Bildirim
Razer Tiamat 7.1. 5 adet jak girisi???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
7.1 destekli harici bir ses kartı almalısın... -
Bilgisayarimda zaten 7.1 destekli ses karti var . Modeli (msi gt780dxr)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pro.msi
Bilgisayarimda zaten 7.1 destekli ses karti var . Modeli (msi gt780dxr)
Arkadaşım kulaklığı test etme şansın oldumu ? Daha önce kullandığın kulaklık modellerinin ne olduğunu belirterek bununla kıyaslayabilirmisin ? Bass seviyesi nasıl ? Sürücüleri kaç mm ? Filmlerde , oyunlarda , müziklerde ki performanslarını ayrı ayrı değerlendirebilirmisin ? Özellikle benim için olmazsa olmaz yüksek seviye doygun bass . Bütün bunları göz önüne alarak bir inceleme yazısı yazarsan benim gibi merak eden ve almak isteyen herkesi çok memnun etmiş olursun. Şimdiden çok teşekkürederim. -
Tabi kardesm. Mobilden yazicam mecvuren suanda hatalar icin kusra bakmayin.Tiamat'a gelirsek,Razer 2,1 ve 7,1 modellerini cikardi 2,1 para vermeye deymeyecek bir urun heleki cs,pb,s2 oynuyosaniz (benim gibi) ama kaliteli film izlemek,muzik dinlemek icin almanizi oneririm.7,1'e gelirsek 7.1 ses deneyimini tam olarak yasatabilen sayili kulakliklardan bass seviyesi vb. Cok kaliteli ,gorsel olarak inanilmaz,ama gelelim ki 5 tane jak neymis ?!? Gercekten sacmalamislar ses karti 7.1 olup 4 jak girisi olan cok sayida kullanici var (benim gibi)acikcasi ona vereceginiz 590-600 tl yerine logitech g35 yada kablosuz modeli (tam hatirlamiyorum) g980 olabilir tek farklari g35 te kablo olmasi. Almanizi oneririm seste fazla fark yok 7.1 ikiside sonucta fiziksel goruntu olarak tiamat ile kiyaslanamaz acikcasi bukadar aklima geldi suanda , bu arada g 35 kulakligi 250 tl e bile bulabirsiniz. S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro.msi -- 12 Şubat 2013; 22:49:58 >
quote:
Tabi kardesm. Mobilden yazicam mecvuren suanda hatalar icin kusra bakmayin.Tiamat'a gelirsek,Razer 2,1 ve 7,1 modellerini cikardi 2,1 para vermeye deymeyecek bir urun heleki cs,pb,s2 oynuyosaniz (benim gibi) ama kaliteli film izlemek,muzik dinlemek icin almanizi oneririm.7,1'e gelirsek 7.1 ses deneyimini tam olarak yasatabilen sayili kulakliklardan bass seviyesi vb. Cok kaliteli ,gorsel olarak inanilmaz,ama gelelim ki 5 tane jak neymis ?!? Gercekten sacmalamislar ses karti 7.1 olup 4 jak girisi olan cok sayida kullanici var (benim gibi)acikcasi ona vereceginiz 590-600 tl yerine logitech g35 yada kablosuz modeli (tam hatirlamiyorum) g980 olabilir tek farklari g35 te kablo olmasi. Almanizi oneririm seste fazla fark yok 7.1 ikiside sonucta fiziksel goruntu olarak tiamat ile kiyaslanamaz acikcasi bukadar aklima geldi suanda , bu arada g 35 kulakligi 250 tl e bile bulabirsiniz. S
Öncelikle çok teşekkürederim verdiğin bilgiler için. Logitech kulaklığıda biliyorum ancak o kulaklığın sanal 7.1 desteği olduğu söyleniyor. Bu razer modelinin ise gerçekten 7 tane sürücüsü varmış . Tabi bildiklerim sadece mış mış tan ibaret. Bunları doğrulayacak yalanlayacak olan sensin.
-
Evet sanal ses destegi var ama okadar iyiki tiamat tercihine kalir ama usb+5 jak bence sadece sacmalik ses kartin 7.1 olsa bile yeterli olmuyor kisacasi cok bir farkyok dedigim gibi ama fiziksel acidan tiamat mukkemmel :)
7.1 yani 8 kanal ses için 4 jack olması normal. Her jack 2 kanal taşıyabiliyor. Kulaklıktaki 5. jack ise kulaklığın mikrofonu içindir.
Mesela Roccat Kavede de 4 jack var o da 5.1. Onda da 3 jack hoparlör 1 jack mikrofon için.
Sen 4 jackı da taktığında laptobunda muhtemelen dış mikrofon kullanılır durumda olur. Koskoca MSI onu düşünmüştür diye ümit ediyorum çünkü. :) -
quote:
Evet sanal ses destegi var ama okadar iyikitiamat tercihine kalir ama usb+5 jak bence sadece sacmalik ses kartin 7.1 olsa bile yeterli olmuyor kisacasi cok bir farkyok dedigim gibi ama fiziksel acidan tiamat mukkemmel :)
hocam benim 1 tane kulaklık için 1 tane de mikrofon için jax çıkışım var.razer tiamat'ı ve 7.1 özelliğini sadece usb yi takarak sorunsuzca kullanabilirmiyim? -
5.jack mikrofondur. -
hocam 4 jakı olan makinaya razer tiamatı bağlıyabilirmuyuz? bağlarsak nasıl oluyor? tam performans alabiliyormuyuz? hala bunların cevabını almış değilim ve razer tiamat 7.1 almayı düşünüyorum umarım bilgili birileri yakın zamanda cevap verir. -
mikrofon yerine bir sesi jakı sokarak da kullanabiliyormuşuz.tabi bu durumda mikrofon iptal oluyor.ama hiç umrumda değil şu an çok mutluyum
GT70 Tiamat kurulum
Speaker/Headphones (Green) = Front Speakers
Microphone (Pink) = Center & Subwoofer
Line In (Blue) = Rear Speakers
Line Out (Grey) = Surround Speakers -
quote:
Orijinalden alıntı: TeufeL-07
quote:
Öncelikle çok teşekkürederim verdiğin bilgiler için. Logitech kulaklığıda biliyorum ancak o kulaklığın sanal 7.1 desteği olduğu söyleniyor. Bu razer modelinin ise gerçekten 7 tane sürücüsü varmış . Tabi bildiklerim sadece mış mış tan ibaret. Bunları doğrulayacak yalanlayacak olan sensin.
selam bende dün aldım timat. anlattıklarınız için size katılmıyorum. timat gerçek 7.1 üzerinde 8 adet hoparlör var. tabi bunu aktif kullanabilmeniz için 7,1 destekli bi ses kartınız olması gerekir. ben maximus formula 5 anakartımın onboard ses kartı ile sorunsuz kullanıyorum şu an.
g35 ve g 930 la kıyaslanmayacak kadar başarılı kulaklık. g930 gerçek 7,1 ses vermez kullandığı yazılımla sanal olarak 7,1 ses verir. tiamantıda isterseniz 2,1 in yazılımını indirerek bu şekilde kullanabilirsiniz. yeşil jackı takın 7,1 yazan tuşa basarsanız kırmızıya döner. bu şekilde tiamantı sanal 7,1 kullanırsınız.
ama gerçek performansını görmek istiyorsanız kesinlikle deneyin derim 5 kat daha iyi ses ve bas alırsınız. içerdeki bütün hoparlörleri ayrı ayrı seslerini açıp kısabiliyorsunuz. bas konusundada inanılmaz. ben okadar çok beğendimki bu ses kartınıda sipariş ettimhttp://www.asus.com/tr/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/ROG_Xonar_Phoebus
kesinlikle g930 ve diğerlerinden çok çok iyi bi kulaklığınız var. 5 jack olmasının sebebi gerçek 7,1 olması diğerleri sanal ( yazılımla 7,1 ) olduğu için buna gerek duymaz heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutt5 -- 15 Kasım 2013; 14:08:28 >
-
bende bu ses kartı var Tiamat ı 7.1 kullananabilirmiyim usb ye gerek kalmadan
ps3 de 7.1olarak kulanilabilirmi
http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_HDAV13_Deluxe/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewye -- 16 Kasım 2013; 12:01:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lewye
bende bu ses kartı var Tiamat ı 7.1 kullananabilirmiyim usb ye gerek kalmadan
ps3 de 7.1olarak kulanilabilirmi
http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_HDAV13_Deluxe/
hocam bu girişlere tiamat ın olacağını sanmıyorum.http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-tiamat-71/ bu sayfanın alt tarafındaki videoyu izlerseniz olmayacağını anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutt5 -- 17 Kasım 2013; 3:30:24 >
-
Peki sadece usb ile kullanabiliyor muyuz?Diğer 4 jackı takamam çünkü 5+1 ses sistemim takılı.
Usb bağlantısı güç sağlamak için gerekli ses için değil yani her iki soket tipinide takmanız gerekiyor
Jack girişleri 1 adet stereo ses için, 1 adet mikrofon için, geriye kalan 3 adet ise 7.1 surround ses için gerekiyor
(muhtemelen herkes öğrenmiştir bunca zaman sonra ama ileride almak isteyipte bilgisi olmayanlar faydalanabilir diye yazıyorum)
bende bugün deneme fırsatı bulacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64EE39165 -- 26 Mart 2017; 14:4:56 >
Bir hataniz var gençler razer taimat'ta 8 değil 10 farkli neodim ürücü bulunmakta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X