Şimdi Ara

RAZORBACK 2 KAPATILDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Razor 2 ne yazıkki işin kanuni boyutu açıklığa kavusmadan geri dönemeyecek gibi gözüküyor, 2.4 ise 500bin kullanıcıya rağmen razorback ı kuran ve işleten elemanlara bağlı değil, oyle bir durum olsaydı kendi forumlarında belirtirlerdi.
  • ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ama hangi server'dan girdiğinin pek bir önemi yoktu diye biliyorum. Yani Razorback'ten girmekle ne bileyim byte devils'den bağlanmak arasında bir fark varmıydı ki? Ben search yaptırdıgımda global (server) seçeneğinden yaptırıyordum zaten.
  • donkeyserver larda bitti galiba ölü gözüküyor donkey server #1,2,3
    inşallah sağlamdır
  • Donkeylar saglam, listede benimde gozukmuyor, ama kayıtlı ip sini girdiğimde baglanıyor.

Bu arada tam anlamıyla herşeyi bulmuyor global server seachta, yine hangi servera bağlıysanız onları sıralıyor. Tabii kad ta da aratabilirsiniz.

62.241.53.2:4242 den bağlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemir -- 23 Şubat 2006 22:38:27 >
  • 64.34.161.177:5661 razorback 2.4 e bağlanın kullanıcı daha yüksek donkeyserver 1 den
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkara

64.34.161.177:5661 razorback 2.4 e bağlanın kullanıcı daha yüksek donkeyserver 1 den

Ben bu 2.4'e bağlanırken low id alıyorum nedendir acaba?
  • vay be radikal o kadar büyük ilanla mı duyurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tertip47 -- 24 Şubat 2006 1:22:38 >
  • yaws eşşekden katırdan soğumuştum sonra katırı yeni modları ile denedim sonra razorback i gördüm ve gece gündüz dw ne filmler ne oyunlar ne mp3 ler indirdim yaa vala büyük yastayım şuan.
  • çko komik birisi üşenmeden radikal gazetesine montaj yapmış.
  • seni unutmayacağız razor
    vaybe razorback te geçti ha ilerde torunlarıma anlatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

quote:

64.34.161.177:5661 razorback 2.4 e bağlanın kullanıcı daha yüksek donkeyserver 1 den

Razorback 2.4, RIAA'nın log server'ıdır. Sizin logunuzu tutar. Sonra dava açar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-recep

quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

quote:

Razorback 2.4, RIAA'nın log server'ıdır. Sizin logunuzu tutar. Sonra dava açar.

RIAA nedir yaaw???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nossrat

çko komik birisi üşenmeden radikal gazetesine montaj yapmış.

Gerçeklerden nereye kadar kaçabilirsin?
  • bu adamların 1 den çok serveri var diye biliyordum
  • şu anda razorback adındaki tüm serverlar faketir, razorback olmayanları tercih edin
  • performansi iyi serverler hangisi su an hangisini kullanmak daha iyidir arkadaslar bilelim cunki razorback cezaevine atildigindan beri emule u acmiyorum
  • donkeyServer No:1 iş görüyor. RAZORBACK 2 'nin kullanıcıları oraya kaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkunbjk

donkeyServer No:1 iş görüyor. RAZORBACK 2 'nin kullanıcıları oraya kaydı.

Evet herkes buraya geçti sizde geçin derim...

Ayrıca bütün emule serverları kapansa yine sorun olmaz...Arkadasında gelişmekte olan KAD var..Biliyorsunuz KAD da sunucu diye bir şey yok o yüzden biraz zor....Ayrıca torrent de var...
  • Razorback2'siz eMule,internetsiz bilgisayara benzer..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.