Şimdi Ara

RBG TABIKIDE HORDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler takim topluyorum , 3 hafta boyunca toplanip tanisma islemleri taktik gear toplama gibi islemleri halledip saglam bir RBG cikarbiliriz HORDE dan . Simdilik sadece talep gelirse ciddi ciddi masaya yatirip enine boyuna tartisalim. Kisaca ben bombayi kurdum gerisi size kalir istek olursa icimizdeki bu atesle yakar geceriz ortaligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iLvL 478 Arms Warrior, ayrıntılı bilgi için PM atınız.
  • Geçmişimde farklı online oyunlarda takım oyununa alışığım, yeni başladığım bu oyundada kendime güveniyor ve böyle bir oluşum içersinde Frost Mage olarak yer almak istiyorum. İşyerinde bulunduğum için oyuncu sayfamı linkleyemiyorum ancak bakmak istediğiniz takdirde:

Game id: Willbeblood
    Spinebreaker, Blood Elf - Frost Mage
  • Tank monk ile rbg takımı mı kuruyosun qnq bari rogue u kasaydın gearlayaydın da öyle kuraydın
  • Gear up aşamasındayım ama gelirim yedek falan.

• 480 arms warrior
  • enis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SILINEBILIR
    13 yıl önce açıldı
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilvl 478 assas rogue. Ben de gelmek isterim.
  • ahahahah, enis acemi aliyormusunuz? :D
  • 480(sürekli artıyor) Demon lock. gelirim bende
  • Tank monk girip baurakci olcam belki Bende gear toplama asamasindayim , gearlari toplayin beyler bayanlar yakinda alilerin canina okicaz

• herkes için demiyorum ama çoğunuz anca başlık trollersiniz yok neden ally neden horde değil diye ama iş ciddiye binince yeşil itemlerle Orgrimmarda zıplarsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenceKsK

herkes için demiyorum ama çoğunuz anca başlık trollersiniz yok neden ally neden horde değil diye ama iş ciddiye binince yeşil itemlerle Orgrimmarda zıplarsınız :)

Adam ally beyler

• quote:

herkes için demiyorum ama çoğunuz anca başlık trollersiniz yok neden ally neden horde değil diye ama iş ciddiye binince yeşil itemlerle Orgrimmarda zıplarsınız :)

keşke eleştirdiğin şeyi yapmasaydın.senin başlığı trolleme amacında olanlar illa olmuştur (ki ben de ucundan trolledim) ama o yorumların geneli ortada bir neden yokken arkadaşın "hordeda anca laf var." demesiyle yapıldı.kendi başlığında da yaşımız hakkında laf etmişsin ama bu tavrın senin yaşın hakkında beni düşündürdü.büyüksen kusura bakma ama şu son yorumların lise 3, 4 öğrencisi olduğun izlenimini bıraktı.neyse amacım tartışma çıkarmak değildi ve evet senin başlıkta ben de biraz trolledim ama dediğim gibi bizi o başlığa çeken şey başkaydı.neyse kolay gelsin, umarım çok eğlenirsiniz ve iyi yerlere gelirsiniz.

edit: ha bu arada arkadaş boşa atmamış lafı.önceden gelip trolleyenler olmuş ama ben o laftan sonra olaya dahil oldum.arkadaştan özür dilerim günahını almış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 28 Mart 2013; 18:50:00 >

• Önemli değil olur öyle arada. Lise 3,4 demişsin ya lise zamanıma gittim geldim :D Lise'de olan varsa gerçekten oyuna falan fazla yüklenmeyin ders çalışın sonra insan çok pişman oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

Adam ally beyler

Seni ifşa etmiyim bak olm millete ally diye laf atma biliyosun, eğer ifşa edersem seni burdakiler bidaha yüzüne bakmaz
  • Reckful'da Horde oldu sonunda
  • Gearlari uplayin beyler 2 haftaya basliyoruz

• Sezon baslayali 3 hafta oldu su an yaklasik herkesin tum honor itemlarini almis ve sadece cap ile ilerlemis bile olsa 3-4 parca yeni Tyra S13 PvP item i olmasi lazim.

Konudaya cok fazla katilim olmamis gerci ama 2,2k tecrubeli Blood/Frost DK istenirse bende varim. Blood oynamak tercihimdir 2 sezondur Blood DK FC olarak RBG yapiyorum. Raid i yonetme ve taktik verme konusunda da yardimci olabilirim. İlgilenen olursa PM den battletag imi verebilirim.

Not: Oyunla ilgilide her turlu soruyu sorabilirsiniz. Eski serverimda ahcv danismani olarak baya taniniyordum.

( Tank ve DPS icin iki ayri setim bulunuyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 1 Nisan 2013; 16:06:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Sezon baslayali 3 hafta oldu su an yaklasik herkesin tum honor itemlarini almis ve sadece cap ile ilerlemis bile olsa 3-4 parca yeni Tyra S13 PvP item i olmasi lazim.

Konudaya cok fazla katilim olmamis gerci ama 2,2k tecrubeli Blood/Frost DK istenirse bende varim. Blood oynamak tercihimdir 2 sezondur Blood DK FC olarak RBG yapiyorum. Raid i yonetme ve taktik verme konusunda da yardimci olabilirim. İlgilenen olursa PM den battletag imi verebilirim.

Not: Oyunla ilgilide her turlu soruyu sorabilirsiniz. Eski serverimda ahcv danismani olarak baya taniniyordum.

( Tank ve DPS icin iki ayri setim bulunuyor)

Ben aslinda saka niyetli acmistim fakat ciddiye bindiriyorum geari topliyim kuralim hicam liderlikte sizde olsun taktik konusunda ustadimiz ol hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.