Şimdi Ara

RAZR2 V8 bilgisayara tanıtma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar motorola razr2 v8 aldım. kutudan bilgisayara tanıtmak için cd çıkmadı. kutudan çıkan usb kablo ve adaptörüyle bağlıyorum. mp3 alış verişi yapabiliyorum ama telefondaki resimleri bilgisayara aktaramıyorum. bilgisayardan telefondaki klasörlere girdiğimde fotoğraflar görünmüyo. yardım edebilir misiniz

• bendekinden de cd çıkmadı fakat internetten motorola phone tools die aratırsan donwload yapabileceğin siteler çıkıyor. resimlere gelince telefondan resimlerin olduğu yere ayrı bi klasör açıp resimleri içine at birde öle dene.. işe yarayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wouow

arkadaşlar motorola razr2 v8 aldım. kutudan bilgisayara tanıtmak için cd çıkmadı. kutudan çıkan usb kablo ve adaptörüyle bağlıyorum. mp3 alış verişi yapabiliyorum ama telefondaki resimleri bilgisayara aktaramıyorum. bilgisayardan telefondaki klasörlere girdiğimde fotoğraflar görünmüyo. yardım edebilir misiniz

Ayarlar-Bağlantılar-Usb Ayarı-Hafıza Cihazı seçeneğini seçin ve kablo ile bağlantınızı yapın.Sorununuz düzelecektir.Java oyun ve uygulamaları yüklemek için de bağlantıyı kurduktan sonra java dosyasını bilgisayardan programlar klasörüne atın ve telefondan ofis araçları-dosya yöneticisi-indirilen uygulamalara girerek oyunu veya uygulamayı kurun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyomar

quote:

Orjinalden alıntı: wouow

arkadaşlar motorola razr2 v8 aldım. kutudan bilgisayara tanıtmak için cd çıkmadı. kutudan çıkan usb kablo ve adaptörüyle bağlıyorum. mp3 alış verişi yapabiliyorum ama telefondaki resimleri bilgisayara aktaramıyorum. bilgisayardan telefondaki klasörlere girdiğimde fotoğraflar görünmüyo. yardım edebilir misiniz

Ayarlar-Bağlantılar-Usb Ayarı-Hafıza Cihazı seçeneğini seçin ve kablo ile bağlantınızı yapın.Sorununuz düzelecektir.Java oyun ve uygulamaları yüklemek için de bağlantıyı kurduktan sonra java dosyasını bilgisayardan programlar klasörüne atın ve telefondan ofis araçları-dosya yöneticisi-indirilen uygulamalara girerek oyunu veya uygulamayı kurun.

sağolasın arkadaşım hallettim sayende. çok teşekkür ederim

• Önemli değil arkadaşım Motorola Phone Tools kullanacaksan da o ayarı modeme getireceksin.Yalnız Motorola Phone Tools'u versiyon 5 kullanmalısın.Çünkü önceki versiyonlar telefonu tanımıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.