Şimdi Ara

Re-Public! of Fenerbahçe -2- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
11.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Erwin

Vallahi 40-50 milyar olayı benimde sinir olduğum bir şey o yüzden buna cevap yazmak istemiyorum.

Kızmakla olmuyor bu işler.. Hoobastank'ın yazdıklarını desdekleyip. Bak işte FB sırtını devlete yaslamışı kabul edeceksin. Sonra senin takımın hala bunu yapmaya devam ediyor diyince ben zaten buna kızıyorum diyeceksin.

quote:

Seyrantepe projesinde biz stada tek kuruş harcamıycaz.Arena yapacak stadı ve 7-12 yıl gelirlerin %80 ine yakınıı alıp işletip bu süre sonunda tamamen bize teslim edecek.En azından son gelişmeler böyle.Ben peşkeş denmesine kızıyorum çünkü bizim böyle bir isteiğimiz olmadı.Dediğim gibi hepsi Sarıgül'ün projesiydi ve mecbur kalıp kabul ettik.Ayrıca Seyrantepe'de konut yapmak için(yaptırmak için değil) uğraştık ancak bu oraya 10000 konut yapılacaksa 2500-3000 tanesimi ne bizim olacak.Zaten Riva projesi yolda.Ordan çok büyük gelir bekleniyor.

Peki Hocam Mustafa Sarıgül kimdir. Ne hakla o araziyi GS'a verebiliyor. Her isteyen devlet memuru her istediği kuruma/kişiye bir devlet arazisini gösterip gel burda bu işi yap diyebiliyor mu?

Mecbur kalmanıza gelirse. İşte bu çok komik. Ben zengin olmaya mecbur bırakıldım gibi bir şey..

Borç olmuş 100 M$ civarı. Sonra GS'lı biri tarafından bakın bu proje sizi kurtaracak deniyor. Sende yok ben istemen ama yan cebime koy. Daha sonra bir ihale yapılıyor. Ama nasıl olduğu belli değil. İşin ilginç tarafı ihaleye kimler katıldı şartları nasıldı bilmiyorum ama o ihaleyi
    100 M$ borcu olan GS alıyor. Belli ki o ihalede ki miktar GS'ın çok rahatça ödeyebileceği bir miktar.
    Hocam adını sen koy. Nedir bu olay.

Sen yap milyonlarca borcu ondan sonra devlet gelsin bir nevi borçlarını ödesin. O borçlarınızı ödemek için gidin arazimi satacaksınız başka bir şeyler mi yapacaksınız ne yaparsanız yapın..

Son olarak yazdıklarımı bu topiği bağlarsak.
    GS hala vergi kaçırıp, bu borçlarının affedilmesiyle devlete sırtını dayamıyor mu?
    Seyrantepe projesi ile de iyice sırtını yaslamaya çalışmıyor mu?

Yok ama devleti sömüren onunla içiçe olan ve bu yüzden kendini Cumhuriyet gibi gören FB'dir değil mi hoobastank ve diğer GS'lı arkadaşlar.

brand_izmir
    Hala GS 'a verilirse arazi ne çıkar diyorsun. Verilsin ama öyle komik meblağlara değil gerçek fiyatına. (Tabi bu fiyata GS orayı alabilir mi bilmem)
    Bemin kızdığım tarafa bu. Burada GS'ı kurtarma operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Kurtarcaksanız kendi kendinizi kurtarın. GS söylendiğine göre en fazla mülkü olan kulupmüş. Satın oraları ödeyin borcunuzu.
    Ama yok onlar kalsın devlet kurtarsın bizi..

• senin yazılarını okumuyoruz arkadaşım boşuna gevezelik yapma!!!
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ...

quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

* Şu yukardaki yazıyı adam akıllı okuyan bir Allah'ın kulu var mı merak ediyorum. Özellikle Fenerbahçeliler içinden .... Doğru düzgün yazıyı okumadan bana cevap yazmayın ok ?
    Hoobastank
  • Hoobastank bugüne kadar bizimkileri okumuşta ne olmuş?

Devlet tarafından bir kulüp izbe olmaktan kurtarılıyor..
    cdemir hocam 100 milyon dolar değil GS'ın borcu..Sadece bir bankaya 60 milyon dolar borcu var..9 bankaya borcu oldugunu da biliyoruz..8 bankanın toplam borcu 40 milyon dolar olamaz..GS'ın bütcesinde benim bildiğim (ve emin oldugum) bu 60 milyon dolarlık borc banka kredileri altında gözükmüyor biLe..Ve bu borc 9 aydır tahsil edilemiyor..

GS sadece devleti değil , neredeyse tüm özel kurumları dolandırmış..

Seyrantepe'ye peşkeş demiyeceğiz de ne diyeceğiz..10 milyonluk eti , bin liraya GS'a verdiler..Normalde GS'ın o araziye "hela" dikecek parası bile yok..Alacaklarına temlik koyulmuş...REzalet içerisinde..

MEsut YILMAZ , Mehmet AGAR , Mustafa SArıgül , Ateş ÜNAL ERZEn daha bu adamlar ne yapabilir?

Futbolcusu terbiyesizlik yapıyor , ceza kesemiyor çünkü futbolcusu kulüpten alacaklı :) cezayı kesse bile onu ancak futbolcunun alacagından indiriyor..Böyle komik birşey olabilir mi? Böyle kulüp mü idare edilir?
    F.Bahçe'nin cumhuriyet kelimesi ile anılmasını tabi ki hazmedemezler..bunların bırakın monarşiyle , demokrasiyle , oligarşi ile yönetim prensiblerine karşı olduklarına..bunlar yönetilmiyor ki , yönetilebilenlere "güzel"desinler..

Özhan CANAYDIN'ı bizim apartmana yönetici seçmem ben aha bunlar mart kongresinde bir daha başkan yapacaklar..Allah eksik etmesin adam hiç gitmesin de , kardeşim devlet emzik vermeyi bıraksın..Bakalım GS kendi halinde yaakta durabiliyor mu? Devletin yetkili kurumları bir gitsinler bunların dükkanlarına...Belgelerini bir incelesinler ya..Bütçeleri yalan , alacak kalemleri yalan , kısa vadeli borçlar yalan , uzan vadeli borçlar yalan, temlikler yalan..yalan da yalan

sonra vay efendim niye republic..Devlet işini tam yapsa siz "public"de olamayacaksınız ya neyseee

• FB li arkadaşlar, ben bi ara topic açmıştım bu hooştabak kişisine cvp yazmayın diye. Bakın yazdıgımız hiç bir şeye kendisi cevap vermiyor ama bizim cvp vermemizi bekliyor hep. Yani cevap verecek bişeyi yok. Hep aynı şeyleri yapıyor. Siz de boşu boşuna kendinizi kasıyorsunuz. Bakın bakalım yazdıklarına karsılık söyldiklerinizin hangisine adam gibi cevap verebilmiş.
    O YÜZDEN KASMAYN, KAALE ABİLE ALMAYIN BU TİP ADAMLARI.
    (birazdan sınava gidecegim. yarın görüşmek üzere)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Vallahi 40-50 milyar olayı benimde sinir olduğum bir şey o yüzden buna cevap yazmak istemiyorum.

Kızmakla olmuyor bu işler.. Hoobastank'ın yazdıklarını desdekleyip. Bak işte FB sırtını devlete yaslamışı kabul edeceksin. Sonra senin takımın hala bunu yapmaya devam ediyor diyince ben zaten buna kızıyorum diyeceksin.

quote:

Seyrantepe projesinde biz stada tek kuruş harcamıycaz.Arena yapacak stadı ve 7-12 yıl gelirlerin %80 ine yakınıı alıp işletip bu süre sonunda tamamen bize teslim edecek.En azından son gelişmeler böyle.Ben peşkeş denmesine kızıyorum çünkü bizim böyle bir isteiğimiz olmadı.Dediğim gibi hepsi Sarıgül'ün projesiydi ve mecbur kalıp kabul ettik.Ayrıca Seyrantepe'de konut yapmak için(yaptırmak için değil) uğraştık ancak bu oraya 10000 konut yapılacaksa 2500-3000 tanesimi ne bizim olacak.Zaten Riva projesi yolda.Ordan çok büyük gelir bekleniyor.

Peki Hocam Mustafa Sarıgül kimdir. Ne hakla o araziyi GS'a verebiliyor. Her isteyen devlet memuru her istediği kuruma/kişiye bir devlet arazisini gösterip gel burda bu işi yap diyebiliyor mu?

Mecbur kalmanıza gelirse. İşte bu çok komik. Ben zengin olmaya mecbur bırakıldım gibi bir şey..

Borç olmuş 100 M$ civarı. Sonra GS'lı biri tarafından bakın bu proje sizi kurtaracak deniyor. Sende yok ben istemen ama yan cebime koy. Daha sonra bir ihale yapılıyor. Ama nasıl olduğu belli değil. İşin ilginç tarafı ihaleye kimler katıldı şartları nasıldı bilmiyorum ama o ihaleyi
    100 M$ borcu olan GS alıyor. Belli ki o ihalede ki miktar GS'ın çok rahatça ödeyebileceği bir miktar.
    Hocam adını sen koy. Nedir bu olay.

Sen yap milyonlarca borcu ondan sonra devlet gelsin bir nevi borçlarını ödesin. O borçlarınızı ödemek için gidin arazimi satacaksınız başka bir şeyler mi yapacaksınız ne yaparsanız yapın..

Son olarak yazdıklarımı bu topiği bağlarsak.
    GS hala vergi kaçırıp, bu borçlarının affedilmesiyle devlete sırtını dayamıyor mu?
    Seyrantepe projesi ile de iyice sırtını yaslamaya çalışmıyor mu?

Yok ama devleti sömüren onunla içiçe olan ve bu yüzden kendini Cumhuriyet gibi gören FB'dir değil mi hoobastank ve diğer GS'lı arkadaşlar.

brand_izmir
    Hala GS 'a verilirse arazi ne çıkar diyorsun. Verilsin ama öyle komik meblağlara değil gerçek fiyatına. (Tabi bu fiyata GS orayı alabilir mi bilmem)
    Bemin kızdığım tarafa bu. Burada GS'ı kurtarma operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Kurtarcaksanız kendi kendinizi kurtarın. GS söylendiğine göre en fazla mülkü olan kulupmüş. Satın oraları ödeyin borcunuzu.
    Ama yok onlar kalsın devlet kurtarsın bizi..

Aynı lafları ısıtıp tekrar tekrar yazıyorsun.Yukarda açıklamışım Syrantepe mevzusunu halen Sarıgül kimdir diyorsun.Sarıgül o dönem Şişli belediye başkanıydı.Eski Ali Sami Yen in yerine Otopark yapıp arsanın gelirini zaten çıkaracaktı.Biz bunu reddettik dedim buda doğrudur.Ayrıca ihale R.Tayyip Erdoğan döneminde oldu.Kalkıpta hala Mesut Yılmaz veya benzerleri telaffuz etmen komik kaçmış.

Peki içinizde yok mu bir babayiğit şu Kenan Evren Lisesi mevzusunu açıklayacak.Ne zaman dile getirsem işi dönüğ dolaştırıp Seyrantepe'ye getiriyosunuz.Açıklayın bakalım orasının ne olduğunu ne yapılacağını

KENAN EVREN LİSESİ PEŞKEŞ ÇEKİLEMEZ...

Fenerbahçe Stadı yanında bulunan tarihi bir eser niteliğinde olan Kenan Evren Lisesi üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından oynanan oyunlarda son aşamaya gelinmiş durumdadır.
    Öyle ki ilk aşamada,İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bu okula karşılık İstanbul’un başka semtlerinde 3 tane okul yapma sözü verilmiştir.Daha sonra lise olarak gözüken bu yerin ticaret ve iş merkezi imarı alması için çalışmalar başlatılmış ve son aşamaya gelinmiştir.

Buradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yetkililere ve sorumlulara sesleniyoruz,

1-Kenan Evren lisesi milyonlarca dolar değer taşıyan bir yerde bulunmaktadır.

2-Kenan Evren lisesi halkın malıdır.Burada yıllardır hizmet veren bir eğitim kurumu bulunmaktadır.Kimse halkın malını ,başka kişi ve kurumların çıkarı uğruna oldu bittiye getirip peşkeş çekemez.

3-Kenan Evren Lisesi tarihi eser niteliği taşımakta olup Koruma Kurulunun izni olmadan buradan ne çivi sökülebilir ne de çivi çakılabilir. Aksi durumda davranan Ağır Ceza mahkemelerinde yargılanır.

4-Bu bölgede bulunan Şükrü Saraçoğlu stadı yüzünden bölgedeki trafik felç olmaktadır.Bir de buraya ticaret ve iş merkezi olması durumunda buranın durumunun ne olacağı konusunda bir şey söylemeye gerek yoktur.Böyle bir planlama davalık olacaktır ve burada görev Mimarlar Odasına düşecektir.

5-Kenan Evren lisesinde ticaret ve iş merkezi yapılamaz buranın imarı yoktur lise alanıdır. Belediyeler izin vermez. iş merkezi ve ticaret merkezi imarı izni verecek Belediye Ağır Cezalıktır.

6-Bu liseyi kaldırıp 3 tane lise yaparım diyen Fener yönetimi bu liseleri gebzede,başıbüyükte ve sultanbeylide mi yapacak? Milyonlarca dolar değerindeki bir arsanın karşılığı bunlar olamaz.

Evet.Birazda Seyrantepe'den başka şeyleri konuşalım.Peşkeş peşkeş diyip duruyodunuz alın size peşkeş

• Hocam sen ne diyorsun ne Mesut Yılmaz'ı ben ne zaman Mesut Yılmaz demişim.
    Mustafa Sarıgül'de kim derken şahsı ile ilgili bilgi istmedim senden. O kim oluyormuşta. GS'a gidip gel buraya bunları yap diyormuş.

Kenan Evren Lisesinin kendisi değil Lisenin Tiyatrosu Tarihi eser kapsamındaymış. Eğer kapsamdan çıkarılmazsa, proje değişikliği yapılarak müze yapılacakmış.

quote:

Kültür varlığı çıktı
    SARI - Lacivertli ekibin, Kenan Evren Lisesi üzerinde dev bir alış veriş merkezi ve spor salonları kurma düşüncesi sekteye uğradı. Belgelerde Süreyya Paşa tarafından yaptırılan ve lise içinde tiyatro olarak kullanılan bölümün Zehra Hanım Pavyonu olarak geçtiği ortaya çıktı. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, üçüncü dereceden kültür varlığı olarak kabul edilen bu bölümün yıkımına izin vermedi.

Yeni başvuru yapıldı
    YÖNETİM, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne başvurarak, Zehra Hanım Pavyonu'nun tarihi eser konumundan çıkartılmasını istedi. Kurul, bu konudaki kararı gözden geçirme sözü verdi. Fenerbahçe, binanın tarihi eser konumundan çıkarılmaması halinde projede değişikliğe gidecek. Söz konusu pavyon müze olarak kullanılmak koşuluyla alış veriş merkezi hayata geçirilecek.

http://www.milliyet.com.tr/2003/09/09/spor/spo02.html

Seyrantepe'nin eski ihale bedeli 72 trilyon'muş bu değerin de Maliye bakanı arttırılacağını söylemiş.http://www.sabah.com.tr/2005/04/26/spo95.html

quote:

sözlerini şöyle noktalıyor: 'Galatasaray'ın şu anki gelirleri 30 milyon dolar. Futbol takımının da gideri yaklaşık aynı rakamlarda. Galatasaray, yanlış halka arz nedeniyle her yıl 5 milyon dolara yakın bir geliri temettü olarak dağıtıyor. AIG'ye de 5 milyon dolar gidiyordu, anlaşmayı iptal edip bu parayı kurtardık ama eldeki bu rakamlarla hem kulübü çevirmek hem de 140 milyon doları bulan borçları ödemek imkansız. Seyrantepe projesinden yaklaşık 150 milyon dolar kazanacağız. Bu da milat demek.'

72 küsür trilyon vereceksin bu parayı ödeyip üstüne 150 M$ kar edeceksin. Sonrada Kenan Evren lisesi peşkeş diyeceksin.
    72 tirilyon GS'a göre ayarlanmış fiyat. Gerçek değeri nedir acaba..

Ben üç aşağı beş yukarı rakamlar verdim. Sende Kenan Evren Lisesinin FB'ye olan getirisini bul getir ve aradaki farka bakıp o zaman konuşmaya devam edelim..

Gerçekten ben de Kenan Evren Lisesinin arsa değerini ve FB'ye bu projenin getirisini merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 28 Eylül 2005, 13:47:49 >

• Kenan Onuk u seninle hatırlamak istemiyorum lütfen o resmi değiştir.
  • 16
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

senin yazılarını okumuyoruz arkadaşım boşuna gevezelik yapma!!!
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ...

quote:

* Şu yukardaki yazıyı adam akıllı okuyan bir Allah'ın kulu var mı merak ediyorum. Özellikle Fenerbahçeliler içinden .... Doğru düzgün yazıyı okumadan bana cevap yazmayın ok ?
    Hoobastank

Kendi adına konuş nokta

TÜRKİYE CUMHURİYETİ
  • "Fenerbahçelilerin kendilerini cumhuriyet içinde cumhuriyet olarak görmeleri ve diğerlerinden ayrı tutmaya çabalamaları ise, zoraki bir çabadan ziyade, kendilerini her zaman siyasi iktidar ile içiçe görmelerinden kaynaklanan doğal bir reflekstir aslında."

Re-Public! of Fenerbahçe (2. Bölüm)

burakın şu işi yaw..
  • Milletvekilleri diyorki Sayın Başbakan’ım, yakında bir grup milletvekili ile kanun teklifi vereceğiz. Şimdiden haberdar edelim. FB’nin maçlarında basketbol ve voleybol kurallarının geçerli olduğunu kanun hükmüne bağlayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 6 Ekim 2005, 9:27:11 >
  • Ya bu fenerbahçe cumhuriyeti lafının orjini

Fenerbahçe Cumhuriyeti
    ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
    yoktur,insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu
    ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp,
    mezarlık olur.Fenerbahçe büyüklüğü ne Şampiyonluk
    Büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür. Onun Büyüklüğü
    başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.
    Gazeteci
    İslam ÇUPİ

Bu İslam Cupinin yazısı olsa gerek yazı tamamen komik unsurlar taşıyor,kötü amaçla yazıldığı düşünmek zor .

Aslında Cumhuriyet kavramının bir ticari markaya rant için peşkeş çekilmesi ,olayın boyutunun göstergesidir.
    Hayatla pek tanışmamış (teen -age) cumhuriyet kavramını hafife alabilecek insanı kolayca cezbeden bu yol spor için kullanılabilecek en kirli yollardan biridir.

Fener bahçe kimliğini Türkiye Cumhuriyeti kimliğinin üzerinde tutma çabası ard niyetli olan kişiler için çok farklı yerlere yorulabilir.

Ayrıca Cumhuriyet gibi bir kavramın içini boşaltmak bu kadar ucuz bir pazarlama ürünü olamaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 6 Ekim 2005, 9:51:38 >

• harika bi yazi ellerine saglik hoobastank
  • quote:

Memur maaşı 11 lirayı bulurken FB nasıl masum(!) bir kanunla 1 Türk Lirasına Stad satın aldı merak ediyor musunuz okuyun o zaman

20-Kuruluşun özelleştirme gelirlerinin 167.660.896.000 TL ($ 2.200.982) lik kısmını tesis ve varlık satış gelirleri oluşturmaktadır.
    21-Kuruluşun DMO'ne ait yüzde 0,355 oranındaki hissesi YPK'nun 26.4.1993 tarih ve Özelleştirme-91/5 sayılı Kararı ile Özelleştirme kapsamına alınmıştır.
    22-Kuruluşun özelleştirme gelirlerinin tamamını varlık satışından elde edilen gelirler oluşturmaktadır.
    23-Kuruluşun özelleştirme gelirlerinin 3.783.000.000 TL ($ 89.834) kısmının tesis ve varlık satış gelirleri oluşturmaktadır.
    24- Kuruluş YPK'nun 26.1.19944 tarih ve Özelleştirme-94/2 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsamından çıkarılmıştır.
    25-Kuruluş ÖYK'nun 30.12.1994 tarih ve 94/16 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsamına ve programına alınarak aynı Karar ile kurulacak olan Kardemir A.Ş.'yi temsil eden Kardemir A.Ş. Müteşebbis heyetine 1 TL bedelle satılmıştır.
    26-Kuruluş ÖYK'nun 30.8.1997 tarih ve 97/34 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsamından çıkarılmıştır.
    27-AEG-ETİ Elk. End. A.Ş.'nin TEK'na ait yüzde 47,853 oranındaki hissesinin EİYKK'nun 18.12.1985 tarih ve 85/32 sayılı Kararı ile TKKOİ'ne devri kararlaştırılmış, ancak fiilen yüzde 20 oranındaki hissenin devri gerçekleştirilmiştir.

Geçmişteki bir özelleştirme...Ben Fenerbahçenin parmagı war diye düşünüyorum peşkeş çekilmiş koskoca Kardemir Demir Çelik fabrikası..Kesin Fenere dir..@hoob bi araştır bence burnuma Fenerbahçe kokusu geliyor

• Ya bu konuya baktımda bilende konuşuyor bilmeyende.. Bilmiyorsan Susacaksın.!!!

Hoobastank Sen kimin yanındasın Gs 'nin mi.? O zaman Alcatraz Şirketini Araştır Gs ' nin İç yüzünü görürsün...

Neden Bunlar Gündeme Çıkmıyor acaba.? Hangi Devletin anlaşması var ki bunlar su yüzüne çıkmıyor ve çıkartılmıyor.!!!

Diyorlar ki Aziz Yıldırım Mafya falan filan.. Kim tarafından KAnıtlanmış bu.. Adamın bir şuçu var mı.? Fenerbahce.org ' a gir Aziz Yıldırımın Mesleğine Bak.. Mütait. Adamın Ne kadar Mülkü var.. Çoğunun Gelirini Kulube Ve Fenerium ' a Veriyor ki Fenerium 'da Kulup Satışlarını takip ediyor.

Lütfen bu konularda daha ayrıntılı bakın... Duyup gördüklerinize değil Gerçekği Kanıtlanmış Şeylere İnanın...

Bana Diyeceksin Sen Kimsin Veya Bu ALCATRAZ ' a nerden biliyorsun veya güveniyorsun... Ben bir Muhasebeciyim. Alcatraz Şirketinde 5 arkadaş çalışıyorduk ama Ben Bir Fenerli Olarak İç Yüzünü Görünce MEcbur Olarak Çıktım.. Sen Olsan Ne yapardın.?

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

quote:

Memur maaşı 11 lirayı bulurken FB nasıl masum(!) bir kanunla 1 Türk Lirasına Stad satın aldı merak ediyor musunuz okuyun o zaman

25-Kuruluş ÖYK'nun 30.12.1994 tarih ve 94/16 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsamına ve programına alınarak aynı Karar ile kurulacak olan Kardemir A.Ş.'yi temsil eden Kardemir A.Ş. Müteşebbis heyetine 1 TL bedelle satılmıştır.

Geçmişteki bir özelleştirme...Ben Fenerbahçenin parmagı war diye düşünüyorum peşkeş çekilmiş koskoca Kardemir Demir Çelik fabrikası..Kesin Fenere dir..@hoob bi araştır bence burnuma Fenerbahçe kokusu geliyor
    Kardemir her sene zar üstüne zarar ederken ve üstelik ağır sanayiye yatırım olarak yapılmış geniş çaplı bir fabrika olduğu için -böyle bir yatırımı normalde ancak ciddi paralara satın alabirlisiniz- kimse özelleştirme için teklif vermedi. Fabrika kaderine terk ediliyordu ki yörenin gelir kayanağı olduğu için tepki aldı ve emekçiye sembolik bir ücret olan 1 TL'ye satıldı.

Buradaki durum ile sizin stadın durumu bir değil. Eğer devlet sporun gelişimi için kulüplere yardım yapacaksa herkese yapmalı yapmıyorsa ve sadece özel bir kanunla birine yapıyorsa ortada bir sıkıntı var demektir. Kulüp içindeki ciddi muhalefete rağmen Galatasaray ciddi bir bedel ödeyerek -Mecidiyeköy'deki stad alanının arazisi- yeni stadını yaptırabiliyor. TOKİ, artı yüklenici firma ve AliSamiYen'i alan firma dahil herkes bu işten para kazandığına göre sonuçta bir bedel öderek yapılan bir alışveriş var ortada. Sizin stadın hikayesinde siz ne bedel ödediniz?

Artislik yapmadan önce hangi ithamla yargılandığınızı bilin de öyle yazın buralara...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.