Merhaba, Helikopter dünyasında yeniyim. Geçen aldığım helikopteri uçururmayı öğreniken çarptım. Ana pervane çubuğu tutmuyor. Yardım edebilecek olan var mı acaba? Bu parça satılıyorsa nerde alabilirim.
Tam olarak şöyle .üstteki aparata taksam bile helikopter kalktıgı anda hava akımın etkisi ile helikopter yere çakılıyor.
heliden anlarım dediğinden pek biş anlamadım biraz daha aç
Heliden anlarım diye birşey demedim. Sorunu çözebilecekmisin?
hayır yanlıs anladn helidem ben anlarım senin sorununu anlayamadım ondan dedim biraz daha aç
Sorun kökünden çözüldü, helikopterin içini kurcalayayım dedim. İçine bakarken söktüğüm parçaları kaybettim. neticede helikopter artık tek parça değil.
quote:
Orijinalden alıntı: boQ7niz
Sorun kökünden çözüldü, helikopterin içini kurcalayayım dedim. İçine bakarken söktüğüm parçaları kaybettim. neticede helikopter artık tek parça değil.
Geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: boQ7niz
üzüldüm hocam kötü olmuş ama naıslsa o bir oyuncaktı paranız boşa gitti ama size yapılabilecek tek öneri geliriniz varsa 200tl ayırın öğrenciyseniz 200tl biriktirin bir lama v4 alın yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz
arkadaşa katılıyorum para biriktirip adam gibi birşey alın . sizin aldığınız model değil oyuncaktır ve bu helikopterler sizi hobiden soğutur. bu hobiyi yanlış anlamanıza sebep olur
4 kanal lı ucuz birşey alıp bişey yapmak bile önemli. 3 kanallı ne teknik acıdan sizi besleyebilir nede tatmin edebilir.
dört kanallı ucuz için öneriniz var mı?
4 kanallı en uygun lamav4 dür daha ucuzunu bulamazsın vardırda 5 para etmez
Blade msr , solo pro veya Lama V4 sizi tatmin edebilir.
lama V4 istanbul'dan nerden alınır. Ne kadara alınır?O parayı ona vereceğine git başkasını al diyeeceğiniz model var mı?
Lama çok hantal olduğu için sizi bir süre sonra sıkabilir, onun yerine Solo Pro öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme