Şimdi Ara

Razer Synapse 2.0 Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
17.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarıda arkadaşın anlattığını uygularsan çalışıyor
  • Lütfen Synapse 2.0'a uygun bir araç takın diyor sanırım .
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ

2 GÜNDÜR kaç saat uğraşmışımdır tüm sürücülerini tek tek denedim.Bilgisayar usb kontrolcüsüylemi uğraşmadığım kaldı herşey le uğraşdım olmadı.Sonunda oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_73177268/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73177268

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 25 Mart 2013; 1:47:17 >
  • Selam arkadaşlar düne kadar razer naga molten edition kullanıyordum yukarıdaki yazan yöntemle sorunsuz çalışıyordu, lakin ben molten edition'u iade edip yerine naga epic aldım getirdim pcye taktım çalışmadı, şimdi merakım sizde dünden bugüne bir problem çıktımı tekrar çalışmama gibi? yoksa sorun bendemi.

Hoş akla gelicek herşeyi yaptım sildim tekrar yükledim yemedi, bölge sekmesindeki herşeyi eskisi gibi türkçeye çevirdim yemedi türçedeyken kurdum yemedi sildim tekrar ingilizce yaptım yemedi frimware update yaptım yemedi yemedi yemedi. çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler şimdiden...
  • başta söyleyeyim "please connect a razer synapse 2.0 enabled device" hatası almıyorum.

mouse u pc ye takınca synapse açılıyor yani sorun yok. ama synapse açılır açılmaz o an mouse çalışmayı durduruyor. imleç hareket etmiyor vs. yani synapse kurmadan önce normal çalışıyor. synapse kurup mouse u takınca synapse açılıyor açıldığı anda da mouse çalışmayı durduruyor. yardımcı olabilecek olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 23 Ekim 2013; 1:16:03 >
  • up !
  • arkadaşlar bende de synapse 2.0 sıkıntısı oluyor....
    bölge dil ayarlarının hepsini Amerikan yada Amerikan İngilizcesi olarak çevirdim...syanpe yükledim anca yükleme ve update bittikden sonra Mouse sol tuşu işlem yapmaz bir hale geliyor...
    programı kaldırdığımda çalışmaya başlıyor...bu sorunu nasıl çözebilirim?
    teşekkürler
  • Razer'ın bütün ürünlerini severek kullanıyorum ama şu program sinir ediyor beni,bende de Ouroboros var Synapse olmadan normal synapse olunca takılma yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

Razer Synapse 2.0 Sorunu

bu hatayı alıp çözebilen var mı?

arkadaşlar bende de aynısı çıkıyo yardım edin çözümü yokmu bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

Razer Synapse 2.0 Sorunu

bu hatayı alıp çözebilen var mı?

arkadaşlar bende de aynısı çıkıyo yardım edin çözümü yokmu bunun

http://forum.donanimhaber.com/m_73177268/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73177268

• acbold kullanıcısına yanıt
    işe yaramadı dedıklerının hepsini yaptım ama tekrardan kurdugumda gene aynı uyarı geldi yardım bilen yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

işe yaramadı dedıklerının hepsini yaptım ama tekrardan kurdugumda gene aynı uyarı geldi yardım bilen yokmu

Şuan bilmiyorum. Bi süredir Razer ürünü kullanmıyorum. Diğer markaları deniyorum. Yardımcı olamayacağım.
  • ayni sorun bende de var yardimci olmaniz mumkun mu arkadaslar
  • razer kraken usb için synapse kurdum.... lightning bölümü yok.... surround key vs diyor.... siteden ID ile aktivasyon yapmadığım için mi yok ?

ses ayarları bölümü vs var.... lightning bölümü yok ... yandaki bölümü kapatmam lazım.... nasıl olcak ?
    http://www.razerzone.com/synapse/ burdan indirdim programı.... yoksa sadece razer kraken 7.1 için mi o özellik var...

hangi driver ı indircem ? surround pro ve synapse görünüyor bende .... 2 driver yükledim sadece .... o bölümü bulamadım hesap da açtım.... ama surround pro aktif değil.... serial numarasıyla bi siteye giriş yapmam lazım galiba...

kayıt yapmadan headphone özelliklerini kullanamıyor muyum... ekolayzır vs hepsi var surround pro yok...

bir de bu razer driver ı hepsi için olması gerekmiyor mu? ID ile hangi siteden giriş yapıcam yeniden hesap oluşturmam lazım galiba

yok mu bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 21 Nisan 2016; 21:59:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.