Şimdi Ara

RDR 2 Ryzen 5 1600 oyun performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 1600 4.0 ghz 3553 mhz cl14 ram (smt açık yada kapalı farketmiyor) oyun performansından bahsetmek istiyorum. Diğer işlemciler ne durumda merak ediyorum . Arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum. GPU son haddine kadar oc edilmiş gtx 1660 (1070-1660 super/ti performasnına yakın). Riva Turnerdan Scanline synch ile elde ettiğim min fpsye, monitörün tazeleme hıznı kitlerim. O noktanın aşağısna düşmeyecek şekilde oynarım. O noktanın altına düştüğünüzde oyun akıclığı biter. Kalabalık şehir içleridne fps 66-67 lere kadar iniyor. Oyunu 65 fpsye kitledim. Diğer işlemcilerde rdr2 nin kalabalık kasaba içleridne yoğun çatışmalarda performansı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 2 Aralık 2019; 19:54:7 >

• Oyun icerisinde tonla ayar var. Her birisi tek tek farkli etkilere sahip birebir ayni ayarlar kullanilmadan yapilan herhangi bir karsilastirma mantikli olmaz. Ben de imzamdaki sistemle 4.25Ghz e sabitleyip oynuyorum, sehir icinde bazen 55e kadar dusuyor ama her ayar kafasina gore kimi high kimi ultra kimi medium. Nasil karsilastiracaz?
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Ayarlar en düşüğe aldıktan sonra , Texture Ultra ,TAA Med, AF 16x ,Shadow High , Particle ve Volumetrik ayar Medium yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 2 Aralık 2019; 19:53:11 >
  • Grafik ayarlarınızın birebir aynı görsellerini atınız gören değerlendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2 Ryzen 5 1600 oyun performansıRDR 2 Ryzen 5 1600 oyun performansıRDR 2 Ryzen 5 1600 oyun performansı

Konsolun tek üsrünlüğü pcye göre hile olmaması , 500 km tek atan oçlar türedi 2 gündür. Oyuna boşa para ve zaman harcamış gibi hisettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.