiğinde 5-6 maçının özetlerini izledim.Her özette adamın asist-leri ve gol-leri var Bence çok büyük hataydı Mesut.Kaka'ya gelecek olursak yerinde oldu.Çünkü oynayacağı mevkilerde zaten on numara oyuncular var.Şuanda kadroda uçuk gibi ama bir şeylerin oturması lazım.Ayrıca sol-sağ bek bi tutarlı olamadı.Coentrao-Marcelo 2'lisi varken hemde.Geçen sene Barca'ya karşı kral kupası maçında neler yapmıştı Coentrao ve Mesut.Korkmuştum resmen.Adamlar uçuyordu her yere ve yorulmakta bilmediler.Real'in cidden sağlam oyuncuları var.Baktığın zaman farkedilmeyen Di Maria bile ortalığı kasıp kavuruyor maçlarda.Fakat bana kalırsa Falcao veya Agüero tarzında bir forvet şart.Gerçi Falcao için gelecek yaz 70 milyon verecekleri falan konuşuluyordu.Bu dediğim 2'liden birini alırsa Real ve orta sahası dediğin gibi bencil olmayan oyunculardan kurulu olursa dünyanın şüphesiz en iyi takımı olur.Yeni gelen teknik direktör PSG'de iyi değildi bana kalırsa.PSG'nin şuanki teknik direktörü Blanc'ın oynattığı oyun stili müthiş.Bence Real'e o tarz birde teknik direktör lazım.Guardiola'yada değineyim ucundan.Adam yine zaten yaratık gibi olan takımı aldı.Şimdi yine başarılar gelecek.Gerçi finalde elenmişlerdi.Kupa mıydı neydi.Bana kalırsa yetenekli dediğin teknik direktör Blanc gibi olur, Jurgen Klopp gibi olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    H.bulduk.Yıllardır hayranı olduğum Real'i artık daha yakından takip edicem.Son zamanlarda yoğundum iyice, biraz geri kaldık galiba.Mesut konusuna gelince bana kalırsa elinde hali hazırda bulunan müthiş bir yeteneği verip, henüz gelecek vaat eden oyunculara bu parayı vermek bence tamamen mantıksızlıktı.Arsenal'de görüyoruz zaten neler yaptıklarını.İlk gittiğinde 5-6 maçının özetlerini izledim.Her özette adamın asist-leri ve gol-leri var Bence çok büyük hataydı Mesut.Kaka'ya gelecek olursak yerinde oldu.Çünkü oynayacağı mevkilerde zaten on numara oyuncular var.Şuanda kadroda uçuk gibi ama bir şeylerin oturması lazım.Ayrıca sol-sağ bek bi tutarlı olamadı.Coentrao-Marcelo 2'lisi varken hemde.Geçen sene Barca'ya karşı kral kupası maçında neler yapmıştı Coentrao ve Mesut.Korkmuştum resmen.Adamlar uçuyordu her yere ve yorulmakta bilmediler.Real'in cidden sağlam oyuncuları var.Baktığın zaman farkedilmeyen Di Maria bile ortalığı kasıp kavuruyor maçlarda.Fakat bana kalırsa Falcao veya Agüero tarzında bir forvet şart.Gerçi Falcao için gelecek yaz 70 milyon verecekleri falan konuşuluyordu.Bu dediğim 2'liden birini alırsa Real ve orta sahası dediğin gibi bencil olmayan oyunculardan kurulu olursa dünyanın şüphesiz en iyi takımı olur.Yeni gelen teknik direktör PSG'de iyi değildi bana kalırsa.PSG'nin şuanki teknik direktörü Blanc'ın oynattığı oyun stili müthiş.Bence Real'e o tarz birde teknik direktör lazım.Guardiola'yada değineyim ucundan.Adam yine zaten yaratık gibi olan takımı aldı.Şimdi yine başarılar gelecek.Gerçi finalde elenmişlerdi.Kupa mıydı neydi.Bana kalırsa yetenekli dediğin teknik direktör Blanc gibi olur, Jurgen Klopp gibi olur.

    Aslında bana kalırsa Mourinho'nun gitmesini hiç istemiyordum , Mourinho'nun gönderilmesinde 2 sebep var bana göre ; biri 3 sezondur Şampiyonlar Ligi zaferinin gelmemesi diğeri de malumunuz Iker Casillas sorunu . Casillas bu kulüp için sembol isimlerden biridir,ilk geçtiği zamanları biliyorum El Clasico da ki özgüveni yüksek oyunu falan ama son 2-3 senedir kaleciliğini beğenmiyorum.Her kornerde topu içeriye alması,boyunun kısa olması + sevgilisinin takımda ki her şeye karışması beni Iker'den soğutan,hatta nefret ettiren noktalar.Diego Lopez şu anlık için harika gidiyor ve bence uzun yıllar kalemizi koruyabilir.Tabi günümüz de her şey popülariteye baktığı için misal Lopez İspanya MT'ye bile alınmıyor,gerçi o MT'nin hocasının Del Bosque olduğunu düşünürsek doğal karşılamak gerek. Şampiyonlar Ligi'nde Mou çok farklı bir ivme getirdi . Başımızın belası olan Lyon'u ilk senesinde eledik ve yarı final de o yılın şampiyonu Barcelona'ya elendik . 2011-2012 de dünyanın en iyi takımıydık diyebilirim,her geleni yeniyorduk ve şanssız bir şekilde Bayern'i penaltılarla turu verdik . Geçen sezon takımda ki inanılmaz huzursuzluklara rağmen yine de yarı final oynadık ve Dortmund'a elendik . Yani Mourinho gitmemeliydi . Perez biraz cesaret örneği sergileyip Casillas'ı yollasaydı çok daha farklı olabilirdi. Şu anda bile Iker'in takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor,Barça haberleri falan. Real Madrid kaptanıysanız Barcelona ile isminiz dahi yan yana gelmemeli bence,ama Iker aksine MT de Xavi,Iniesta ile daha mutlu olması bizi üzen noktalar. Yine de Mou gitti , yerine Laudrup uygun olabilirdi,futbol felsefesini beğendiğim bir teknik adam. Kloop'un Dortmund'u bırakacağını sanmıyorum o takımın taraftarı çünkü.Blanc yıldızlarla baş edebilen bir hoca değil , şu ana kadar iyi gittiği söylenebilir ama onu Real Madrid kulübesinde görmek istemezdim. Mesut'un satılmasını ise mantıksız buluyorum ve şu anda inanılmaz bir Mesut nefreti var bazı Real Madrid taraftarlarında . Mesut'un ağzından söylenmiş çoğu söz yanlış lanse ediliyor ve kolay gaza gelen insanlarımız da buna kanıyor . Forvete bitirici,büyük maçlarda ortaya çıkacak bir forvet kesinlikle şart.Benzema golcülüğü dışında her özelliğini beğendiğim bir oyuncu ama golcü değilsen bir forvet oyuncusu olarak hiçsin. Gerçi eyvallah yine gol de atıyor hakkını yemeyelim Benz'in. Bana kalırsa Suarez cuk diye oturacak tarzı isimlerden,Cavani'yi çok istedim almadılar mesela.


    -------------------------------------

    Kulübümüz bu yıl 519 Milyon Euro gelir elde etti.
    Alfredo Di Stefano 1958 yılında bugün Altın Top'u almıştı.




  • Football Money League'e gore Dunya'nin en cok para kazanan kulubuyuz. Ikinci sirada Barcelona, ucuncu sirada Bayern var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, Mourinho belki Sampiyonlar Ligini kazanamadi ancak 2002'den beri yari final gormeyen takimi 3 sene ust uste yari finale cikardi. Kendisinden once 7-8 sene boyunca ceyrek finale bile kalamamistik. Bircok kisi tarafindan dunyanin en iyi antrenoru olarak gosterilen -bence de oyle- teknik adami dunyanin en iyi takimini yonetmeye devam etmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GooodJob

    Evet, Mourinho belki Sampiyonlar Ligini kazanamadi ancak 2002'den beri yari final gormeyen takimi 3 sene ust uste yari finale cikardi. Kendisinden once 7-8 sene boyunca ceyrek finale bile kalamamistik. Bircok kisi tarafindan dunyanin en iyi antrenoru olarak gosterilen -bence de oyle- teknik adami dunyanin en iyi takimini yonetmeye devam etmeliydi.

    Hocam zaten o konuda aynı görüşteyiz




  • Mourinho demeyin yüreğim kan ağlıyor

    Hem Mesut hem Mou öyle bi şekilde gitti ki bikaç sene sonra tekrar döner diyemiyoruz, sadece taraftarlar ve birkaç futbolcuyla araları iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size bir sey demedim hocam. Mourinho aslinda basarisiz olmadi demek istedim.
    Pellegrini gibi bir adami da 3 puanla sampiyonlugu kacirdi diye gonderdik. O sezon da 96 puan toplamistik yanlis hatirlamiyorsam. Barcelona da 99 puan toplamisti. Simdi City'de oynattigi futbol ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 23 Ocak 2014; 17:31:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GooodJob

    Ben size bir sey demedim hocam. Mourinho aslinda basarisiz olmadi demek istedim.
    Pellegrini gibi bir adami da 3 puanla sampiyonlugu kacirdi diye gonderdik. O sezon da 96 puan toplamistik yanlis hatirlamiyorsam. Barcelona da 99 puan toplamisti. Simdi City'de oynattigi futbol ortada.

    Katılıyorum,Pellegrini de kaliteli bir hocadır. Maalesef 2 büyük TD'yi harcadık , keşke olmasaydı bu tarz şeyler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GooodJob

    Ben size bir sey demedim hocam. Mourinho aslinda basarisiz olmadi demek istedim.
    Pellegrini gibi bir adami da 3 puanla sampiyonlugu kacirdi diye gonderdik. O sezon da 96 puan toplamistik yanlis hatirlamiyorsam. Barcelona da 99 puan toplamisti. Simdi City'de oynattigi futbol ortada.

    Pellegrini Mourinho için feda edildi ama süre verilse Mourinho'dan çok daha fazla iş yapabilirdi. Şu an City Avrupa'nın net bir şekilde en keyifli topunu oynuyor, tamamen bu adama borçlular.
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kaliteli hocalar geldi basimiza ve su anda kala kala Ancelotti'ye kaldik.

    Ayrica Pellegrini'nin yollanmasi konusunda yonetime kizamiyorum cunku sen Mourinho gibi bir adami ikna etmissen takimin basinda kim olursa olsun yollanirdi. Bakiniz: Bayern Munih.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cavani gitmezdi bence ama Suarez'de aynı Falcao, Agüero gibi aşmış bir isim.Adam makine gibi olmuş resmen.O dünya kupasında Liverpool almadan önceki Suarez'e dağlar kadar şey katılmış ve ortaya müthiş birşey çıkmış Yalnız fazla sinirli oda.Isırma vakaları var Ayriyetten Real'in son birkaç sezonda CL'yi kazanamaması bence futbolcularla alakalı.Mourinho'ya laf yok zaten.Gelir normaldir Tüm dünyanın gözündeki bir takım sonuçta.İşe bak şaka maka.Onların 1 yıllık geliriyle GS'nin tüm borcu kapanıyor veya herhangi diğer 2 büyüğün.Bakalım bu sezon CL'de iş yapmalarını çok isterim.Her ne kadar diğer takımlarda işi aşmış olsada.Bayern en korktuğum rakip şahsen.Ayriyetten GS'de Chelsea'yi indirirse çok iyi olcak.Tek isteğim karşımıza Real'in çıkmaması.Tutmuyor çünkü oyun Real'e karşı.Gerçi geçen sene 4.yü atsaydık çok kalp krizi gelirdi




  • Beyler baskette CSKA ile an itibari ile 4.periyotta karşılaşıyoruz,inanılmaz bir maç var ortada çok zorlanıyoruz. 61-55 yenik durumdayız 8 dakika civarı var

    #halamadrid
  • Dzeko gelecek falan diyorlar.
  • 85-71 CSKA Moskova'ya kaybederek 31 maçlık galibiyet serimizi sonlandırdık,takımımızın sayıları şu isimlerden geldi ;

    Sergio 19, Llull 16, Mirotic 12, Darden 11, Rudy 5, Mejri 4, Slaughter 2, Bourousis 2

    Her zamankinden daha iyi bir şekilde geri geleceğiz !
  • Seri elbet sonlanacaktı, tabi daha uzun sürmesini dilerdik...
  • Aboo gitti la seri. Hiç beklemezdim.

    O değil de Neymar'a hakkaten 95 milyon mu vermişler uahahahasdadsadasdadas
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.