Şimdi Ara

RDR2 Key kullanımı hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz oyun çok yeni ve fiyatları baya uçuk. Ben de bunu tr den değil de yurt dışından satın almak istiyorum.
    P1 - P2 de yapmak pek bana göre değil.

Tr'de 400 - 450 - 500 tl civarlarında fiyatlar.
    Amazondan yada yurt dışı kaynaklardan alırsak bu fiyat 350'lere kadar geriliyor global versiyonda.

G2A'da bir teklif gördüm Red Dead Redemption 2 XBOX LIVE Key XBOX ONE UNITED STATES başlıklı.
    Ama açıklamasında Can't be activated in Turkey yazıyor.
    Fiyatı da çok iyi 287.44 TRY
    Linki de burada;

Şimdi ben bu oyunu alıp aktifleştirebilir miyim?
    Böyle birşey mümkün mü?

• bana arkadaşım almanyadan euro ile aldı kodunu gönderdi kodu girince türkiye için değil bu kod uyarısı aldım araştırdım opera tarayıcısını buldum yükledim ayarlarında vpn seçeneği var asya avrupa amerika diye avrupa vpn i seçtim ve kodu xbox sitesine girdim olduda bitti. bu yol olur diye düşünüyorum aynı mantık sonuçta
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben de olur diye düşünüyorum ama sonuç olarak çok bir param da yok, onu da heba etmek istemiyorum. O yüzden bir bilene sormak istedim. Belki daha önce yapan deneyen vardır diye...

Teşekkür ederim ilgin için :)
  • ben mtcgame den 250 tl almıştım vpn ile amerikadan keyi girdim 1 aydır sorunsuz kullanıyorum mtcgame kimisi iyi diyor kimisi kötü o senin bileceğin bişey ama vpn ile ilgili sıkıntı yaşamadım
  • Ben de mtc'den aldım,vpn ile aktivleştirdim.Sorunsuz kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.