Şimdi Ara

RC Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar ben bu işe yeni merak sardım yıllar önce şu nikkonun arabalarından vardı buyuk olanlardan ne zamandır kaldırdım köşede duruyor şimdi benzinli bir araç almak istiyorum.öncelikle şunu sorayım benzinli ile nitro arasında ne fark var? Hazır almama şansım var mı acaba araç toplamak gibi farklı body farklı motor farklı lastik vsvs. Veya hazır alırsam HPI düşünüyorum doğru karar mı sizce ve amerika fiyatlarıyla tr fiyatları arasında çok fark var mı? fakat daha çok kendim yapmak,toplamak istiyorum bir araç.
    teşekkürler..

• öncelikle nitro ve benzinli arasındaki fark nitro aslında metanolle çalışan motorlada kullanılan alkole katılan bir katkıdır ve genelde nitrolu motor derler ama asıl yanıcı olan orda alkoldür.benzinli denilen ise bildigimiz 95 oktan benzinle çalışan motorlardır ve genelde 1/5 araçlarda kullanılır.

aracı kit olarak alma şansınız olabilir özellikle ebayda parca parca satıldıgını gördüm siz istediginiz parçaları alıp kendiniz topluyabileceginiz gibi hazır bir kit alıp onuda geliştirebilirsiniz. fiyat olarak şu anada rekbetten dolayı hemen hemen türkiye fiyatları amerika fiyatlarına yaklaştı ordan getirtip gümrük riskine girmeye degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara33 -- 24 Eylül 2008; 12:00:35 >
  • ankara33, ilginizden dolayı teşekkür ederim. ben fiyatı biraz daha aşağıya indirmek ve kendim ugrasmak istediğim için toplamak istedim. kendim toplamaya kalksam daha mı pahalı olur? ve birde şu rc model satan dükkanlarda bulamazmıyım parçaları ?
  • kendiniz topladıgınızda inanın daha pahalıya gelir. ama kaliteli olur
    aşagıda verecegim linkten gerekli bilgileri alabilirsin

http://www.hobbyrc.com/forum/index.php
  • teşekkür ederim tekrar.
    toplamak için gerekli parçaları nerden temin edebilirim peki?
  • araba konusunda pek iyi degilim ama yukarıdaki linkte gercekten bu konuda bilgili arkadaşları bulabilirsin. türkiyeden pacaları çok pahalıya alacagına eminim yurt dışında ise onlarça firma var ama öncelikle sen ne topluyacaksın ona karar vermen lazım. onroad ofroadmı
  • onroad düşünüyorum.
    bana gerekicek parçalar neler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4x4 rc off-road (çocuk için)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şase amartüsör 2 adet servo (elektirikli olacaksa 1 adet) 4 adat jant 4 adet lastik janzıman uzaktan kumanda motor eksoz kep .aklıma gelenler bunlar bunların ebadı tipi tamamen topluyacagın aracın cinsine göre degişir.
    inan bunları tektek alman komple set almaktan pahalıya gelir. şayet istanbulda isen en ucuz sıfır model linki sana

http://www.rcpano.net/ilanlar/200892500051197/AMAX-TÜRKİYE-YETKİLİ-SATICISINDAN-1-10-XTREME-ON-ROAD-ŞOK-KAMPANYA.aspx

veya daha iyi ikinci el bir model alıp devam edebilirsin.

• yedek parcasi kolay bulunabilicek el altinda olan modellerden tercih etmen senin acindan daha iyidir sende yeni basliyosan kisisel olarak sarft aktarmali arac secmen senin acindan daha iyi olucaktir kayis aktarmalilar genellikle pist kullanimi icindir we kayis icine ufak bisey gelse sana problem yasatabilir

xtreme benimde dikkatimi cekti off-road kullanicisi olarka almayi dusunebilirim 450 ytl e hpi lar da onlara bakmani tavsiye ederim genel bir fiyat alisverisi yapmadan alma ve dukkandan alip rodaji yapmalarini rica et

rodaj en onemli konu motorun omrunu rodaj belirler

bu arada xtreme de dikkat ceken sey clone 1 arac olmasi nasil diceksin parcalarinin %99 u hpi ile uyumlu yani hpi ile uyumlu modifie parcalari buyuk ihtimalle bu arac icinde kullanabilirsin
  • Selamlar,
    arkadaşlar bugün TT model ve Top models a gittim. bana hpi rs 4 ler için çıkarttıkları fiyat 738 lira tt model,top models 750 lira dedi 450 YTL nerde kaldı :D
    birde bu tt modelde yeni araç getiriyoruz falan dediler xtreme marka aynı fiyat cartcurt aliminyum falan dediler.
    hpi gibi kendini ispatlamış bir marka mı yoksa duyulmamıs yada benm bilmedigim xtreme mi?
    bide bu hpi ın bildiğim kadarıyla drift modelleri var.bunu tt modeldeki yetkililere sordum bana drift kit diye bir set almam gerektiğini ve bunun fiyatının 250 euro olduğu söylendi ve bana pek inandırıı gelmedi çünkü top modelsa bir hafta içnde drift modeli gelicdekmiş ve bana drift kitten falan bahsetmediler.
    yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar en cüzi şekilde nereden ve nasıl alabilirim. yurtdışı yurtiçi farketmez.
  • Bloody Mary arkadasim drift kit dedigin sey ufak bi ek parca o kadar pahali ewet ben sana onroad modelden bahsediyorum driftten deil 450 ytl drif kit dedigi sey budur nereye gitsen bu fiyattan ucuza alamassin kitli araci .

xtreme dedigi model ise klon gormedim fakat hpi ile %99 uyumlu oldugu soyleniyor 330 ytl e falan satan yerler mevcut rcpano.net sitesinden bi bakarsan araclara fiyatlara senin icin daha ii olur sormak istedigin bisey warsa ben burdayim

ek

nitro yakitli model istemiyor isen elektirikli modeller mevcut drift icin hpi in turbo modelde 280 ytl e satiliyor sanirim fiyat cazip bence dier dukkanlarda fiyatlar biraz daha yuksek 300-400ytl e kadar fiyat isteyebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 26 Eylül 2008; 16:06:07 >
  • teşekkürler,
    bu drift kit haricinde birde direk drift die modeller var onlardan bahsediyordum..
    elektrikli istemiyorum sağol.
    birde bu rodaj olayı önemlimidir söyledikleri kadar kendim yapsam nolur rodajı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloody Mary

teşekkürler,
    bu drift kit haricinde birde direk drift die modeller var onlardan bahsediyordum..
    elektrikli istemiyorum sağol.
    birde bu rodaj olayı önemlimidir söyledikleri kadar kendim yapsam nolur rodajı ?

rodaj önenlidir veb cam ın warsa beraber uygulamalı yaparız

RC Araba
  • rodaji uman ellerde alirken yaptirman senin acindan daha iyi olur

bunun nedeni ise aracta cikabilicek bir arizayi orada beraber tespit edebilirsinis. araci gormus olursun .

arkadaslar uzerine basarak hatta ziplayarak soyluyorum rodaj en onemli kisimdir normal araclarda oldugu gibi parcalari birbirine alistirmak icin yapilir.

ornek hpi araclarin motorlari 360 ytl araci 450 ytl satin alabiliyosun dusunun ne kadar pahali oldugunu .

yanlis rodaj islemi sirasinda 30 saniyede yanan motorlar gordum o yuzden lufen aldiginiz yere yaptirin sonradan basiniz agrimasin ve o sirada cikabilcek problemleri hemen halledip alabilesin.

ek

bu arada yukarda mehmetin araci hpi onroad modeli drift kit warmi bilimiyorum usteki araci 450 e alman mumkun saft aktarmali gusel bir arac bende bayram ertesi ilk on-roadim olarka almak istiyorum daha sonra dirft kit alip entegre edicem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 27 Eylül 2008; 16:32:08 >
  • bende onları düşünüyorum fakat drift modeli olsa... =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

rodaji uman ellerde alirken yaptirman senin acindan daha iyi olur

bunun nedeni ise aracta cikabilicek bir arizayi orada beraber tespit edebilirsinis. araci gormus olursun .

arkadaslar uzerine basarak hatta ziplayarak soyluyorum rodaj en onemli kisimdir normal araclarda oldugu gibi parcalari birbirine alistirmak icin yapilir.

ornek hpi araclarin motorlari 360 ytl araci 450 ytl satin alabiliyosun dusunun ne kadar pahali oldugunu .

yanlis rodaj islemi sirasinda 30 saniyede yanan motorlar gordum o yuzden lufen aldiginiz yere yaptirin sonradan basiniz agrimasin ve o sirada cikabilcek problemleri hemen halledip alabilesin.

ek

bu arada yukarda mehmetin araci hpi onroad modeli drift kit warmi bilimiyorum usteki araci 450 e alman mumkun saft aktarmali gusel bir arac bende bayram ertesi ilk on-roadim olarka almak istiyorum daha sonra dirft kit alip entegre edicem .

sanada kardeşim 1 makina yapalım yeni gözdem bu şuanda kurşunsuzla çalışan hummer bunu kullanıyorum dükkanda

RC Araba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.