Bildirim
rc arabalar nerede satılıyor bilen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende ankarada oturuyorum yeni alcam bi panorada onu biliyorum başka nerde var acaba
bu arada '' u_g_o_189 '' istanbulda beşiktaştan maslaka doğru giderken olması lazım bitane -
Biraz ilgisiz ve heyecansız satıcılar olmasına rağmen, mağazaları gayet büyüktür.
http://www.mmyhobby.com/
MMY Mühendislik İşleri
Cem Sultan Sok No:16 4.Levent/ İstanbul
Tel:
0212 270 9127 / 270 9128
Mağaza, İstanbul Metrosu'nun 4. Levent/Emniyet Evleri çıkışının karşı sokağında, 100 m. ileride sağ koldadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: holigan06
bende ankarada oturuyorum yeni alcam bi panorada onu biliyorum başka nerde var acaba
bu arada '' u_g_o_189 '' istanbulda beşiktaştan maslaka doğru giderken olması lazım bitane
Ankara içinde model bulabileceğiniz bir mağaza:
Http://www.hobby7.com/
İletişim Bilgileri:
Hobby7 ANKARA
Reşit Galip Caddesi 63-5 Çankaya
Ankara - Turkiye
Tel : 90 312 446 96 60
312 446 96 64
info@hobby7.com
servis@hobby7.com
-
bunlardan istiyorum a baka bilirsin (LİNK) -
quote:
Orijinalden alıntı: Forever79
quote:
Orijinalden alıntı: holigan06
bu arada '' u_g_o_189 '' istanbulda beşiktaştan maslaka doğru giderken olması lazım bitane
Ankara içinde model bulabileceğiniz bir mağaza:
Http://www.hobby7.com/
İletişim Bilgileri:
Hobby7 ANKARA
Reşit Galip Caddesi 63-5 Çankaya
Ankara - Turkiye
Tel : 90 312 446 96 60
312 446 96 64
info@hobby7.com
servis@hobby7.com
saol kardeş
-
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler. -
www.rcmerkezi.com
buna bakarsan veya özelden admine yazarsan sana yardımcı olurlar.... -
İnternetten de rahatlıkla alabilirsin. Ben aracımı (HPI RS+ evo drift) hepsicepte.com dan aldım... Yedek parça ve yakıtı da bulunuyor.
Rc araç alırken dikkat etmen unsur bilinirlik ve Türkiyedeki yedek parça bulunurluğu. Benim sana tavsiyem eğer yakıtlı bakıyorsan HPI ve Traxxas markalarına ağırlık ver. Yedek ve modifikasyon parçaları açısından sıkıntı çekmezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furgaz -- 8 Temmuz 2010; 1:17:59 > -
amerikada fıyatlar nasıldır sizce çok fark varmıdır. -
Amerika da fiyatlar uygun ama biliyorsunuz 150 Euro nun üzerindeki ürünler gümrüğe tabi. Kısacası Amerika'dan ucuza alacağım derken Türkiye' den pahalıya gelir vallahi.... -
Yinede düşündüğün modellere ebay.com üzerinden bakabilirsin. Belki Amerika veya başka ülkelerden gelecek tanıdıkların yanında getirebilir. -
dayım amerikada ona söylesem mesela ucuza gelirmi değermı oralardan getirtirmek alacağım arabanın linki
http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=55 -
Dayın getirebilir ama sana bir tavsiye vereyim. O araba arkadan çekişli yani 4X2. Kontrolü inanılmaz zor ve fazla zevk vermeyen bir araç. Gazı kökledinmi etrafında döner durursun. 4 çeker bir araç al derim.
Şu linke bir gözat.
http://www.hepsicepte.com/HPI-Bullet-MT3,PR-18954.html -
quote:
Orijinalden alıntı: furgaz
Dayın getirebilir ama sana bir tavsiye vereyim. O araba arkadan çekişli yani 4X2. Kontrolü inanılmaz zor ve fazla zevk vermeyen bir araç. Gazı kökledinmi etrafında döner durursun. 4 çeker bir araç al derim.
Şu linke bir gözat.
http://www.hepsicepte.com/HPI-Bullet-MT3,PR-18954.html
abi ben şimdi bu işe yenı başlıcam bu araba biraz pahalı daha ucuz öenerebıleceğin bır araba var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 8 Temmuz 2010; 19:14:44 > -
4 çeker olsun 2 çeker olsun her arabanın zevki ve kullanım amacı farklıdır. Biraz daha araştırmanı ve hangi tür araç alacağını kararlaştırmanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Forever79
4 çeker olsun 2 çeker olsun her arabanın zevki ve kullanım amacı farklıdır. Biraz daha araştırmanı ve hangi tür araç alacağını kararlaştırmanı tavsiye ederim.
bu arabayı bana önerirmisin
http://cgi.ebay.com/HPI-NITRO-FIRESTORM-10T-RTR-STADIUM-TRUCK-HPI10510-NIB-/190407000026?cmd=ViewItem&pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item2c55243fda
-
İlk gösterdiğin arabayla bu aynı zaten... -
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende bu arabalara ilgi duymaktayım ve almayı planlıyorum, ama aklıma takılan bi kaç konu var birincisi gerçekten çok maliyetli bir hobi midir yani hani ilk alım vesaireden bahsetmiyorum daha sonrasında çok masraflı mıdır açısından soruyorum. Birde özellikle bu araçları kullanmak için gidilen yerler var mıdır yoksa kafanıza göre orda burd amı kullanıyorsunuz? -
Araba masraflı değildir. Hatta bu hobi içinde en ucuz olanlarından biridir elektrikli onroad türü.
Kapının önünde, yolda, balkonunda, evinde kullanabildiğin gibi, kalabalık ve eğlenceli buluşmaların olduğu organizasyonlarda oluyor.
İnternetde araştırırsanız çok kolay bulabilirsiniz.
İsterseniz sizi yönlendirebilirim.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X