Merhaba arkadaşlar, Rc kameralı bi helikopter almak istiyorum ama öyle oyuncak gibi olmasını istemiyorum yani 50 liralık oyuncaklara benzemesin. 4.0 kanallı sağlam bi helikopter yada uçan neyse işte :D Şöyle bi 150 m 200 m menzili olsun uçurayım istiyorum, izmirde kaynaklarda köyde oturuyorum çok güzel videolar var kafamda onlar için veya hani bi uçurumda karşıdan fotoğraf çekimi gibi şeyler buna uygun bi öneri verebilecek olan var mı internetten güvenebileceğim bi yerden yada izmirde bulabileceğim bi yer bilen ve öneren olursa çok güzel olur. ama bi sorun var ki çoğunda kumandada ekran olmuyor yani ben görmeden nasıl çekicem o videoları bunun bi çözümü yada yolu var mı, Diğer konu ise araştırmama göre genelde 3 yada 5 mb kameraları var sağlam görüntüler yakalayabilir miyim yada daha iyi bi görüntü sağlayabilecek bi model için link verirseniz daha iyi olur, EN ÖNEMLİSİ OLAN FİYAT KONUSUNA GELİNCEDE ÜNİ 1. SINIF ÖĞRENCİSİYİM AMA EN FAZLA 250 TL YE KADAR VEREBİLİRİM ODA GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜZGÜN Bİ CİHAZA DAHA BASİT CİHAZLAR İÇİN 150 TL Yİ GEÇMEMELİ . düşük görüntüler için sadece havadan kuş bakışı görüntüler ve basit kısa filmler çekicem mesela basketbol oynarken felan :D TEŞEKÜRLER ŞİMDİDEN