Jelli 15 tl liklerden alcaktım.Sonra onların oyunlar için pek uygun olmadığı konusuna vardım.
Ve kalan seçeneklerde Razer Vespula Kaldı.
Sizce 101 TL lik fiyatına değer mi ?
Arkadaşlarıma soruyorum.Boşa para verecen o kadar para verilmez gibi şeyler diyolar ne yapmam lazım ?
Fare ve Klavye İmzadaki arkadaşlar.( Bozulursa Logitech alacam bundan sonra.A4 Tech in hakkını yemiyelim 2 sini 100 tl ye aldım klavye fare o fiyatlara iyi ama ilk oyuncu klavye farem olduğu için idare ediyor her türlü.)
Aynı ürünün XXL boyutundakini kullanıyorum. Çok memnunum. Kayganlığı gerçekten muazzam. Kaliteli bir ürün dostum.
Arkadaşım, git bir spor ürünler satan mağazaya; pamuklu, kalın yapılı bir bileklik al.
Ben aldım, malasef alışamadım bir türlü..Suan kutusuna koydum duruyor..İlgilenirsen satabilirim..Ben sert pad oluşuna alışamadım bir türlü
bende 30/12 itibariyle aldım vespulayı iki gündür kullanıyorum bir sıkıntısı yok...galiathustan sonra bana da biraz sert gibi geldi ama bilek kısmı iyi bakalım, zaman gösterecek. errddm bey siz kaça satıyorsunuz ürünü?
msnmaster
kullanıcısına yanıt
1 hafta kullandım kutusuna kaldırdım duruyor..D&R dan almıştım bende..Deathadder 2013 ile beraber..Suan sahibindene koydum 80 TL den..