Şimdi Ara

Razer Taipan mini inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11 yildir Logitech wireless mouse kullanmaktaydim. Wireless olmasi dolayisiyla belki belirli bir mesafeden kolaylikla yonetim
    gerceklesiyordu ancak her yuzeyde calismiyordu. Bunun disinda, 2 pille calisiyor olmasi ve 3-4 ayda bir pil almaya zorlamasi
    ciddi bir masrafa sokuyordu. Ustelik 4-5 yildir DotA 2 oynayan biri olarak tepki suresi, isabet gibi konularda
    hep bir gecikme yasiyordum hem wireless oldugundan hem de oyuna ozel bir mouse olmadigindan. Iste bu nedenle, bir iki hafta once aldigim kararla, onca arastirmanin ardindan Taipan'i sectim. Taipan ile Deathadder arasında kalip epey dusundum kafa yordum, inceleme videolarini izledim ancak her ne kadar Deathadder oldukca yaygin ve populer olsa da bana gorunum olarak elle kavrama
    acisindan buyuk ve kaba geldi. Bu baglamda Taipan ise beni cezbetti.

Birkac gun once, forumda guvenilir bir arkadastan edindigim Taipan'la ilgili ilk izlenimlerimi anlatacagim biraz.

Oncelikle, eger dilerseniz suraya bakabilir cektigim fotolari inceleyebilirsiniz.

http://whisperinshadow.tumblr.com/post/160692071355/my-birthday-gift-to-myself-part-2razer-taipan

Urun son derece goz alici bir tasarima sahip. Teknik ozellikleri acisindan Deathadder Chroma ile de arasinda pek bir ucurum yok.
    Mouse u kutudan cikardim dizustune taktim ve calisti. Ancak daha sonra merakimdan, dizimin ustunde denedim ve orada da sol ve sag tuslari calisti hatta havada boslukta tutunca bile. Sonra, teker teker tuslarin sesini dnledim. Doyurucu ve tok bir sesi
    var tuslarin. Ne kulak tirmalayici tizlikte ne de cok zayif. Mouse'un gerek ust yuzeyi gerekse yanlari tutus icin oldukca tamtin edici. Parlak olmadigindan zerre terleme yaratmiyor ki bu cok onemli bir arti urunun tercih edilebilirligi acisindan. Gerek scroll tusu gerekse logo yesil renkte yaniyor ki Synapse 2.0 adi verilen konfigurasyon yaziliminda varsayilanda boyle ayarli oldugu icin.
    Benim en cok hosuma giden yani ise, logonun yesil isiginin ara ara yanip sonmesi ama o isigin da siddetinin an an degismesi yani birden kararip birden yemyesil olmuyor.

Derken Synapse 2.0'ye giris yaptim daha once olustrdugum Razer-ID'm ile. Oncelikle, urun yazilimi guncelleniyor, bu birkac dakika alabiliyor.Urunun ozellikleriyle dilediginiz gibi oynayabiliyorsunuz logo ve scroll isiklarinin yanip sonmesinden tutun da var olan her bir tusa(sol tus haric, nedenini bilmiyorum)
    yapilacak atamalara, girdiginiz oyunlardaki her bir tikin kaydedilmesi icin tasarlanmis heatmap ozelligine, polling rate'ten
    sensitivity'e kadar. Kisacasi Razer Taipan beni fazlasiyla memnun etti.

Verdigim linkimden fotolar;

Bunlar da konfigurasyon icin Synapse uygulamasindaki ayarlarim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Mayıs 2017; 12:32:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.