Bildirim
RB7 = Dünyanın en hızlı otobüsü :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Böyle görüntüleri görmek aslında çok güzel.
Daha önce de gördük bunu. Bu tarz diyalogların kavga dövüşten çok daha güzel olduğu bir gerçek.
pist üzerinde yarış içinde rakipsin ama damalı bayraktan sonra dostane şekilde gezinmek çok güzel.
ikisi de çok sevmediğim pilotlar ama bu görüntü çok güzel.
-
Bu görüntünün orjinali 2001 senesinde İspanyada yaşanmıştı. Mikka Hakkinen son tura Schumacher in 25 saniye önünde girmişti ve birinciliğe gidiyordu ancak benzini bitti ve son turda kenara çekti yarışı Schumacher kazandı. Takım arkadaşı Coulthard da selamlama turunda Mikka Hakkinen ide arabaya alıp paddock a beraber gitmişlerdi. Hey gidi günler.
-
orada benzini bitmemişti yalnız.. okay karacan yayında benzini bitti demişti ama debriyaj problemiyle yolda kalmıştı çıtkırıldım mp4-16 -
quote:
Orijinalden alıntı: e_tahnal
Bu görüntünün orjinali 2001 senesinde İspanyada yaşanmıştı. Mikka Hakkinen son tura Schumacher in 25 saniye önünde girmişti ve birinciliğe gidiyordu ancak benzini bitti ve son turda kenara çekti yarışı Schumacher kazandı. Takım arkadaşı Coulthard da selamlama turunda Mikka Hakkinen ide arabaya alıp paddock a beraber gitmişlerdi. Hey gidi günler.
Benzin bitmemişti. Mekanik bir arıza nedeniyle yarış dışı kalmıştı son 2km kala.
-
ilk video silinmiş -
quote:
dun gıbı hatırlıyorum okay karacan o an oncesı son tura gırdıgınde "açı yanıltıyor olabılır.zıra bu kadra yavaslamaz herhalde" demıstı.hatta "motoru zorlamıyor galıba" bıle demıstı.sonrasındatuır bındırdıgı otomobıl bıle turunu gerı aldı ama mıka halen hızlanamadı.hızlanamadı hızlanamadı ya
surunduk asfalt uzerıunde.cosku ıle kutlayacagımız zafer bı anda mateme donusmustu
fakat 25 sanıye degıl 42 sanıyeye yakın fark vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 28 Temmuz 2011; 20:29:35 >
-
Tam olarak kaç saniye vardı hatırlayamıyorum ama 42 saniye oldukça iddialı bir süre çünkü Mikka neredeyse Michael ede tur bindirecekmiş desene, 42 değildir o yıllar yanıltıyor olmasın seni. Ayrıca bende o yıllarda McLaren takımını taraftarıydım çok üzülmüştüm, şimdi yeni Mercedes ciyim her yarış üzgünüm -
20. sanıyede mıka bıtıs cızgısının uzerınden gecmekte. 1. dakıka da da mıchael bıtıs coızgosono gecmekte.tabıı bvurada su sızı yanıltmasın zıra mıka o tura basladıgında yavaslamaya baslamıstı:fark 42 sanıyeden bıle fazlaytmıs aslında ama ne yapalım kader
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 28 Temmuz 2011; 21:01:10 > -
o anı bende dün gibi hatırlıyorum.Arada fazlaca fark vardı.Hatta Micheal artık bırakmıştı yarışı kazanamayacağını anlayınca.Sonra kameralar birden Mika' ya çevrildi.O an Karacan '' Mika yavaşladı sanırım aracını fazla zorlamıyor.Hayır Mika' nın aracında bi sorun var.Mika çok fazla yavaşladı.Neler oluyor böyle.Mika zorluyor aracı.Bakalım bitiş çizgisine varabilecek mi.Ferrari padoku hareketlendi.Schumacher' e Mika' nın yavaşladığı bilgisi gitmiş olmalı çünkü Schumacher hızlandı '' Yanlış hatırlamıyorsam Mika' nın aracı yarım tur kala sorun çıkarmıştı.
-
Schumi o yarışın ardından: "Bu şekilde alınmış bir birincilik bana pek keyif vermiyor" gibi bir demeç vermiş,
aynı şekilde öndekinin problemi ile birinciliğe konduğu bir yarışta Hayvanın biri:" Aldığım en tatlı galibiyet" demişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: shimoda
Schumi o yarışın ardından: "Bu şekilde alınmış bir birincilik bana pek keyif vermiyor" gibi bir demeç vermiş,
aynı şekilde öndekinin problemi ile birinciliğe konduğu bir yarışta Hayvanın biri:" Aldığım en tatlı galibiyet" demişti.
o demeci veren kimdi? -
Bu sezon öndeki pek sorun yasamadigi icin nal topluyor ve tatli galibiyet alamiyor. sezonu ikinci kapatmaya dunden razi :) Sapkasinda muBudala yazar. -
-
depiği süper atmış roger -
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
quote:
dun gıbı hatırlıyorum okay karacan o an oncesı son tura gırdıgınde "açı yanıltıyor olabılır.zıra bu kadra yavaslamaz herhalde" demıstı.hatta "motoru zorlamıyor galıba" bıle demıstı.sonrasındatuır bındırdıgı otomobıl bıle turunu gerı aldı ama mıka halen hızlanamadı.hızlanamadı hızlanamadı ya
surunduk asfalt uzerıunde.cosku ıle kutlayacagımız zafer bı anda mateme donusmustu
fakat 25 sanıye degıl 42 sanıyeye yakın fark vardı
o zamanlar saka vardi hatta inip koşsa birinci olurdu inip itse puan alabilirdi diye:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X