Bildirim
rds yarbay olmuş (3. sayfa)
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
HASHUS1099 -
quote:
Orijinalden alıntı: Zücvettin
son adminlik başvurumdan 2 gün sonra adminlikten çıkarılması biraz garip kadroda bana yer açtılar heralde. bugün yarın admin olurum artık
zücü sensin demek :)
-
adminken konularda bir artizlikler bi tavırlar yapmayı biliyordu. şimdi konuya bekliyoruz kendisini artık bizden bir farkı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
adminken konularda bir artizlikler bi tavırlar yapmayı biliyordu. şimdi konuya bekliyoruz kendisini artık bizden bir farkı yok.
Biraz geriden geliyorsun sanırım -
quote:
adminken konularda bir artizlikler bi tavırlar yapmayı biliyordu. şimdi konuya bekliyoruz kendisini artık bizden bir farkı yok.
kalkan v2.0
rds ye artiz diyenler var.
dipnot:adam şuan root admin. -
Oh be hærun ban yemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
@ rds kim lan,
Her konuya aynı tipten mesaj yazanlar o kadar göze batmıyor ama sen göze batıyorsun. Niye acaba? Bu tarz mesajların çok dikkatimi çekmeye başladı, tabii dolayısıyla şüphelendim, sen 4binbeşyüz küsur mesajı da böyle mi kastın?
Edit akbayram: dört bin dokuz yüz bilmem kaç küsurmuş ve sayısı günden güne artıyor efendim kestiremiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 23 Nisan 2012; 6:56:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
quote:
kalkan v2.0
rds ye artiz diyenler var.
quote:
Orijinalden alıntı: İrfan
quote:
Biraz geriden geliyorsun sanırım
dipnot:adam şuan root admin.
ben yanmışım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherPlanet
Oh be hærun ban yemiş
Aha benim gibi düşünen biri daha.
Konuda hærunun altında ki bölüm uzaklaştırmasını görünce; "Oh be!"demiştim."Konu bir işe yaramış." -
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
@ rds kim lan,
Bilmem,
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X