Şimdi Ara

Re:Creators 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KONUSU

İnsanlar çağlar boyunca bir sürü hikayeler oluşturdu ve anlattı. Bu hikayeler bize öfke, mutluluk, üzüntü, aşk gibi birçok duyguyu tattırdı. Bunlar aslında karakterlerin hissettiği duygular değildi. Bunlar bizim hissettiğimiz duygulardı. Belki de hikayelerdeki karakterler daha farklı duygular hissediyordu. Ve onlar bizleri kendilerinin oluşmasını sağlayan tanrısal varlıklar olarak görüyorlardı. İçlerinden bazıları ise bu tanrısal varlıkları cezalandırmak istiyordu. Bunun sonucunda dünya büyük bir değişim geçirecekti.

Teme wa korosu

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 13 Nisan 2017; 16:13:15 >

• İzleyen varsa bana pm'den ulaşsın birşey sorucam

Bu arada openingi efsanedir

• Güzel anime orjinal konusu sağlam karakterleri ve efsane openingi var. Attack on titan ile boku no hero academia nın gölgesinde kaldı gibi biraz. Anime hakkında soruları alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Güzel anime orjinal konusu sağlam karakterleri ve efsane openingi var. Attack on titan ile boku no hero academia nın gölgesinde kaldı gibi biraz. Anime hakkında soruları alabilirim

5.bölüme kadar izleyip askıya aldım

Ana karakterin bu durgunluğu,nasıl desem tırsak gibi bi davranışı var

Ezik kişiliği biraz olsun azalıyor mu,ayrıca beyaz saçlı kızı zaten merak ediyorum
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Ana karakter hala aynı sinir bozucu, şimdilik önemli bir rolü yok ama son birkaç bölümdür önemli olmaya başladı gibi.
    Beyaz saçlı kız derken meteora mı asker kıyafetli olan mı?
  • ikideli13 kullanıcısına yanıt
    Evet

Onu çok merak etmeme rağmen ana karakter...

Ya dostum sen anladın benim demek istediğimi

Ana karakterin mızmızlığı çok göze batmıyorsa devam edeyim,2017 serilerini gerçekten beğendim dolu dolu geçti
    Ana karakteri boşver sen devam et konuya fazla etkisi yok.
    Aynen 2017 de bir sürü güzel seri çıktı ama ben çoğunun bitmesini bekliyorum öyle izleyeceğim. ReCreators diğerlerinden daha heyecanlı gözükmüştü o yüzden onu güncel takip ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the police 2 türkçe yama 2019
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet paketime kıyıp 2 bölüm indirdim. Şuan için beğendiğim noktalar openingi ve savaş müzikleri oldu. Bir de üstteki arkadaşların da dediği gibi ana karakterimiz bayağı saf görünüyor, saf değil de masum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Ooooo efsane geri dönmüş

Bağlattır şu internetini yeter be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 18 Haziran 2017; 2:2:54 >
    Ben bağlatıyorum ama onlar bağlamıyor en kötü taşınabilir modem alicam akkli falan ama anime izlerim hiç yoktan iyidir. Yakında buralardayım

Geçen bi baktım serinin bölümü 22 olmuş

12-13 falan bekliyorduk sonuçta,vay halimize ya

Buna halen gelemedim bu arada Tsuki ga Kirei diye romantizm serisine başladım patlamayız umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 25 Haziran 2017; 1:53:9 >
    Ben şikayetçi değilim 12 bölüm az gelirdi böyle animeye ama tadında bıraksınlar 22de bitsin konu
    Adamlar opening konusunda aşırı sağlam 2.openingde çok güzel

Bu arada ana karakterde beklentiyi tutmamak gerekliymiş hak verdim ona sanırım son zamanlarda rol ayrılıcak,ben 5.bölümde ara vermiştim tüm aksiyon 6.bölümde başlıyormuş

13.bölümü falan izlemedim biraz biriktirsem kötü olmaz 12.bölümde ara verdim şuan için gerçekten çok güzel gidiyor,sanırım seriyi benim gibi başlayıp bırakan çok kişi oldu 6.bölümde açılana kadar öh dedirtti

13. bölüm meteora'nın anlatımından recap. Çok komikti karakterleri yorumlaması yapımcılara laf atması falan bir an gintamaya döndü ha bir de keşke endingin tamamını söyleseydi güzel olurdu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.