Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.450
Cevap
90
Favori
1.242.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15391540154115421543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marcelo insan mı peki arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

    Kendi ülkenizden olmayan takımın taraftarlığı nasıl bir şeydir arkadaş ya hiç anlayamadım.

    iyi bi futbolsever olunca normal bence.kendimden örnek vereyim benimki çocukluktan,hugo sanchez li,butragueno lu takımdan kalma benim hayranlığım ama barca yıda günahım kadar sevmem mesela.hele barca ya,atletico ya falan yenilince aynen fenerbahçe yenilmiş gibi sinir oluyorum.onun dışında sempati duyduğum takımlar vardır diğer liglerde,arsenal,monaco,maradona zamanından kalma napoli,barca kadar nefret ettiğim boca nın rakibi river plate vs.hep çocukken ve gençlik zamanlarımızda hayranlıkla izlediğim takımlar dı.
  • Marcelo 3 sene önce Dünya Kupasında Almanya karşısında rezil olmuştu. Arada bir böyle iyi maç çıkartabiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arjen Robben: Bu galibiyet, tabi galibiyet denilirse, Real Madrid için büyük bir utanç kaynağı olmalı. Bu akşam yaşananlar tam bir trajediydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak etmediğimiz bir galibiyet oldu Kassai maçın içine etti.
    Ben çok sevinmedim haksız bir tur atlama oldu.
    3 kritik pozisyon için yorumum;

    1-Casemiro ikinci sarıdan atılmalıydı.
    2-Vidal'in kırmızısı doğru (kontra kesiyor)
    3-Ronaldo'nun golü ofsayt.

    Bayern'li kardeşlerimi tebrik ederim. Daha iyi oynadılar.
  • İlk maçın da adamı Marceloydu burda herkes 2 gol atınca Ronaldo övdü ama geçmişe bakarsanız maçın adamı Marcelo demiştim.

    Bu maçta da en öne çıkan isim net Marcelo oldu.

    2 Bayern maçında da maçın adamı olmak kolay değil. Dünyanın en iyi sol bekine sahip olduğumuz için şanslıyız.

    Ayrıca Lahm'ın ve Xabi'nin son ŞL maçı olması ayrı bir üzüntüydü.
  • casemiro nun 2 kere atılması lazımdı. vidal in kartı ağır karardı. ronaldonun 2.gol bariz ofsayt ki bu golden sonra oyun çözüldü. ama tüm bunları bi kenara bırakalım. son yıllarda almanlar ermenilere ve ppk ya çok destek verdi. o yüzden kaybetsinler. tamam ispanyollar da endülüslerden kalma islam yapıtlarını bile yok ettiler ama şuan için alman ve ingiliz takımlarını sevmiyorum
  • bu ispanya takımları daha ne kadar kollanacak bilmiyorum. önce barça şimdi real. kollanmadıkları zaman dortmund la bayern güle oynaya finale çıkıyor zaten.


    ronaldoya gelecek olursak gerçekten büyük golcü. dünyanın en iyisi. istediği kadar ofsaytta olsun o hakemin suçudur ronaldonun değil. neuer e 2 maçta 5 gol messi bile atamaz.
  • Bir bayern münih taraftarı olarak gerçekten çok üzüldüğüm bir maç oldu. Hakem tarafından birçok yanlış karar olmasının yanında yan hakemler resmen maçın önüne geçtiler. Ofsayt olmayan pozisyonlarda ofsayt çalıp, geri de bu hatayı affettirmek için ofsayt olan pozisyonlarda sustular.

    Ama maçın kırılma noktasını Ancelotti yaptığı iki değişiklikle belirledi. Zira bu maçta Ribery sakatlanması dışında en son alınması gereken kişiydi, tam onun tecrübe, hızlılık ve Alaba ile bindirmelerinin arttığı sırada Ribery oyundan alındı. Bunun yerine tamamen bitmiş Thiago veya ölmüş Vidal oyundan alınabilirdi(sanırım 65 dakika da Real kontra atağında orta sahaya doğru koştuğu pozisyonda 3.lig futbolcusu bitmişliğinde koşarak bunu belli etti). Bunun yanında bu da yetmezmiş gibi teknik direktör hayatının hatasını yaptı ve Xabi Alonso'yu oyundan aldı ve anında onun boşalan yerinden gol geldi. Zira Xabi Alonso orta sahanın gerisinde oyuncu yönetmede en iyi kişiydi. Bunun yanında onun Real tecrübesi oyuncuları yakından tanıması da sonuna kadar kullanabilecek bir tecrübeydi.




  • 6 sından 2 si için mi? Di maria nın verilmeyen penaltısını görmemek için kör olmanız lazım. Bildiğiniz körrr! Ayrıca Neymar 'ın kırmızı kart görmemeside cabası.



    Barcelonalı futbolculara verilmeyen kartlar var. Yere düşene(barcelonali olacak ama) penaltı vermeye meyilli satılmış hakem vardı. Psg li futbolcuların yerinde kim olsa panik yapar hata yapar.



    Camp Nou da barcelona forması giymiş hakemin karşısında kim olsa panik yapar hata yapar.



    Bayern in ikinci golü diye bir şey yok karşılaşmada. Ramos kendi kalesine attı anasını satayım. Haksız penaltılarla ve Ramosun kendi kalesine gol atması sayesinde Bayernliler maçta tutunabildi.



    Hakem kozuyla cakamayana hakem kozuyla caktilar. Olay bu. İlk maçta Vidal yerine Robben penaltıyı atsa(penaltı da penaltı değil) yarı finale Bayern çıkacaktı "HAKEM SAHESİNDE".

    OK BYE BYE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Real, juve'yi hakemle bile yenemez. Rahat olun. Adalet yerini bulur. Beleşçi ronaldo ve kralın çocukları evlerine geri döner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcelonalı arkadaşlar bu maçı bırakıp bugünkü juve maçındaki hakemin kendi lehlerine hata yapması için dua etmeliler malum hakem sizin tarafınızda olmayınca bi takımdan 4 diğerinden 3 yiyorsunuz
  • barça yine efsane bir geri dönüş yapamzsa juve bu sene şampiyon olur bence. adamlar sonuna kadar hakediyor hem ligde hem şl de müthiş oynuyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 19 Nisan 2017; 11:41:15 >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en iyi sol beki dün akşam harika oynadı.
  • hakemin hatasını reale ve ronaldoya atanları anlamıyorum ronaldo gol attıkça ya penaltı şov diyorsunuz yada ofsayt barça her maçını hakem hatasızmı kazanıyor resmen çekemiyorsunuz ve reali gömdükçe gömüyorsunuz ronaldonun kariyeri yaptıkları ortadadır messininkide birisi 3 farklı takımda (manu-portekiz-real) başarılar yakalamış kupalar kazanmış bir futbolcu messi sadece barcelonada başarı yakalamış arjantin milli takımı gibi dünyanın en pahalı forvet hattı olan milli takımda sönük kalmış birisi. messi kötü demiyorum ama şu maçtan sonra gelip hala messi ronaldo kıyaslaması yapmayın size göre messi daha iyidir ama reallilerin umrunda değil görünen köy klavuz istemez messi daha iyiyse ligde şampiyon yapsın juveyi elesin cl kazandırsın bizi yanıltsın.
  • hem barça hem real ikisinede büyük kıyak geçildi şampiyonlar liginde. Bu kadar taraflı da olunmaz ki
  • Çok ikiyüzlü insan var forumda. Eğer ilk maçta penaltıdan 2.yi yeseydik maçı çeviremeseydik burda da haksız ilk penaltıyı yiyerek turu verseydik zaten Bayern hak etti hakemin kararlarına niye ağlıyorsunuz kralın çocukları, soytarılar denilecekti bize. Hakem zaten her zaman sizin lehinize hata yapıyordu ağlamayın şimdi diyecektiniz. Yani bizim lehimize hakem hatası olunca en kötüsü biz oluyoruz rakibin lehine hata yapınca da yine en kötüsü biz oluyoruz.

    Sizin objektif yorumlarınız bu galiba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Arjen Robben: Bu galibiyet, tabi galibiyet denilirse, Real Madrid için büyük bir utanç kaynağı olmalı. Bu akşam yaşananlar tam bir trajediydi.

    onunda penaltı pozisyonunda kendini yere atması utanç vericiydi
  • Ronaldo, maçın ardından İspanyol televizyonuna yaptığı açıklamada, Alman temsilcisine karşı çok iyi oynamazlarsa gol yiyebilecekleri bilinciyle çıktıklarını söyledi. Bayern'in mükemmel bir takım olduğunu gösterdiğini belirten Ronaldo, "Ama Madrid her zaman Madrid. İlk yarı bir veya iki gol atabilirdik, aynı şekilde ikinci yarı da. Madrid zorlanarak kazanmaya alışık. Madrid hiç şüphe yok ki daha iyiydi. Bayern gibi bir takıma iki maçta 6 gol atmak kolay değil. Tura layıktık. Haklı bir kazananız." diye konuştu.

    Portekizli yıldız oyuncuya, ilk golü attıkları 76. dakikaya kadar girdiği bazı pozisyonları değerlendirememesinden dolayı Bernabeu'daki bazı taraftarlarca ıslıklanmasıyla ilgili düşünceleri soruldu.
    Bu soru üzerine Ronaldo, "Adımı bir sokağa vermelerini mi istiyorum? Asla. Sadece beni ıslıklamasınlar. Her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Olumlu olanlarda bu maçtan ayrılıyorum. Takım iyiydi, iyi oynadı ve elbette ki gollerden dolayı memnunum." yanıtını verdi.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi herkes Ronaldo'nun artık yaşlandığını ve çok kötü bir sezon geçirdiğini söylüyor.Evet bende bu sezon pek fazla beğenmiyorum.Ancak onun kilit maçlarda hep öne çıktığını ve en önemlisi sakatlık , Avrupa Şampiyonası vs çok sıkıntılı bir yaz dönemi geçirdiğini unutmamak lazım.Bu sezon bende dahil pek fazla kişi Ronaldo'yu performans olarak yeterli bulmasakta toplamda 38 maçta 31 gol 12 asistlik bir performans sergilemiş.




  • bizim taraftarimiz her zaman boyledir, cok fazla yildiz oyuncu ve basari gormeye alisik olundugundan en ufak hataya tahammul etmezler. ama ronaldo ayri bir oyuncu, rm icin 400. golune az kaldi. RM tarihinin en katki vermis 3-5 oyuncusundan biridir, biraz daha toleransli olunmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15391540154115421543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.