Şimdi Ara

Rc tekne motoru ve kumanda ile ilgili yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 mt boyunda ortalama 5 kg bir tekne yaptım çok amatörce. Niyet edip bakılınca tekneye benziyor bu akraba evliliği kayıkla balık avlicam.

Büyük bir jel akü koyacam. Benim tekneden beklentim sabit düşük bir hızda uzun süre hareket etmesi .
    775 dc diye tabir edilen bir motor var 150 w o önerildi fırçalı motor torklu olur diye. Ancak fırçalı motor için esc bulmak zor .

Ben bu tekne için ne almalıyım fırçalı fırçasız vs.

5 saat kullanım için kaç ah akü almalıyım.

1 km mesafe için bir kumanda ve alıcıda önerir misiniz.

Sorum çok ama yardımcı olursanız sevinirim.
    Rc  tekne motoru ve kumanda ile ilgili yardim
    Rc  tekne motoru ve kumanda ile ilgili yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aküden ziyade hız ve tork için lipo pil almanız daha uygun değil mi?
    bu arada esc bulmak niye zor olsun ki? bakın çin sitelerine
    1 km menzil genelde tekneler için uygun olmaz. hava araçlarında bunu yakalayabilirsiniz ama kara/deniz araçlarında 100-200 metre makul bir seviyedir.

1km menzil için alıcı bulsanız bile takip edebilmek için fpv sistemi kurmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

aküden ziyade hız ve tork için lipo pil almanız daha uygun değil mi?
    bu arada esc bulmak niye zor olsun ki? bakın çin sitelerine
    1 km menzil genelde tekneler için uygun olmaz. hava araçlarında bunu yakalayabilirsiniz ama kara/deniz araçlarında 100-200 metre makul bir seviyedir.

1km menzil için alıcı bulsanız bile takip edebilmek için fpv sistemi kurmanız gerekir.

lipo piller firçali motorlarda kullanılmıyor o yüzden başka bir akü alacam maliyetide önemli 40ah bir servis aküyle lipo pil arasında uçurum kere uçurum var. Esc bulmak zor çünkü genelde firçasiz motor kullanıyorlar çok az firçali motor üretilmiş esc var onlarında amperajını bulmak sıkıntı . Su yüzeyi teoride 0 engebe olduğu için hava ve deniz arasinda pek fark olmuyor kumanda ve alıcıyı buldum ancak esc konusunu halal araştiriyorum.

• yusufkaya444 Y kullanıcısına yanıt
    çin sitelerine bakmanızı tavsiye ederim. belki aradıklarınızı bulursunuz. iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.