Şimdi Ara

rc oyuncak arabalara yapabileceğiniz küçük bir modifiye :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
10.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

Orijinalden alıntı: emre-balci

quote:

Öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürelr

http://forum.donanimhaber.com/m_64438736/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64438736 teşekkürü böyle etseniz daha iyi olur benim için ben teşekkür ederim ne demek

"Bu bölümde sadece telefon numarasını onaylamış kişiler mesaj atabilir. Bu yüzden ne mesaj atabilir ne konu açabilirsiniz."

ben tel numramı onaylıymadım bir türlü ilk yanlış numara verdim, sonra değiştirdim doğru numara verdim ,tekrar gönder dedim ilk gelmedi, sonra 2 tane birden mesaj geldi, açtım baktım 2 kod da aynı ,yazdım yazdım olmadı kabul etmedi yanlış dedi, 2 mesajında kodu aynı.

tekrar gönderilmiyor da (kod) napıcam ben şimdi?

Oylamak isterdim ama

Anladım sağlık olsun hocam ben de tam anlamıyorum o işten yalnız bi sorununuz olursa rc konusundan özel mesaj atarsanız daha detaylı yardımcı olurum yine de teşekkür ederim

• RC'ler oyuncak araç DEĞİLDİR daha kaç kere söyleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousekolll

RC'ler oyuncak araç DEĞİLDİR daha kaç kere söyleyeceğim

Oyuncak arabalar'da Radyo Frekansı ile kontrol edildiği için rc 'dir.
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_64438736/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64438736 teşekkürü böyle etseniz daha iyi olur benim için ben teşekkür ederim ne demek

"Bu bölümde sadece telefon numarasını onaylamış kişiler mesaj atabilir. Bu yüzden ne mesaj atabilir ne konu açabilirsiniz."

ben tel numramı onaylıymadım bir türlü ilk yanlış numara verdim, sonra değiştirdim doğru numara verdim ,tekrar gönder dedim ilk gelmedi, sonra 2 tane birden mesaj geldi, açtım baktım 2 kod da aynı ,yazdım yazdım olmadı kabul etmedi yanlış dedi, 2 mesajında kodu aynı.

Oylamak isterdim ama

forumla ilgili sorunlarınız bölümüne yaz citi halleder

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

quote:

quote:

Oylamak isterdim ama

forumla ilgili sorunlarınız bölümüne yaz citi halleder

Çok teşekkürler hemen yazacağım bi türlü yapamadım

• quote:

quote:

Değildir RC'ler model araçtır

• quote:

quote:

quote:

Uzaktan kumandalı oyuncak arabalar'da RC ile çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20playback -- 22 Ağustos 2012; 10:28:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında zamanım olsa da kendı cumlelerımden uzunca bırseyı yazıcaktım ama direkt c/p yapayım

MODEL ARAÇLAR OYUNCAK DEĞİLDİR!

Bir model araç aldığınızda kutusunun üzerinde ya da kullanım kılavuzunun ilk sayfasında “ This is not a toy!” yazısını görürsünüz. Yani “ bu ürün oyuncak değildir” yazar. Peki bu siz model araç meraklılarını neden ilgilendirir ?

Bu konu sizi birkaç nedenden dolayı yakından ilgilendirir. Burada bunlardan bir kısmını açıklamak istiyoruz.

Oyuncak denilen ürün grubu, genelde fiyatı yüz liranın altında olan, her yerde, hatta bakkalda, markette, kırtasiyede, eczanede, ıvır zıvır satan ve “ne bulursak satarız abi” zihniyetindeki internet sitelerinde satılabilen, garantisi olmayan, eğitim gerektirmeyen, ilk kullanım öncesi kritik ayarlar içermeyen, kullanırken arızalandığında yedek parça ve tamir hizmeti verilemeyen ürünlerdir. Genelde 12 yaş altı çocuklar tarafından kullanılırlar.

Model araçlar ise, son derece ileri teknoloji ile üretilmiş, yakıtlı ya da elektrikli motorları olan, satın aldığınız firmada size kullanım ve çalıştırma eğitimi verilmesi gereken; yine satın aldığınız firmada ilk kullanımından önce rodaj ya da trim ayarları gibi işlemlerin yapılmasını gerektiren, kullanım sırasında aşırı hız, düşme, çarpma gibi sebeplerle arızalanabilen ve dolayısıyla yedek parça ve tamir-bakım hizmeti gerektiren ürünlerdir. Genelde 14 yaş üstü yetişkinler tarafından kullanılırlar.

Model araçlar ilk ayarları doğru yapıldığında ve satış sonrası tamir ve yedek parça desteği verildiğinde uzun yıllar kullanabileceğiniz araçlardır. Eskiyebilecek, kırılabilecek, arızalanabilecek her türlü yedek parçası satışı yapan firmada bulunmalıdır ve tamir işlemlerini yapacak teknik servisleri de olmalıdır.

Son zamanlarda ürün çeşidini arttırmak amacıyla model araç satışı yapmaya çalışan çeşitli mağazalar ve internet sitelerinin arttığını sizler de izliyorsunuzdur. Bu işe kalkışan mağazalar kısa zaman sonra müşterileriyle yaşadıkları sorunların ardından bu ürünlerin satış öncesi ve sonrası hizmet desteği gerektiren ürünler olduğunu anlayıp, eğer asıl işleri modelcilik değilse, bu ürünleri hızla satıştan kaldırmaktadırlar. Ancak asıl tehlike ve mağduriyet, “ne bulursak satarız abi” zihniyetindeki internet sitelerinden kaynaklanmaktadır. Buralarda değil satış öncesi rodaj ve ayarların yapılması, satış sonrasında konuşabilecek bir muhatap bile bulamayan model meraklıları, ilk arızasında araçlarını kenara kaldırıp, bu muhteşem hobiden soğuyabilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy34

quote:

quote:

quote:

quote:

aslında zamanım olsa da kendı cumlelerımden uzunca bırseyı yazıcaktım ama direkt c/p yapayım

MODEL ARAÇLAR OYUNCAK DEĞİLDİR!

Bir model araç aldığınızda kutusunun üzerinde ya da kullanım kıl ...

Cevabımla alakası yok ve ben model araçlar oyuncaktır demedim

Rc deyince sizin aklınıza hep model araba geliyor halbuki uzaktan kumandalı oyuncak arabalar dediğiklerimiz de RC (RADYO KONTROLÜ) ile çalışır...

• motora büyük dişliyi değer tekeri döndürene küçük dişliyi takın (ben olsam öyle yapardım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

motora büyük dişliyi değer tekeri döndürene küçük dişliyi takın (ben olsam öyle yapardım)

Tork %50-75 azalacak hız artacak ama kalkamayacak
  • quote:

quote:

motora büyük dişliyi değer tekeri döndürene küçük dişliyi takın (ben olsam öyle yapardım)

Tork %50-75 azalacak hız artacak ama kalkamayacak

niye kalkamazki 3sn de 50 ye bile vurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin dediğinin çeyreğini yaptım bi milim oynamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20playback -- 26 Ağustos 2012; 19:36:24 >
  • quote:

senin dediğinin çeyreğini yaptım bi milim oynamadı

küçükken yaptığım ilk şeydi arabalar canavara dönerdi saglam oturdumu dişliler motor felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

senin dediğinin çeyreğini yaptım bi milim oynamadı

küçükken yaptığım ilk şeydi arabalar canavara dönerdi saglam oturdumu dişliler motor felan

bi sorun yok araba biraz ağır ve hantal(1/14) motor gazı verince susuyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.