Şimdi Ara

rc başlayanlar için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektrikli güçlü drift yapabileceğim bi şeyler istiyorum biraz araştırma yaptım burayı da google gibi kullanmak istemem ama
    hazır mı almamı önerirsiniz toplama mı.. 2. El mi sıfır mı.. Türkiyeden mi ebay gibi yabancı ülkelerden mi.. Kaliteli markaları nedir hpi gibi.. Kendim kep yapabilir miyim buna.. Ölçek ne olsun.. Bu makinelerin kullanım süresi ne kadar pil ömrü yani.. Bakım gerektirmeyen motorları falan varmış.. Rc on road ve drift araçları nerelerde kullanılabilir asfalt halı fayans parke falan işte..

Bu gibi konulara değineceğiniz, benim gibi yeni başlayacaklara yardımcı olmanız için açtım konuyu bilgisi olan tecrübeli kişilerin cevaplarını bekliyorum bu sırada sahibindendeki ilanlara bakıcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncelikle merhaba eğer yurt dışında arkadaşın var ise ordan almanı öneririm boyut olarak 1/10 herkesin kullandığı boyuttur bu boyuttan alabilirsin eğer boş alanın var ise kesinlikle ama kesinlikle. Onroad tercihimdir ama alanın yok ise offroad tercih etmelisin bu araçlarla asla ama asla evde oynanmaz çünki bu araçlar oyuncaklardan çok daha yüksek akım çeken motorlara sahiptir mazallah bi sakatlık çıkarırsın motor demişkende en az bakım gerektiren ve performans açısından en iyi motorlar fırçasız motorlardır ancak yeni başladığın için fırçalı almalısın ben bile geçen gün 120 a 5.5tork motorla gazı yarısına getirdim kontrolü kaybedip direğe çarptım şuan 60tl lik hasar oluştu eğer onroad alacak isen pm at yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.