Görünen köy kılavuz istemiyor maalesef. Rdr 2 çevirisinde emeği geçen çevirmenler ve testerlere de kimsenin bir şey dediği yok. Kimse size bir şey demiyor ve denmediği halde tartışma çıkarıyorsunuz. Ben Rdr 2 çevirisinde emeği geçen çevirmenler ve test ekibi diye bir cümle kurmadım sadece 1 kişinin adını yazdım bu kişi tek başına oyunu çevirip tek başına test etmedi her ne olduysa da sizin bir etkiniz olmadı bu yüzden bir kişi kendini savunamıyor ve bazı insanlar onun adı veya onun başında olduğu rdr 2 çevirisi ile ilgili aksi bir şey söylenince hemen söyleyene taşlar atıyorsunuz. İnsanları bilmem ama benim amacım rdr 2 yi Türkçe bir şekilde oynamaktı bu çeviriye güvenip oyunu almadım o yüzden çıksa da benim için bir şey değişmeyecekti çıkmadığı için yine bir şey değişmedi elbet bir gün çıkacak ve o zaman hikayesini oynarım o zamana kadar online oynayacağım. Derdim üzüm veya bağcı olsaydı yaklaşımım ve tavrım çok farklı olur ve arkamda birileri olurdu ama ben yalnızım ve düşüncelerimi söylüyorum. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki