Şimdi Ara

Real debrid ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aylık real debrid üyeliği aldım.
    Normal sıradan siteye girip dosyayı indirmeye kalksam dosya mevcut. Sıradan kullanıcı gibi indireceğim. Ama linki kopyalayıp real debrid deki kutucuğa linki yapıştırışp dönüştür diyorum ama nafile! Aşağıdaki gibi bir uyarı çıkıyor.

1 değil 2 değil, boyna aynı dert. Ne anladım ben bu işten..
    Allah aşkına bilen biri varsa kurtarsın beni şu dertten.

Real debrid ile ilgili bir soru

• R-a-p-i-d-s-h-a-r-e linklerinde sorun yok ama uploaded.to premium kullanıcılarına günlük 10 gb kota koyduğu için realdebrid'in sunucularındaki premium hesaplarının kotası erkenden bitiyordur bu yüzden r-a-p-i-d yada netload gibi linkleri deneyin.
  • Bu herifler bize satıyor ama hizmet veremiyor mu yani?
    Nası işmiş bu arkadaş..

Yinede eyvallah kardeşim. Burada mala bağladım kazık yedik diye :)
  • Bu tür siteler örneğin benim gibi sadece r-a-p-i-d-s-h-a-r-e,netload vs... kullanan birisiysen işini çok iyi görür ama oron,uploaded.to gibi siteler açısından hizmet bekleme çünkü bu tür sitelerde günlük kota olduğu için debrid sitelerinde yapacağı bir şey yok kota çok az olduğu için sorunsuz hizmet vermesi çok zor.Ben hiç realdebrid kullanmadım şu anda aldebrid kullanıyorum ve onda dahi çalışan uploaded.to linki işe yaramıyor Hoster unsupported or under maintenance yazısı çıkıyor.
  • bende sadece realdebridin torrentini merak ediyorum.nasıl çalısıyormu?alldebrid de torret kotası 40 gb ce live torrent anca 1 tane olabiliyor,oda zaten inmiyor .en iyi **** ve netload çalısıyor.realdebridde torrent durumu nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.