Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.450
Cevap
90
Favori
1.242.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ronaldo 2 gün önceki roportajında annem maç izlemez ama bu maça geldi belki de son cl şampiyonluğum olacak demişti. acaba kücük bir takıma mı gitmeyi planlıyor. böyle hırslı bir adam niye yapsın ki. gerçi roportajının genel ağırlığı mutluyum kalacağım yönündeydi. ne değişebilir?

    ya vergi davası için hapse girme tehlikesi oluştu, ya maaşına zam istiyor. başka bir şey aklıma gelmiyor. ronaldo doymuşluk yaşayacak birisi değil.
  • Ekşide bir arkadaş adeta içimi dökmüş.Bende bayadır bu yazılanları düşünüyordum.Cidden sakatlıklarla boğuşmasına rağmen aldığı sürede hep iyiydi Bale.

    ----- Alıntıdır -----

    bu adam real madrid'te harcanıyor, başını yiyorlar bu adamın.

    real madrid kariyeri;

    toplam 189 maç 14047 dk(156 maç süresi) 88 gol 59 asist

    la liga kariyeri;

    126 maç 9617dk(107 maç süresi) 70 gol 40 asist

    real madrid'deyken şampiyonlar liginde;

    45 maç 3149dk(35 maç süresi) 13 gol 13 asist

    kral kupası, ispanya süper kupa;

    12 maç 917 dk( 10 maç süresi) 2 gol 4 asist;

    uefa super kupa, fıfa dünya kulüpler şampiyonası;

    6 maç 364 dk(4 maç süresi) 3 gol 2 asist.

    bu adam bunları sol bektan devşirme sol açıkken, sol ayakla sağ açık oynayarak ve sakatlıklarla boğuşarak yapıyor.

    bu adam dünyanın en iyi futbolcusu olabilecekken harcıyorlar ve kendisi neden bu kadar sessiz ve sorun yaratmayan biri olarak takılıyor anlayamıyorum.

    real madrid istatistiklerini yazdım fakat tottenham ve galler kariyerleri de çok iyi.

    tottenham;

    203 maç 16556 dk(184 maç süresi) 56 gol 58 asist

    bu istatistiği 37 maç sol bek ve orta saha sol oynayarak yaptı.

    milli takım kariyeri;

    70 maç 5823 dk(65 maç süresi) 29 gol 12 asist

    ve euro 2016 ve elemelerinde;

    16 maç 1430 dk(16 maç süresi) 10 gol 3 asist ile yarı finale taşıdı.

    kendisine haksızlık ettiğimizi ben galler'i yarı finale bu istatistikler ile çıkardığında farkettim. lütfen siz de övün, övdürün.


    --------------------

    Sizin görüşleriniz neler ?




  • Ronaldo nun adı yeter, kötü oynasa bile rakibi her an tedirgin eder...

    Bale finallerin en güzel golünü attı ama boş pozisyonda açık açık Ronaldo'ya pas vermeyerek insanoğlunun ne kadar bencil, doyumsuz bir yaratık olduğunu bir kez daha göstermiş oldu...Yani kendince 2 güzel gol attı bir de Ronaldo'yu golsüz maçı kapattırarak geri planda bırakmanın hazını yaşadı :)

    Bu finalin bana göre en büyük gerçeği, Salah sakatlanmasa maçı en az 90 dakika da Liverpool'un vermeyeceğiydi..Çünkü 30. dakikaya kadar Real orta sahayı birkez geçip pozisyona girdi...O çıktıktan sonra roller tersine döndü...

    Liverpool'un kalecisi ise ulusal, uluslararası yani amatör lig dahil oynanan bir finali kendi eliyle rakibe veren tek kaleci olarak tarihte ki yerini aldı....

    Sonuçta hatice değil netice önemli...Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusu, Zidane en iyi teknik direktörü, Real de en büyük takımı...




  • Isco yu almayı isteyen varsa ne olur hemen satın.



    Adam kötü futbolcu değil ama bu takımda olmuyor işte, Barca da şahane oynar mesela, City de öyle, İspanya Milli takımında da öyle bunlar hücumu yıkıp, set oynayan takımlar. Ama hızlı oynanan oyunda olmuyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 55. saniye

    "Real Madrid'de olmak çok güzeldi. Kararımı önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Şu an önemli olan bir oyuncunun geleceği değil kulübün yazdığı tarih."

    kulüp hesabı da yayınlıyor bu açıklamayı. kırpmamışlar. en son kasım ayında çıkmıştı başkan'a haziranda ayrılmak istediğini söyledi diye haberler. ama sezon içinde birçok kez kalmak istiyorum demişti.

    açıkçası kupa keyfinin içine turp sıkıldı
  • Ronaldo acaba nereye gidecek ki son şampiyonluğum demiş acaba Sportingi mi düşünüyor
  • Bu maç unutulan Bale'i tekrar hatırlattı, İngiliz kulüpleri 200mlara kadar çıkabilir yazın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Florentino Perez'e öğüt verebilecek kadar büyük bir özgüvene sahip olmak nasıl bir duygu?
  • Ronaldo'dan yeni açıklamalar:

    Gidiyorum demedim, gelecek günlerde göreceğiz. Bağlamından kopardılar, konuşmamalıydım. Bu kadar yankı bulacağını düşünmüyordum. Konuşmamayı ve bu anı dorukta yaşamayı tercih ederim.

    Gidiyorum demek istemedim, ama pişman da değilim. Uzun süredir devam eden ama katlandığım durumlar var, ama bazen kontrol kayboluyor.

    Para ile ilgili şeyler değil, param var sorun değil.

    Real Madrid'de kalacağımı garanti edemem. Ama bu Real Madrid'in tarih yazdığı bir günde konuşmak için doğru bir konu değil, ama saklanacak değilim. Madrid'den daha güzel bir yer bulmak zor, dünyanın en iyi kulübü, ama hayatta her şey zaferler değil.

    Şampiyonlar Ligi ismini CR7 Şampiyonlar Ligi olarak değiştirmeli. 5 kere kazandım, yine gol kralı oldum, mutsuz olmam mümkün değil.

    Florentino Perez: Cristiano 5. CL kupasını kazandığı için mutluyum, tıpkı benim gibi. Ronaldo mutluydu, mutlu ve mutlu olmaya devam edecek. Real Madrid en önce gelir, 13 Avrupa Kupası olan bir kulüp.

    "It is not that he might stay, it is that he has a contract."

    Bir de bunu demiş Perez. Anlamını yitirebilir diye çeviri yapmadım ama sert bir tonda söylenmiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatic

    Florentino Perez'e öğüt verebilecek kadar büyük bir özgüvene sahip olmak nasıl bir duygu?
    rica diyelim
  • Ramos çok zeki, çok büyük topçu. İleride gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri olarak anılacak, belki de en iyisi.
  • Güzelce kazandık şükür.Real MAdrid de acayip bir özgüven ve doymuşluk vardı

    Ronaldo 5

    Ramos-Varane-Marcelo-Carvaljal-Modric-Bale-Benzema bunlar 4

    Casemiro-Vasquez-keylor Navas falan 3

    Cl ye doymuş adamlar kendilerinden çok emin şekilde maça başladılar.Rahattılar kasmadılar Ronaldo etkili değildi pek ama kötü oynadı denemez.Çünkü maç son derecee sıradan bir maçtı.Ronaldoya gelen toplara hep ölümüne müdahele edildi.Son pozisyonda sahaya adam girdi resemn sabotajdı.Yani o toplardan iki tanesi geçse gol atsa herkes yıldız Ronaldo diyecekti ya da hazımsızlar beleş attı falan yorumu yapacaktı.

    Salahın çıkmasının ardından ciddiyetini iyice yitiren bu maçta kimseden bir şey beklememek lazımdı zaten.


    Ramosun hareket için kasti olarak adamı neden sakatlasın amacı topla ilerlemeyesindi.Salah da ramosu itiyordu çünkü.Kasti olarak sakatlayacak olsa Messiyi çoktan öldürürdü öyle değil mi?Bir tane Salah mı Real Madridi korkutacak.Öyle boş boş konuşuyor ki insanlar öyle tvden izlediğiniz gibi değil o sahalar.Biz de çok mücadeleye girdik.Kendimden kat kat kalıplı adamlar güreştim el kol ne itişmeler çekmeler oldu.Herkes sakatlanabilir normal bu.Kimse de gözü dönmediği sürece şunu kasti olarak sakatlıyım diye oynamaz.Bu adamlar o zihyinette olsalar zaten bu seviyelere gelemez.Türkiye ikinci lig mafya tetikçileri mi sandınız?




  • 33 yaşına gelmiş 6 kez Cl finali görmüş 5 kez kupayı almış

    2 kez Avrupa finali görmüş Bir kez almış

    Kırmadığı rekor kalmamış Cl tarihinin en golcü oyuncusu bilmem kaç kere gol kralı olmuş.

    Bu kadar başarının üstüne ne bileyim kolay değil artık.Aynı hırsla oynamak ama yine de takımdaki herkesden daha hırsı.Bana kalırsa bugün ki eksikliği kafası dünya kupasında.Zaten clyi her sene alıyorum kafasında ve Salah sakatlandıktan sonra herkes daha da bi gevşedi.Muhtemelen Realli oyuncular da maça garanti gözüyle bakıyorlardı.

    Seneye bu takıma takviye şart istekli azimli olacak.

    Takımda nerdeyse 3 ün altında cl şampiyonulğu gören yok
  • Tebrikler. Bale saglam atmis golu ama.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madridistas arkadaşlarımı tebrik ederim. Böylesine güçlü bir kadroyla başa çıkmak zor hatta imkansıza yakın bir şeydi.

    Real Madrid, tarihin gelmiş geçmiş en büyük kulübü. Bunu inkar edemeyiz. Sahadaki ilk 11 dışında kenardan da gelip skoru değiştirecek, oyunun gidişatını değiştirecek önemli isimleri mevcut. Her şeyden önce final oynamayı bilen, winner bir takıma karşı oynadık.. Buraya kadar çok iyi geldik. Kimse bu kadarını beklemiyordu.. Rekorları alt üst ederek geldik. Olmadı, sağlık olsun..

    Sergio Ramos hakkında düşüncelerimi söylesem uzunca bir süre uzaklaştırma alabilirim.. Sezona damga vuran, 17/18 sezonunun en iyi oyuncusunun kariyerini sekteye uğrattı. Omuzunda kırık var ve Dünya Kupası'nı da kaçıracak.. Yaptığı hareket kasti ve direk sakatlama, zarar verme müdahalesiydi.. Karius'a da dirsek attı. Keza Mane ile de çok uğraştı. İyi bir oyuncu olabilir fakat sevilen, saygı duyulan, iyi bir örnek ve lider değil.

    Tekrardan tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Madridistas arkadaşlarımı tebrik ederim. Böylesine güçlü bir kadroyla başa çıkmak zor hatta imkansıza yakın bir şeydi.

    Real Madrid, tarihin gelmiş geçmiş en büyük kulübü. Bunu inkar edemeyiz. Sahadaki ilk 11 dışında kenardan da gelip skoru değiştirecek, oyunun gidişatını değiştirecek önemli isimleri mevcut. Her şeyden önce final oynamayı bilen, winner bir takıma karşı oynadık.. Buraya kadar çok iyi geldik. Kimse bu kadarını beklemiyordu.. Rekorları alt üst ederek geldik. Olmadı, sağlık olsun..

    Sergio Ramos hakkında düşüncelerimi söylesem uzunca bir süre uzaklaştırma alabilirim.. Sezona damga vuran, 17/18 sezonunun en iyi oyuncusunun kariyerini sekteye uğrattı. Omuzunda kırık var ve Dünya Kupası'nı da kaçıracak.. Yaptığı hareket kasti ve direk sakatlama, zarar verme müdahalesiydi.. Karius'a da dirsek attı. Keza Mane ile de çok uğraştı. İyi bir oyuncu olabilir fakat sevilen, saygı duyulan, iyi bir örnek ve lider değil.

    Tekrardan tebrikler.
    Dünya kupası da gitti. Sadece mısırda değil dünyadaki milyonların hayalleriyle oynadı, şerefsizin önde gidenidir ramos. Ağır ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Güzelce kazandık şükür.Real MAdrid de acayip bir özgüven ve doymuşluk vardı

    Ronaldo 5

    Ramos-Varane-Marcelo-Carvaljal-Modric-Bale-Benzema bunlar 4

    Casemiro-Vasquez-keylor Navas falan 3

    Cl ye doymuş adamlar kendilerinden çok emin şekilde maça başladılar.Rahattılar kasmadılar Ronaldo etkili değildi pek ama kötü oynadı denemez.Çünkü maç son derecee sıradan bir maçtı.Ronaldoya gelen toplara hep ölümüne müdahele edildi.Son pozisyonda sahaya adam girdi resemn sabotajdı.Yani o toplardan iki tanesi geçse gol atsa herkes yıldız Ronaldo diyecekti ya da hazımsızlar beleş attı falan yorumu yapacaktı.

    Salahın çıkmasının ardından ciddiyetini iyice yitiren bu maçta kimseden bir şey beklememek lazımdı zaten.


    Ramosun hareket için kasti olarak adamı neden sakatlasın amacı topla ilerlemeyesindi.Salah da ramosu itiyordu çünkü.Kasti olarak sakatlayacak olsa Messiyi çoktan öldürürdü öyle değil mi?Bir tane Salah mı Real Madridi korkutacak.Öyle boş boş konuşuyor ki insanlar öyle tvden izlediğiniz gibi değil o sahalar.Biz de çok mücadeleye girdik.Kendimden kat kat kalıplı adamlar güreştim el kol ne itişmeler çekmeler oldu.Herkes sakatlanabilir normal bu.Kimse de gözü dönmediği sürece şunu kasti olarak sakatlıyım diye oynamaz.Bu adamlar o zihyinette olsalar zaten bu seviyelere gelemez.Türkiye ikinci lig mafya tetikçileri mi sandınız?
    Şu dünya futbolunda birini bloklayacagim aklıma gelmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şuan ki kadronun artık Cl alamayacağı %90, takımın doymuşluğu sadece yüzlerinden değil kilit adamların maç sonu açıklamalarından belli oluyor.Birçoğu yeni macera istiyor kilit adamların yaşları da ilerledi.

    Ronaldo=Bana kalırsa blöf yapıyor ama seneye 34-35 olacak hali ile artık düşüş başlayacaktır.Bu sezon bile tek kulvarda takımı taşıyabildi.Gitse de gitmese de dünyanın en iyisi lakin artık yaşlandı.

    Bale=Finalin yıldızı lakin o bile kupa sevincini kenara bırakıp geleceği hakkında kararlar vereceğini söylerek ayrılık ışığı çaktı.İngiltere'yi özlediğini var sayıyorum.Kane takasında kullanılabilir.

    Ramos=Maçın belki de karaktersiz ama gizli kahramanı, Liverpoola kimseye hissettirmeden suikast yaptı.Lakin hırsından birşey kaybetmese de artık yaşlandı.

    Modric=5 senede 4 şampiyonluğun ilk kahramanından biri, yaş 34 olacak seneye ilk geldiği enerjisinin olmadığı aşikar bütün seneyi enerjisini rölanti de alarak kullandı cl'de performans gösterdi.İzlediğim en iyi profesyonellerden biri ve Real Madrid için belkide son 30 yılda gelmiş en büyük orta saha.Teşekkürler Mourinho.

    Özetle böyle bir kadro 100 yılda bir gelir, ben 2001'deki gibi en azından 10 sene ara vereceğimizi düşünüyorum şampiyonlar ligine.Tarihin en iyi takımını izleyebilmemizi sağlayan Perez'e de teşekkür ediyorum.HALA MADRİD.




  • fluox kullanıcısına yanıt
    Jenerasyon olarak haklısında sezonluk en iyi takım olarak 2009 Barcelonası daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.