Şimdi Ara

Rdr2 benchmarklari 2080ti sürünmeye yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimizasyon özürlü oyun ödülünü ac oddyseyden devralan rdr2yi kutluyoruz. Şimdi böyleyse ps5 oyunlarinda ekran kartlarinin halini hiç iyi görmüyorum. Sen o kadar 9000 lira ver 30 fps oyna. xx70den yukarda hicbir kart almayın arkadaşlar.
    6 gb vramlar darbogaz yemiş

2080ti 4k ultra avg 40 fps
    BrokenGamezHDRyoutube
    Red Dead Redemption 2 PC Benchmark - Ultra Max Settings - 4K - RTX 2080 Ti - 8700k
    https://www.youtube.com/watch?v=Wl7stenIRgQ&feature=youtu.be

2080ti 2k ultra avg 65 fps
    Tech With Seanyoutube
    Red Dead Redemption 2 - RTX 2080 Ti + i9 9900k - 1440p Ultra Quality Graphics Benchmark
    https://www.youtube.com/watch?v=MMg51k7bNzI&feature=youtu.be

Rtx 2060 1080p ultra avg 48 fps 4k ultra 26 fps
    FPS Testyoutube
    Red Dead Redemption 2 PC - Ryzen 5 2600 RTX 2060 - Low - Medium- Ultra - 1440p - 4k Benchmark
    https://www.youtube.com/watch?v=c_JTk1ngoww&feature=youtu.be

1070 1080p ultra avg 40 fps
    Sindibadyoutube
    Red Dead Redemption 2 PC GTX 1070 & I7 6700K 1080p VULKAN VS DX12 FAVOR AND BALANCED QUALITY
    https://www.youtube.com/watch?v=2SzlVl_NZpk&feature=youtu.be

1060 1080p ultra avg 20 fps
    FPS Testyoutube
    Red Dead Redemption 2 PC - GTX 1060 6gb - Low - High - Ultra Performance Benchmark
    https://www.youtube.com/watch?v=SCwaJMSeasM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 6 Kasım 2019; 1:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya inan kardeş demin 1050ti ile baktım low ayarda çamur gibi oyun 40 fps veriyor. gtx 960 4gb oynanış videosunu bulamadım demek ki benim kartta 25 fps ile oynatacak. Crysis 3 gibi oyunu ultra-yüksek karışık ben bu kart ile 45 50 fpsde oynuyorum. Tepkimizi koymamız lazım bunlar iyice işi ticarete dökmüşler. Sokstar...
  • vram 5.5 gb geçmiyorda derdin vram olsa keşke oyun eşek yüküyle cudocore istiyor. 2080 ti aldın o sıkıntı değilde 4k ips gynch monitör alana adama ayıp. 1080 ti 4k kartı dyorlardı. piysada 2k kartı yokki derdim. 2080 ti 2k kartı ile 1k kart arasında giden kart olarak düünürüdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

vram 5.5 gb geçmiyorda derdin vram olsa keşke oyun eşek yüküyle cudocore istiyor. 2080 ti aldın o sıkıntı değilde 4k ips gynch monitör alana adama ayıp. 1080 ti 4k kartı dyorlardı. piysada 2k kartı yokki derdim. 2080 ti 2k kartı ile 1k kart arasında giden kart olarak düünürüdüm.
    Artik 2080ti 1080p60 kartı
    2080ti sli 4k60 kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 6 Kasım 2019; 1:43:22 >
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    1080p75 diyelim 60 hz gözleirm bozluyor. 2 tane 2080 ti 2 kat performasn vermediğin biliyosundur. Hesap hatası olaibir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 6 Kasım 2019; 1:44:38 >
  • quote:

1080p75 diyelim 60 hz gözleirm bozluyor. 2 tane 2080 ti 2 kat performasn vermediğin biliyosundur. Hesap hatası olaibir.
    Bu arada 1070 ile 1060 arasindaki fark oyunda %80leri buluyor. Vramden kaynaklidir diye düsündüm. Tamam 1070 daha iyi ama o kadar da degil.

vrm olsa rtx 2060 gtx 1660 ti cortlar. Alkası yok ne diyorum oyun cudocore isitiyor
  • quote:

vrm olsa rtx 2060 gtx 1660 ti cortlar. Alkası yok ne diyorum oyun cudocore isitiyor
    Ben derinlemesine anlamam tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ps5 120 fps sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen piyasada kart sattırmak için şişirilmiş bir oyun RDR2. Ben oynamayacağım böylelerine para kazandıramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertranslatorr

Tamamen piyasada kart sattırmak için şişirilmiş bir oyun RDR2. Ben oynamayacağım böylelerine para kazandıramam.
    Daha bunun gta 6si var 2080ti 1080p 40fps oynarlar artık

Ya inan kardeş demin 1050ti ile baktım low ayarda çamur gibi oyun 40 fps veriyor. gtx 960 4gb oynanış videosunu bulamadım demek ki benim kartta 25 fps ile oynatacak. Crysis 3 gibi oyunu ultra-yüksek karışık ben bu kart ile 45 50 fpsde oynuyorum. Tepkimizi koymamız lazım bunlar iyice işi ticarete dökmüşler. Sokstar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertranslatorr

Ya inan kardeş demin 1050ti ile baktım low ayarda çamur gibi oyun 40 fps veriyor. gtx 960 4gb oynanış videosunu bulamadım demek ki benim kartta 25 fps ile oynatacak. Crysis 3 gibi oyunu ultra-yüksek karışık ben bu kart ile 45 50 fpsde oynuyorum. Tepkimizi koymamız lazım bunlar iyice işi ticarete dökmüşler. Sokstar...
    Bu kadar dusuk fps verdirmek icin arkada kim bilir kart neler hesapliyor. Metro exodusun grafigi cok daha iyi. Onu gectim forza horizon 4un grafigi mukemmel ama forza horizon 4te 2080ti 2 kat daha performansli çalişiyor.

• Ultra yerine High seçersen oyun yağ gibi akar... ultra ayarları geleceğe odaklı ayarlar... şimdiden kimsenin enayi gibi bütün ayarları ultraya çekmesi beklenmiyor.

Kısacası demek istediğim Rockstar Ultra seçeneklerini oyuna koymayıp en yüksek grafik seçeneğini High olarak sunsaydu bugünkü konuların özeti şöyle olurdu:

"RDR2 optimazyon kralı olmuş, oyun yağ gibi akıyoooooooo, ve grafikler dehşet hocaaaaam"

Adamlar 40ın üzerinde grafik seçeneği sunmuş, bazı grafik ayarları sistemi gereksiz yere aşırı zorlar. GTA V'de de sistemini gereksiz kasan benzeri ayarlar vardı.

Farkında mısın bilmiyorum ama oyun High'da piyasada gözüken en iyi PC oyunlarından biri... hatta en iyisi bile olabilir. Oyunun optimazyonu gayet iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Ultra yerine High seçersen oyun yağ gibi akar... ultra ayarları geleceğe odaklı ayarlar... şimdiden kimsenin enayi gibi bütün ayarları ultraya çekmesi beklenmiyor.

Kısacası demek istediğim Rockstar Ultra seçeneklerini oyuna koymayıp en yüksek grafik seçeneğini High olarak sunsaydu bugünkü konuların özeti şöyle olurdu:

"RDR2 optimazyon kralı olmuş, oyun yağ gibi akıyoooooooo, ve grafikler dehşet hocaaaaam"

Adamlar 40ın üzerinde grafik seçeneği sunmuş, bazı grafik ayarları sistemi gereksiz yere aşırı zorlar. GTA V'de de sistemini gereksiz kasan benzeri ayarlar vardı.

Farkında mısın bilmiyorum ama oyun High'da piyasada gözüken en iyi PC oyunlarından biri... hatta en iyisi bile olabilir. Oyunun optimazyonu gayet iyi olmuş.
    Leslie Benzies ya da Dan Houser amcaoglunuz degilse optimizasyonun iyi oldugunu soylemeniz imkansiz bir sey. Altta bf5 in 4k ultra ve ray tracing acik bir videosu olacak optimizasyonun ne oldugunu anlatiyor
    Bang4BuckPC Gameryoutube
    Battlefield V Max Settings , DXR Ray Tracing Ultra , DLSS Update 4K | RTX 2080 Ti | i9 9900K 5GHz
    https://www.youtube.com/watch?v=a8xlg67kfUM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 6 Kasım 2019; 3:55:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

Leslie Benzies ya da Dan Houser amcaoglunuz degilse optimizasyonun iyi oldugunu soylemeniz imkansiz bir sey. Altta bf5 in 4k ultra ve ray tracing acik bir videosu olacak optimizasyonun ne oldugunu anlatiyor
    https://www.youtube.com/watch?v=a8xlg67kfUM&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    BFV güzel oyun ama grafik açısından RDR2 farkı atmış...

BFV ve RDR2 farkını şöyle anla.

RDR2 uzak mesafedeki gölgeler için bile grafik seçenekleri sunmuş. Normalde kendi gözünle göremeyeceğin gölgeleri ultraya çekersen tabii sistemin çöker
    BFV'de uzaktaki gölgeleri istesende render edemezsin, oyun sana öyle bir seçenek tanımıyor.
    BFV'de RDR2 gibi aynı seçenekleri kullancılara sunsa, BFV de ultra ayarlarda sürünürdü.

RDR2'nin Ultra ayarları ve BFV'nin Ultra ayarları eşit değil, sadece isimleri aynı.

Son olarak BFV'nin Ray Tracingi çok ama çok sınırlı derecede kullanıyor... kısacası gerçek ray tracing kullanmıyor, BFV hala rasterization rendering ağırlıklı oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 6 Kasım 2019; 4:3:28 >

• quote:

BFV güzel oyun ama grafik açısından RDR2 farkı atmış...

BFV ve RDR2 farkını şöyle anla.

RDR2 uzak mesafedeki gölgeler için bile grafik seçenekleri sunmuş. Normalde kendi gözünle göremeyeceğin gölgeleri ultraya çekersen tabii sistemin çöker
    BFV'de uzaktaki gölgeleri istesende render edemezsin, oyun sana öyle bir seçenek tanımıyor.
    BFV'de RDR2 gibi aynı seçenekleri kullancılara sunsa, BFV de ultra ayarlarda sürünürdü.

RDR2'nin Ultra ayarları ve BFV'nin Ultra ayarları eşit değil, sadece isimleri aynı.

Son olarak BFV'nin Ray Tracingi çok ama çok sınırlı derecede kullanıyor... kısacası gerçek ray tracing kullanmıyor, BFV hala rasterization rendering ağırlıklı oyun.

Alıntıları Göster
    Normalde oyunlarda gözünüzün görmedigi yer gereksiz oldugu icin cizilmez. Gereksiz bir yük bindirme olmuş. Ps4 emulatorunde rdr2 oynasan daha yuksek fps alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

Normalde oyunlarda gözünüzün görmedigi yer gereksiz oldugu icin cizilmez. Gereksiz bir yük bindirme olmuş. Ps4 emulatorunde rdr2 oynasan daha yuksek fps alirsin.

Alıntıları Göster
    Çoğu oyun görmediğin kısımları render eder (Bir seviyeye kadar). RDR2 de gereksiz derecede grafik ayarlarını render etme seçeneğini sunmuş.
    Rockstar'ın tek suçu millete aşırı fazla seçenek vermesi... sonuçlar malum ortada millet oyun niye ultrada çalışmıyor diye ağlıyor

Eğer Rockstar seçebileceğin en yüksek grafik ayarlarını High'da ya da Medium'da bırakıp o seçeneklere "Ultra" ismini verseydi o zaman millet oyunun grafiklerinin ne kadar kaliteli olduğu met edip optimazyonunuda tebrik ederdi.

Bu resim BFV ultrahttps://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/013/946/268/large/darko-pracic-bfv-darkopracic-07.jpg

Bu resim de RDR2 ultra... https://i.hizliresim.com/vaGb94.jpg

ikiside sözde "Ultra" ama ikisi grafik olarak aynı diyorsan diyeceğim bir şey yok . RDR2nin grafik seviyesini BFVninkine çekersen RDR2'de 4K'da yağ gibi akar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 6 Kasım 2019; 4:21:37 >

• quote:

Çoğu oyun görmediğin kısımları render eder (Bir seviyeye kadar). RDR2 de gereksiz derecede grafik ayarlarını render etme seçeneğini sunmuş.
    Rockstar'ın tek suçu millete aşırı fazla seçenek vermesi... sonuçlar malum ortada millet oyun niye ultrada çalışmıyor diye ağlıyor

Eğer Rockstar seçebileceğin en yüksek grafik ayarlarını High'da ya da Medium'da bırakıp o seçeneklere "Ultra" ismini verseydi o zaman millet oyunun grafiklerinin ne kadar kaliteli olduğu met edip optimazyonunuda tebrik ederdi.

Bu resim BFV ultrahttps://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/013/946/268/large/darko-pracic-bfv-darkopracic-07.jpg

Bu resim de RDR2 ultra... https://i.hizliresim.com/vaGb94.jpg

ikiside sözde "Ultra" ama ikisi grafik olarak aynı diyorsan diyeceğim bir şey yok . RDR2nin grafik seviyesini BFVninkine çekersen RDR2'de 4K'da yağ gibi akar.

Alıntıları Göster
    Evet bf5 cok daha yapay. Desene rdr2 3 yil sonra falan ultra oynanabilecek. Biz de o zaman aliriz.
    Rtx 4070? ile oynariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 6 Kasım 2019; 4:55:19 >

• GPU - CPU usage olsaydı da optimizasyon sıkıntısı var mı yok mu anlardık.

9000 bize göre çok para. Adamlar 1000₺ (1000€ $ a) alıp oynuyor. 1000₺ ya 2080ti aldığınızı hayal edin. Ama dikkat fazla kaptırmayın sadece hayal edin Yada tersinden bakın, 9000$ olsa Amerika da kim alırdı. Bizlerdeki aşk büyük yine alan alıyor

Grafikler güzel bu arada

• Kendileri bilir kardeş. Optimizasyonu kötü yaparsan satılmaz ve parada kazanamazsın bu kadar basit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.