Şimdi Ara

RC KUMANDA BİND SORUNU - ALLAH AŞKINA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ürünü alalı daha 2 gün oldu bir kere bugün çalıştırdım normal bir şekilde 2 dk sonra araç durdu çok az haraket etti ve tamamen durdu şarj bittiğini düşündüm ve hem kumandanın pilini değiştirdim ve arabanın pilini şarj ettim ancak durum aynı.
    Daha sonra baktım ki kumandanın power ışığı kırmızı yanıp sönüyor araştırdığımda bağlantı kopmuş diyor tekrar bind yapmak lazımmış 2 saattir okumadığım konu kalmadı ancak hiçbir şekilde olmuyor .
    Önceden aracın içinde muhtemelen verici olduüunu düşündüğüm kırmızı bir ışık yanıp sönerdi şimdi o hiç yanmıyor kullanma kılavuzu ingilizce ancak ilgili kısımları çevirdim ve yine olmadı .
    Bozuldu desem durup dururken böyle bir şey olması uzak ihtimal.
    Ayrıntılı yardımcı olabilecek olan arkadaş var mı ?
    Buradahttps://www.youtube.com/watch?v=hRAjPG8qhCs gear best kendi anlatımı yapmış yapamadım.
    Burada da bir inceleme videosu mevcuthttps://www.youtube.com/watch?v=z86Wd7pVB0k
    10. dk ' da başlıyor bind ile ilgili kısım yapmaya çalışıyorm olmuyor çünkü kumanda ışığı aynı burada olduğu gibi yanıp sönüyor ama araçta vericinin orda yanıp sönen bir şey yok.
    tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen..



  • Merhabalar,

    Yeni konu açma yetkim olmadığından mesajı en uygun olduğunu düşündüğüm yere yazıyorum. Bu konularda çok bilgim olmadığından yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın.

    Uzaktan kumandalı aracım durduk yere (bir süre kullanılmamıştı) çalışmamaya başladı. Araç ve kumanda ikiside açık konumdayken kumandanın üstündeki ışık yanıp sönüyor ve ne yaptıysam aracı görmüyor. Şarjında problem yok, kumandanın pilleri de yeni. Sorunun ne olduğunu anlamak için gezmediğim forum sitesi, izlemediğim video kalmadı. İnternet üzerinden araştırdığımda sorunu genelde bind problemi diye anlatıyorlar ama bu arabada bind butonu olmadığından o nasıl olur onu da bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse, ya da en azından yardım alabileceğim bir yere yönlendirirlerse sevinirim. Araç aşağıdaki linkte paylaştığımın aynısı.

    https://www.oyuncakgidiyor.com/uzaktan-kumandali-sarjli-1-12-suv-jeep-2-4ghz-metalik-bordo

    Şimdiden teşekkürler.
  • Nasıl yapıldığını bulabildim mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.